Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ezek a kis vágottszemű, sárga Vietkongok....ízé, akarom mondani, a HŐS Honvédő Észak-Vietnami Szabadságharcosok nem adják ám könnyen magukat :D

Amúgy nem vagyok túlságosan elragadtatva a játéktól, főleg ezektől a flashbackelt jelenetektől mert már nem egyszer okozott kisebb epilepsziás rohamokat nálam :angry: De minimum a fejem robban szét má' tőlük. Bővebben majd a játék végeztével :angry:

Hozzászólás ideje:
Ezek a kis vágottszemű, sárga Vietkongok....ízé, akarom mondani, a HŐS Honvédő Észak-Vietnami Szabadságharcosok nem adják ám könnyen magukat :D

Amúgy nem vagyok túlságosan elragadtatva a játéktól, főleg ezektől a flashbackelt jelenetektől mert már nem egyszer okozott kisebb epilepsziás rohamokat nálam :D De minimum a fejem robban szét má' tőlük. Bővebben majd a játék végeztével :angry:

Szórd meg őket napalmmal. :angry:

Hozzászólás ideje:

Aki ezt a nyomorult Vietnami pályát kitalálta. Borzalom. Néha azt sem tudom honnan jön a lövés. Vagy 10-szer annyi volt. Mocskos kis sárga tetvek.

Hozzászólás ideje:
Öregem, ezekbe minél több ólmot adagolok, annál jobban szaporodnak :D Mint a nyulak. Mint a nyulak.... :D

Nekem mondod? Nem bírtam ki újraindítottam és már túl vagyok Vietnámon. Viszont a mentési rendszere nagyon szívás. Csak blokkoként ment. Ha kilépsz a játékből egy blokk közepén kezdheted előlről.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Érdekes volt ez a Budapest Game Show. Még nem egy E3 - és még évekig nem is lesz az -, de szerintem pár év múlva, mikor a szervezők igazán belejönnek, egész jó kis játékshow lesz. Ami még hiányzik: pörgés és jelmezes hostes lányok (lányok voltak, szép számmal, csak nem jelmezesek, "csak" alulöltözöttek :D). Plusz szerintem rossz a műsorkiosztás, nem hiszem, hogy egy Internet Expoler 9 vagy egy levelező program előadása a főszínpadra kívánkozva, mivel nagyjából a kutya sem volt rájuk kíváncsi. Ezeket lehetne tolni valami kis mellékszínpadon. Ja, és kellenének ülőhelyek, olyanok, amik nem tűnnek dísznek, nincsenek eldugva és lehet róluk látni a főszínpadot.

Ami jó volt: volt sok-sok szép hostes lány, két pöpec kocsi, és a vége felé jöttek azok a játékok is, amiknek már érdekes volt az előadása. Több játékot is ki lehetett próbálni. A Halo Reach még ha megjelenne PC-n is, akkor is kihagynám, ez a széria még mindig egy uncsi játékot takar. Az NFS: Hot Pursuit nagyon oda fog verni. Pár percet játszottam vele, de hozta a Most Wanted szintjét! Főleg a rendőrös csihi-puhi lesz jó. A CoD és a MoH pedig rémes konzolon. Hogy a francba lehet FPS-t kontrollerrel irányítani, súgja már meg nekem valaki? A sztár a Kinect volt, de nem próbáltam ki, kicsit sem vonz a képernyő előtti ugra-bugra. Volt Wii is eldugva, de az nem örvendett nagy népszerűségnek. Összességében jó volt, de nem egy nagy durranás.

Ja, és megismerhettem Phobos egy új oldalát. Mikor kézbe vette a géppuskák, beindult nála a rejtett Darth Phobos Killing Program. Hát az a metamorfózis, amin átment, ahhoz képest Hulk átalakulása ovis zsúrra való bűvészmutatvány. A szemei összeszűkültek, az izmai úgy megdagadtak, hogy a felsőruházata leszakadt, és még egy piros pánt is megjelent a homlokán! Itt a Game Show átment túlélőshowba. :D

Hozzászólás ideje:
Ja, és megismerhettem Phobos egy új oldalát. Mikor kézbe vette a géppuskák, beindult nála a rejtett Darth Phobos Killing Program. Hát az a metamorfózis, amin átment, ahhoz képest Hulk átalakulása ovis zsúrra való bűvészmutatvány. A szemei összeszűkültek, az izmai úgy megdagadtak, hogy a felsőruházata leszakadt, és még egy piros pánt is megjelent a homlokán! Itt a Game Show átment túlélőshowba. :D
Hát igen, ezek után kő kövön nem maradt semmi a díszletekből. :D
Hozzászólás ideje:

