Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Fura, hogy ezt mondod :) Eddig két gépen toltuk most egynél állunk sorba 3-an jóformán. Amikor anyuhoz jövök itt húgi és a párja szinte folyton előtte ülnek. Egyszer hajnalig játszottam azt már betegesnek éreztem.

Hozzászólás ideje:

Én 3 hónapig húztam, aztán kész voltam. (alap+a kártya miatt eddig)

Nem szeretem az MMO játékokat, mert ha egy ideig nem játszol, akkor a csapatod (klánod) megválik tőled és lemaradsz a fejlődésben is. Meg hát ha ismerősökkel tolod, akkor meg a többiekre kell várni meg hasonló.

Volt olyan barátom, aki a Burning Crusade és a Lich King premierjén ott állt sorba éjfélkor a boltba és akkor vette meg, aztán vagy egy hétig nem láttuk a suliba, mert "beteg" volt. Na ilyenkor gondolatm azt, hogy jól döntöttem :)

Hozzászólás ideje:

"beteg" :). Hát már régebb óta játszom egy éve kb. nem folyamatosan, túlestem egy szerverváltáson, nem fizettem még érte, más fizette, most meg ingyenes szerveren játszunk. A klánban van egy szabály most, nem véletlenül hozták, hogy aki 20 napig off és nincs indokolva note-ban azt kick.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A WoW-val nekem egy nagyon nagy bajom van: fizetek a játékért, majd fizetek azért, hogy játszhassak vele. Még mit nem? Inkább végigviszem a The Witchert vagy a Mass Effectet 20x, és semennyibe sem került, csak annyiba, amennyit kiköhögte értük a boltban (s mivel mindkettő extraváltozatos díszdobozos, bőven megérték az árukat, miközben alig volt drágább, mint a natúr csomagolás). Ráadásul 20 év múlva is levehetem a polcról, ám ha tíz év múlva leállnak a WoW szerverek, akkor hogy lehet majd WoWozni? Na, ez a wow :)

Hozzászólás ideje:
Ez 100, hogy kipróbálom, jónak tűnik :D

Úgy kb. féle éve nyomon követtem a LEGO Universe történéseit, de mivel nem mondtak semmi konkrétot, én le is mondtam róla... Mégis lesz valami :D

Ez lesz jobb vagy a ToR :D:)

Ne idézd be a videót - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Megunva, hogy állandóan elakadtam a Batmanos játékban, újratelepítettem. Remélem immár nem fogok többé azzal a hibával találkozni, hogy nem jelőli ki a játék a magasban lévő pontokat ahová fel lehet húzni Batmant.

Hozzászólás ideje:
Örök hiba, 2009 legjobb TPS akció játéka.
Én csak ámulok és bámulok. Ez a játék úgy leveri bármely batmanes filmet, mint....mint csak na :D

Éppen most kezdtem neki bepótolni a Tim Burtonos, Joel Schumacheres Batman filmeket is. :lol:

Hozzászólás ideje:
Szociális helyeken ingyenesen szedhető az Avatar PC játék.

Feltört verziós Reloaded cucc..

Ki próbálja ki? :D

Természetesen én.De nekem már csak crack kell.

Szerkesztve: - frenkie

Hozzászólás ideje:
Természetesen én.De nekem már csak crack kell.
Ott van benne a crack :D Nekem műxik, de én magyarosításra várok, mert sok a szöveg benne, amit érteni is szeretnék. :P
Hozzászólás ideje:
Ott van benne a crack :) Nekem műxik, de én magyarosításra várok, mert sok a szöveg benne, amit érteni is szeretnék. :)

Csak lőjél mindenre ami mozog, mit kell ezen érteni :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én az emberrel fogom elsőre végigcsinálni. Az a tökéletes AVP élmény. De remélem, nem szúrják el. A Rebellion mostani játékára, a Rogue Warriorra ugyanis csak azt a jót tudták eddig elmondani, hogy ha nem vesszük meg, akkor spórolunk rajta... :)

Hozzászólás ideje:

Én is az emberrel kezdem.Már alig várom, hogy nálam legyen az impulzusfegyver egy sötét folyosón és csak a csipogást halljam.

Hozzászólás ideje:

Mass Effect 2 új fejlesztői napló

Már csak két hét, és megjelenik a JÁTÉK! Már alig várom, hogy a futárszolgálat kihozza az előrendelt példányomat! :)

Hozzászólás ideje:

Elkezdtem az Avatart.Az eleje elég unalmas(mint majdnem minden mai játéknak), ide-oda járkáláson és pár fekete farkas kilövésn túl eddig nem igazán történt semmi érdemleges.Grafika jól néz ki bár nem eget rengető, de simán megy nem szaggat még 8X-os Anitaliasing-al sem.Holnap még folytatom, remélem majd a lépegetőbe is be lehet szállni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.