Szisz Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Fura, hogy ezt mondod Eddig két gépen toltuk most egynél állunk sorba 3-an jóformán. Amikor anyuhoz jövök itt húgi és a párja szinte folyton előtte ülnek. Egyszer hajnalig játszottam azt már betegesnek éreztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Én 3 hónapig húztam, aztán kész voltam. (alap+a kártya miatt eddig) Nem szeretem az MMO játékokat, mert ha egy ideig nem játszol, akkor a csapatod (klánod) megválik tőled és lemaradsz a fejlődésben is. Meg hát ha ismerősökkel tolod, akkor meg a többiekre kell várni meg hasonló. Volt olyan barátom, aki a Burning Crusade és a Lich King premierjén ott állt sorba éjfélkor a boltba és akkor vette meg, aztán vagy egy hétig nem láttuk a suliba, mert "beteg" volt. Na ilyenkor gondolatm azt, hogy jól döntöttem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. "beteg" . Hát már régebb óta játszom egy éve kb. nem folyamatosan, túlestem egy szerverváltáson, nem fizettem még érte, más fizette, most meg ingyenes szerveren játszunk. A klánban van egy szabály most, nem véletlenül hozták, hogy aki 20 napig off és nincs indokolva note-ban azt kick. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. A WoW-val nekem egy nagyon nagy bajom van: fizetek a játékért, majd fizetek azért, hogy játszhassak vele. Még mit nem? Inkább végigviszem a The Witchert vagy a Mass Effectet 20x, és semennyibe sem került, csak annyiba, amennyit kiköhögte értük a boltban (s mivel mindkettő extraváltozatos díszdobozos, bőven megérték az árukat, miközben alig volt drágább, mint a natúr csomagolás). Ráadásul 20 év múlva is levehetem a polcról, ám ha tíz év múlva leállnak a WoW szerverek, akkor hogy lehet majd WoWozni? Na, ez a wow Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Ez 100, hogy kipróbálom, jónak tűnik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Ez 100, hogy kipróbálom, jónak tűnik Úgy kb. féle éve nyomon követtem a LEGO Universe történéseit, de mivel nem mondtak semmi konkrétot, én le is mondtam róla... Mégis lesz valami Ez lesz jobb vagy a ToR Ne idézd be a videót - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megunva, hogy állandóan elakadtam a Batmanos játékban, újratelepítettem. Remélem immár nem fogok többé azzal a hibával találkozni, hogy nem jelőli ki a játék a magasban lévő pontokat ahová fel lehet húzni Batmant. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Én még el sem kezdtem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Én még el sem kezdtem. Örök hiba, 2009 legjobb TPS akció játéka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Örök hiba, 2009 legjobb TPS akció játéka.Én csak ámulok és bámulok. Ez a játék úgy leveri bármely batmanes filmet, mint....mint csak na Éppen most kezdtem neki bepótolni a Tim Burtonos, Joel Schumacheres Batman filmeket is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Szociális helyeken ingyenesen szedhető az Avatar PC játék. Feltört verziós Reloaded cucc.. Ki próbálja ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Beálltam a pénztárhoz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. (szerkesztve) Szociális helyeken ingyenesen szedhető az Avatar PC játék.Feltört verziós Reloaded cucc.. Ki próbálja ki? Természetesen én.De nekem már csak crack kell. Szerkesztve: 2010. Január 14. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Természetesen én.De nekem már csak crack kell.Ott van benne a crack Nekem műxik, de én magyarosításra várok, mert sok a szöveg benne, amit érteni is szeretnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Én már leszedtem vagy 3 hete, csak a crack-et kell leszednem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Ott van benne a crack Nekem műxik, de én magyarosításra várok, mert sok a szöveg benne, amit érteni is szeretnék. Csak lőjél mindenre ami mozog, mit kell ezen érteni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Csak lőjél mindenre ami mozog, mit kell ezen érteni Azért engem érdekelnek a háttérdolgok is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Azért engem érdekelnek a háttérdolgok is Láttad a filmet, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Láttad a filmet, nem? De De tudni akarom, hogy két évvel korábban miért is eresztek skulót a kék bőrüekbe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. De De tudni akarom, hogy két évvel korábban miért is eresztek skulót a kék bőrüekbe A játék nem canon (már itt is van ám EU ), úgyhogy édes mindegy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Tessék hónalj alá csapni egy vekni kenyeret, oszt lehet tunkolni. Szaftos kis videó az AVP-ből http://www.gametrailers.com/video/uk-kill-aliens-vs/60913 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Eszem-f*szom megáll! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. (szerkesztve) Úgy néz ki megint jókat lehet majd játszani LAN partyba éjfélbe nyúlóan Szerkesztve: 2010. Január 16. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Tessék hónalj alá csapni egy vekni kenyeret, oszt lehet tunkolni.Szaftos kis videó az AVP-ből http://www.gametrailers.com/video/uk-kill-aliens-vs/60913 Na most már tuti, hogy Predatorral leszek... Hatalmasak a kivégzései, olyan stílusosak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Én az emberrel fogom elsőre végigcsinálni. Az a tökéletes AVP élmény. De remélem, nem szúrják el. A Rebellion mostani játékára, a Rogue Warriorra ugyanis csak azt a jót tudták eddig elmondani, hogy ha nem vesszük meg, akkor spórolunk rajta... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Én is az emberrel kezdem.Már alig várom, hogy nálam legyen az impulzusfegyver egy sötét folyosón és csak a csipogást halljam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Mass Effect 2 új fejlesztői napló Már csak két hét, és megjelenik a JÁTÉK! Már alig várom, hogy a futárszolgálat kihozza az előrendelt példányomat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Elkezdtem az Avatart.Az eleje elég unalmas(mint majdnem minden mai játéknak), ide-oda járkáláson és pár fekete farkas kilövésn túl eddig nem igazán történt semmi érdemleges.Grafika jól néz ki bár nem eget rengető, de simán megy nem szaggat még 8X-os Anitaliasing-al sem.Holnap még folytatom, remélem majd a lépegetőbe is be lehet szállni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. (szerkesztve) Na mizujs az Avatarral? Ilyen fegyver lehetett volna a filmbe is http://i49.tinypic.com/11kgu81.jpg Szerkesztve: 2010. Január 17. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.