Aztamindenit, hogy micsoda jó nők voltak kint azon a kiáltáson :D Azt a két NFS "rendőrcsajt" tuti felkértem volna egy alapos motozásra :D Most néztem a videót róluk a gamestaron :D

Hozzászólás ideje:
Hát igen, ott van a volna, de nem jöttél :D
Majd ha hely is lesz, hogy ki lehessen normálisan próbálni a cuccosokat. :D A beugró amúgy mennyibe fáj egy ilyen rendezvényre?
Hozzászólás ideje:
A videóban hosszú sorok álltak a jegyekért :D
Nem szivatlak, ha eljöttél volna, ingyen be tudtalak volna vinni. De aki nem akar a rossz rendőr lányoktól kikapni :D
Hozzászólás ideje:

Na tegnapi napon belevetettem magamat a Kinectbe. A hardver nagyon jó, és a játékok is szórakoztatóak. Nekem összességében nagyon bejön. Kb. 2-3 órát játszottam, és kifárasztott, megizzasztott. Az érzékelőhöz kaptam egy Kinect Advantures-t, és pluszba beszereztem mellé a Kinect Sports-ot (favorit) és a Dance Centralt. Remélem azért jönnek majd hamarosan rá hardcore címek is.

Hozzászólás ideje:

Mi Dzséjttel megállapítottuk, hogy nem a mi világunk a Kinect eddig, bár ha csajokat adnak hozzá, akkor eléggé megfontalandó a beszerzése, mert hát amit a hostess csajok csináltak tegnap a játékkal, az a vizuális élmény nagyon megéri a Kinect árát :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Aztamindenit, hogy micsoda jó nők voltak kint azon a kiáltáson :D Azt a két NFS "rendőrcsajt" tuti felkértem volna egy alapos motozásra :D Most néztem a videót róluk a gamestaron :D

Ezek a rendőrlányok? :)

149539_165703113462571_100000686495194_363179_5196458_n.jpg

Bár nekem a Halos csajok is bejöttek. Behalozhattak volna :D

149083_165703226795893_100000686495194_363186_543608_n.jpg

A videóban hosszú sorok álltak a jegyekért :D

Hát, a mi sorunk nagyon rövid volt. De persze ez a nyertesek és VIP-k részlege volt :D

Mi Dzséjttel megállapítottuk, hogy nem a mi világunk a Kinect eddig, bár ha csajokat adnak hozzá, akkor eléggé megfontalandó a beszerzése, mert hát amit a hostess csajok csináltak tegnap a játékkal, az a vizuális élmény nagyon megéri a Kinect árát :D

Na igen. Hogy is mondtad? Ha olyan háttértáncosok lennének, akkor beruháznánk a Kinectre :D

Hozzászólás ideje:

Ez a te holdkóros fejed, Dzséjt? :D Fura vagy te nekem szakáll nélkül :D

Jaj, ezekre a gyönyörűségekre amúgy :D Simán lebuktattam volna magam előttük azzal, hogy rejtett holmi van nálam és rögtön olyan terpeszbe vágtam magam volna, hogy mindent kényelmesen elérjenek :D:):D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ez a te holdkóros fejed, Dzséjt? :D Fura vagy te nekem szakáll nélkül :D

Igen, ez az én holdkóros képem :D De inkább ne engem nézz, hanem a lányokat :)

Mondjuk szegényeket sajnáltam. Végig csak ott álltak - néha elmentek szünetre azért -, és a show végén láttam, mikor elvonultak. Olyan csizmákban voltak, ami látványra baromi - a szó erotikus jelentésében - jól néz ki, de alig tudtak benne rendesen járni. Képzelem, milyen lehetett nekik végigácsorogni azokban az egészet két napon keresztül.

Hozzászólás ideje:

Gondolom azért ment a bóközön nekik, már ha elvonatkoztatunk a láma gamer és a "de megd*gnálak" típusú emberektől. :D Bezzeg a házimozi showk mostanság nincsenek így eleresztve. Pedig még a kezdetekkor olyan de olyan hosstesek ólálkodtak ott, hogy....Nyami, no :D

Hozzászólás ideje:

Hát igen, Dzséjtet beazaonosították a sok Wanted-es plakát miatt és elkapták a rendőrök. De nem csak, hogy elkapták úgy elagyabugyálták, hogy csak úgy tudták elvinni a yardra, ha megtámasztják két oldalról :D

Hozzászólás ideje:

Nah Dzséjt, most ismét egy pozitív oldaladat ismerhettem meg. Nem csak azért mentél erre a Game showra, hogy kockulj a többi droiddal, mert azok előtt meztelen nők is táncolhatnak, az ő nyáluk a monitorra folyik, amint nyomják a COD multit.

Te legalább végigtaperoltál pár lányt. :):D Így kell ezt csinálni kérem szépen! :D :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.