Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

De jó nektek hogy birtokában vagytok az előző Deus Ex-eknek! Hogy oda ne rohanjak. :para::(

Hozzászólás ideje:

Döbbenetesen jó. Nálam eddig az áv játéka. Még arra is figyeltek, hogy a golyó egy kicsit késöbb ér oda, de ami álleesős az ahogy az ellenfelek viselkednek. Elbújnak stb. Még 2 hónap sajna.

Hozzászólás ideje:

Marha nagy amikor pl a kaftános ott felejti a karabélyát a fa tövénél és visszamegy érte :)

Én meg merem remélni, hogy a scriptek változatossága túlmegy az 1-en. Mert eddig ez a hátránya ezeknek a játékoknak.

Hozzászólás ideje:

Á bazz, alig lehet letenni ezt a Singularityt. Marha jó atmoszférája van. :D Van egy-két szívatos boss harc, de szerencsére odáig még nem jutottam, hogy a vége előtt uninstallni kelljen :D A lövedékreptetős részek a kedvenceim. :D F*szán be lehet küldeni két szem közé, a homlok közepébe az áldást :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
A lövedékreptetős részek a kedvenceim. :D F*szán be lehet küldeni két szem közé, a homlok közepébe az áldást :D

Én azt bírtam, mikor fedezék mögé bújtak a g*cik. Olyan szépen meg lehetett őket szivatni :D

Hozzászólás ideje:

Amikor azt hiszik, hogy ha behúzzák a fejüket, akkor nem esik semmi bajuk, mi? :D De az is szép amikor a mellettük lévő benzines hordónak adsz egy skulót és a többit rábízod a kémiára :D

Hozzászólás ideje:
Aligha, nekem 8800GTS-em van, még mindig :D Miért?

Csak felmérem a helyzetet. A kártyád 2008-as évjárat nem igaz? És még most is teljesen jó, szóval minden jatek azért gond nélkül fut rajta?

Ha most év vége fele vennék kártyát akkor egy Geforce GTX 460-as kártya kb egyszinten lenne az akkori 8800GTS-sel, szóval jó választásnak bizonyulna... Nem? :D

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hát azért gond nélkül már nem, az újabbak már nem futnak maxon, és olykor már visszafogottabb grafika mellett is meg-megröccen a vas. Inkább vegyél ennél jobbat, ne ezzel egy szintűt. Ár-érték arányban már nem érné meg (igazság szerint, én is le akarom már cserélni egy 9000-es szériásra).

Hozzászólás ideje:
Csak felmérem a helyzetet. A kártyád 2008-as évjárat nem igaz? És még most is teljesen jó, szóval minden jatek azért gond nélkül fut rajta?

Ha most év vége fele vennék kártyát akkor egy Geforce GTX 460-as kártya kb egyszinten lenne az akkori 8800GTS-sel, szóval jó választásnak bizonyulna... Nem? :D

Mennyi lóvéd van a kártyára? Mert az én 8800 GT-m egy fokkal jobb mint a GTS, de már ez is elavult. 2007-es évjárat különben a 8800-asok. Most 30 körül lehet venni ATI HD 5750-et. Persze ha régi a többi alkatrész is akkor nincs értelme.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Rage és Crysis 2 márciusban. Ez egyfelől jó, mert el leszünk látva FPS-ekkel (másfelől rossz, mert hol van még március), harmadfelől az egyik nagyon meg fogja szívni üzletileg. És szerintem az az új fiú lesz. Márpedig ha a Rage anyagilag bukik és még a motort sem licencelik, akkor jól pofára esnek ezek az ID-s arcok.

Hozzászólás ideje:
Rage és Crysis 2 márciusban. Ez egyfelől jó, mert el leszünk látva FPS-ekkel (másfelől rossz, mert hol van még március), harmadfelől az egyik nagyon meg fogja szívni üzletileg. És szerintem az az új fiú lesz. Márpedig ha a Rage anyagilag bukik és még a motort sem licencelik, akkor jól pofára esnek ezek az ID-s arcok.

Valamit benéztél. A Rage 2011 szeptemberében jelenik meg.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.