Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Az ME1-ben a Fellegvár piacterén, az ME2-ben meg az Illiumon a kocsmában (amit lentebb írtál).

No majd ha újrázom, odafigyelek minden kis részletre. Emlékezetem se a régi már :)

Hozzászólás ideje:
Így jár az, aki elissza az eszét :)
Most hogy ezt mondod, Shepardet itattam rendesen. :D Nem csodálkoznék ha a harmadik rész nyitójelenetében egy detoxban látnám viszont :)
Hozzászólás ideje:
A legjobb italt megtaláltad? Na nem azt, amit egy bizonyos batári szolgál fel, hanem azt, ami elsőre elszédíti Shepardot, de még nem öli meg :)
Ilyen szédelgés Kasuminál volt, de rendesen :)
Hozzászólás ideje:

Kicsit előretekintve a ME 3 felé, lenne pár ötletem, hogy min lehetne még csiszolni és most itt főleg az irányítás értem. Nekem pl hiányzott az "Ugrás" és a "Guggolás" a játékból. Itt most mondjuk nem az agyatlan FPS-es ugribugrira gondolok, de pl akadályok leküzdésére nagyon jó ötletnek találom és ki lehetne ezzel bővíteni a második részben alkalmazott technikát. Guggolásnál meg lehetne folyamatosan fedezék felé osonni anélkül, hogy az eléréséig ki lenne téve a karakter a sérülésnek.

A másik meg az lenne, hogy a csapattagok immár normális kabinokat kapjanak. :)

De majd még jön több bővíthető lehetőség is mindezek mellé. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
A másik meg az lenne, hogy a csapattagok immár normális kabinokat kapjanak. icon1.gif

Spoiler:

Miért akarod felrobbantatni ezt a Normandy-t is? :)

A legtöbb ember saját szállással bír, talán csak Talinak, Mordinnak és Jacobnak nincs normális lakhelye, de ők meg szerintem a legénységi kabinban éldegélnek, mikor nem melóznak (bár Taliról el tudom képzelni, hogy a gépházban lakik :) ).

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Miért akarod felrobbantatni ezt a Normandy-t is? :)

A legtöbb ember saját szállással bír, talán csak Talinak, Mordinnak és Jacobnak nincs normális lakhelye, de ők meg szerintem a legénységi kabinban éldegélnek, mikor nem melóznak (bár Taliról el tudom képzelni, hogy a gépházban lakik :) ).

Miért akarnám felrobbantani? :D Csak kicsit lakájosabbá akarom tenni :D

Hozzászólás ideje:
A Starcraft 2 idén kijönne?
Még a nyár végén-ösz elején kb. Aztán a küldetéslemezei (másik két faj) 1,5-1,5 után jön ki, tehát kb, 3 év múlva lesz teljes a 2. rész :)
Hozzászólás ideje:
Még a nyár végén-ösz elején kb. Aztán a küldetéslemezei (másik két faj) 1,5-1,5 után jön ki, tehát kb, 3 év múlva lesz teljes a 2. rész :)

Rendesen elaprózzák.

Hozzászólás ideje:
De ahhoz át kéne építeni :) Különben is, lakályosabb, mint az elődje :)
Ugyan, legfeljebb még egy több ágyas legénységi kabint felhúznak valahol. :D

A fenébe is, már most kezdeném elölről az egészet, de félek, most még csak megunnám. No majd előveszem a Metro 2033-at. :D

Hozzászólás ideje:
Szerintem am... [nem bírta tovább, elment ME2-zni]

:)

És ha netalán áramszünet ér, mit csinálsz? Kiterítesz magad elé egy térképet és bökdösni kezded? :D

A kilincset már te se érted lefogadom :) Ja és persze mindent fejleszteni akarsz a környezetedben :D

Hozzászólás ideje:
És ha netalán áramszünet ér, mit csinálsz? Kiterítesz magad elé egy térképet és bökdösni kezded? :)

A kilincset már te se érted lefogadom :clap2: Ja és persze mindent fejleszteni akarsz a környezetedben :(

EDI navigációja nélkül már nem megy sehova! :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ha meg van otthon akváriuma, minden szobábalépéskor eteti a halait, hogy ki ne pusztuljanak :clap2:

De már fűzi a házban élő pszichológust, hogy az első vacsora után rábízhassa a haletetést :(

Hozzászólás ideje:
De már fűzi a házban élő pszichológust, hogy az első vacsora után rábízhassa a haletetést :clap2:
Ha meg buszra szál akkor első útja a sofőrhöz vezet és megkérdezi, hogy Minden rendben van e. :(
Hozzászólás ideje:
Utána végigkérdezi az utasokat, mert mindenkiről többet akar tudni :clap2:

Az utasok természetesen adnak 1-2 mellékküldetést is. :(

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.