Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ezt a Mass Effectet alig lehet abbahagyni. Elkezdtem vele játszani 9-kor és éjfél elött alig bírtam abbahagyni. Jó kis játék ez. Most a telepeseket írtom meg a Thorianokat. Elvileg a telepeseket nem kéne, mert gázgránátot is lehetne közéjük dobni, de sehol nem találom. Így shoti. :D Különben már a duma sem zavar.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:

Frenkie. A gránátot ott választod ki ahol a töltényeket és a fegyvereket osztod ki. Automatikusan megkaptad a gránátot, szóval csak a fegyvermenüt kell behozni. :D Most nem tudom pontosan melyik gomb az.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Alapesetben azt hiszem az i, de esc-kel a sima menüben is elérhető (felszerelés). Ott Shepardnál ki kell választani a grántáot, majd - ha jól emlékszem - gránátfejlesztés, és a listából ki kell választani a gázgránátot.

De amúgy ahhoz, hogy ne ölj meg telepeseket, nem kell gránát. Elég őket leütni. :D Ez gyorsabb és könnyebb módszer, mert a gránát egyrészt limitált (ahhoz, hogy végig kitartson, kettesével kell leszedni a telepeseket), másrészt, a bugoknak hála mázli kell a használatához. Mert vagy elnyeli a gránátot a talaj, vagy hiába robban a jómadarak mellett, vagy csak az egyik, vagy egyik sem ájul el. Szóval, a leütés egy jó módszer.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nálam pl. fenn a lépcsőfordulóban állandóan elnyeli a gránátot a talaj, így azokat szinte lehetetlen (van úgy, hogy ottmarad a bombernyikov) nálam gránáttal kiütni. A puskatusa viszont mindig betalál :D

Hozzászólás ideje:

Én meg fogtam(azt hittem automatikusan átáll) aztán az r-rel a telepesek közé vágtam egyet, majd felrobbantottam. :D Hát nem a gáz volt. A felszerelést tudom hol van, ott mindg ha van valami új(páncél fegyvertulajdonság mindig a jobbat rakom be, majd a rosszabat omnigéllé alakítom). De ott sehol nem találtam gránáttipusváltást. Köszi Oldie megpróbálom amit írtál.

Dzséjt: A könyök ok, de amikor a Krogan-parancsnok volt annak annyit ért mint halottnak a csók. :D

Hozzászólás ideje:

Jó az is amit Dzséjt írt az elején. Shepard fegyver/töltény beállításainál a gránát részhez mész és ott kikeresed azt a gránátot. De nyugodj meg, mikor már másodjára fogod végigvinni -mert hót ziher, hogy minimum még eccer nekiugrasz :D - menni fog minden mint a karikacsapás :D

És igen, mindig érdemes az újabb generációs "parittyákra" , "röppentyűkre" váltani és a többi omnigélé alakítani, vagy pedig eladni ( ez utóbbi még jobb lehetőség is, mert a végén kell a lóvé az igazán ütős fegyverekre. :D

Hozzászólás ideje:

Jó volt ez az MS konferencia! Kinect-ben HATALMAS lehetőségek vannak, plusz jön egy ugrabugrálos SW játék is. Szvsz a move nem lesz ennyire jó. :D

Hozzászólás ideje:

Kiemelt részt kapott a Halo: Reach a konferencián, egyik legjobban ezt vártam a Kinect után. A végén az űrcsata azért odavág! :lol:

Más:

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:

Megtaláltam a gránáttipusváltást. Mondjuk már mindegy mert mindegyik telepest kinyírtam. :lol: Nem vettem figyelembe a felszerelésnél az ikonokat. A baloldalon az egyikre rányomtam és mindjárt előjött, így a lőszertípust is állítottam. Gondolom ha double-click-et nyomok az egyiken olyan lőszerem van. Itt nem alakítottam omnigéllé semmit, hisz kitudja milyen lőszerre lesz szükségem.

Hozzászólás ideje:

Nem rossz ötlet ez a 3DS, tetszik! De szerintem a 3D-és játékok mégis azért otthon ütnek a legjobban. Viszont a 3D-és kép készítési lehetőség überállat. Na mind1, majd kiderül, hogy mennyire lesz használható pl. a szabadban.

Hozzászólás ideje:
Nem rossz ötlet ez a 3DS, tetszik! De szerintem a 3D-és játékok mégis azért otthon ütnek a legjobban. Viszont a 3D-és kép készítési lehetőség überállat. Na mind1, majd kiderül, hogy mennyire lesz használható pl. a szabadban.

Egyszerűen imádom a Nintendot!!! :)

Az a fránya Microsoft ne találta volna ki a Kinectet... Most gondolkodom azon, hogy a Nintendo Wiimet elcseréljem az unokatesóim Xboxára, ha kijön...

Áh! Kell a fenének Kinect, ha ott a 3DS... :D

Hozzászólás ideje:

Jaja, nem rossz, és végre odafigyeltek a hardverre is! Egész "csinos" játékok jönnek ki rá. A Sony-nak nagyot kell alkotni, ha versenyben akarnak maradni. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.