Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Csak az angol változattal működik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Heroes VI Tömör gyönyörök ezek a videók: http://www.4players.de/4players.php/tvplay...en___Kampf.html http://ubitv.de.ubi.com/?vid=2742 Sok változást nem észleltem rajta az V-höz képest, de ez is CE vagy LE változatban lesz a polcomon az 1000%. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Áll-leesős: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Barkácsrovat: Mass Effect M8-as fegyver Nagyon jó, otthonra nem lenne rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Barkácsrovat: Mass Effect M8-as fegyverNagyon jó, otthonra nem lenne rossz. Állati Kár, hogy nincs ehhez kézügyességem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Marha jól néz ki Más. FEAR 2. Végigtoltam.....laza nyolc óra alatt. Nem röhög, tényleg loti-futi nélkül ennyibe fáj az egész. Amúgy sokkal jobb és szebb mint az első rész Jöhet a harmadik rész is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Marha jól néz ki Más. FEAR 2. Végigtoltam.....laza nyolc óra alatt. Nem röhög, tényleg loti-futi nélkül ennyibe fáj az egész. Amúgy sokkal jobb és szebb mint az első rész Jöhet a harmadik rész is Mik vagytok ti Dzséjttel, zsenik?)))))))))) 8 óra alatt. Nem semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Mik vagytok ti Dzséjttel, zsenik?)))))))))) 8 óra alatt. Nem semmi.Öööööö....Aha Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Remélem ez azért nem lesz. Mármint hogy tálibként amcsi katonákat kell kinyírni. Mooha Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Szerintem felesleges a britektől ez az óbégatás. Táliboknak ők nem többek mint megszállók. Amúgy meg népszerűsíteni kell a testvérnemzeteknél is a játékot, mert máskülönben onnan óbégatnának. És ott van a cikk végén, anno náciként is lehetett vonulni. Akinek van gyomra a megszállók oldalán harcolni, annak lesz gyomra úgyis a honi véderőknél "szolgálni". És ehhez tényleg felesleges most erkölcsi köröket futni, mert ugye háborús játékról beszélünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Szerintem felesleges a britektől ez az óbégatás. Táliboknak ők nem többek mint megszállók. Amúgy meg népszerűsíteni kell a testvérnemzeteknél is a játékot, mert máskülönben onnan óbégatnának. És ott van a cikk végén, anno náciként is lehetett vonulni. Akinek van gyomra a megszállók oldalán harcolni, annak lesz gyomra úgyis a honi véderőknél "szolgálni". És ehhez tényleg felesleges most erkölcsi köröket futni, mert ugye háborús játékról beszélünk. Nem akarnék belemenni erkölcsi dolgokba, rólam köztudott, hogy nem vagyok az amcsi hadsereg híve főleg amiatt, mert a civileket is nyírják ki. DE. A tálibok olyanok mint a nácik. Láttuk mit csináltak uralmuk alatt. Valami iszonyú primitív elv mentén rákényszerítenek embereket erre-arra a nőket lenézik. Meg a Sariát hoznák be újra. Azt hogy dolgozzon és úgy gyarapodjon azt nem. Gyilkolni élve fejet levágni neki az kell. Szóval úgy gondolom hogy az amcsik ott a civilizációt védik. Én nem akarok tálib uralom alatt élni, szeretem a zenét szeretek szórakozni szerertem a szabadságot ami most itt van. Ők a kőkorszakba akarják visszavinni az embereket. Ezért amcsi katonaként akarom őket írtani ammenyit lehet. Ja és nem megszállok hanem a normalitás bevezetői. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Igaz amit írsz, tény és való De én sokkal jobban kedvelem az olyan játékokat ebből a szegmensből ahol, nem olyan országba keresem a "terroristát", ahol olaj, érc vagy gyémánt van. Mondjuk egy totális észak-koreai lerohanás, de úgy, hogy utána tudom, hogy a valódi életbe nem fognak ott maradni a csapataim. vagy egy idegen invázió elhárítását kéne végigvinni. Jó lenne egy Eypendables játék pl. De az ilyen, hogy én vagyok az ami janigyerek és minden egyes headshotnál világbékét kéne kiáltanom, már kissé álszent dolognak tűnik. Nem is így tekintek a háborús játékokra. Egy jó kis reflexgyakorlat. Meg persze adrenalin löket. Noh, megyek is befejezem a COD 2-öt VILÁGBÉKE! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Igaz amit írsz, tény és való De én sokkal jobban kedvelem az olyan játékokat ebből a szegmensből ahol, nem olyan országba keresem a "terroristát", ahol olaj, érc vagy gyémánt van. Mondjuk egy totális észak-koreai lerohanás, de úgy, hogy utána tudom, hogy a valódi életbe nem fognak ott maradni a csapataim. vagy egy idegen invázió elhárítását kéne végigvinni. Jó lenne egy Eypendables játék pl. De az ilyen, hogy én vagyok az ami janigyerek és minden egyes headshotnál világbékét kéne kiáltanom, már kissé álszent dolognak tűnik. Nem is így tekintek a háborús játékokra. Egy jó kis reflexgyakorlat. Meg persze adrenalin löket. Noh, megyek is befejezem a COD 2-öt VILÁGBÉKE! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Nem tudom, hogy és mint van a Lair of the Shadow Broker, de a telepítő fájlt át böngészve egy kis érdekességre találtam. Ha nektek nem magyarul telepíti, talán ez segíthet. http://www.megaupload.com/?d=4P0O4EJR Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Engem az érdekelne, hogy működik e a magyar verzióban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Ez a cucc tutira agyon fogja izzítani a hangfalakat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Én már alig várom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Beléptem ebbe a francos NFS Worldba. Totál ingyenesé tették. De van egy gond. Nekem csak r*hadt billentyűzetről irányítható, pedig az opciókban van olyan beállítás, hogy Controls. Csak inaktív. Más valakinek tapasztalat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Nem tudom, hogy és mint van a Lair of the Shadow Broker, de a telepítő fájlt át böngészve egy kis érdekességre találtam. Ha nektek nem magyarul telepíti, talán ez segíthet. http://www.megaupload.com/?d=4P0O4EJR Ez micsoda? Magyarítás? Amúgy sajna el lett távolítva Engem az érdekelne, hogy működik e a magyar verzióban. Működik. Ezt kell csinálni: A registryben át kell írni a "hu"-t "en"-re, telepíted a dlc-t, majd visszaírod "hu"-ra és működik a magyar verzióval is. Pontosan: start menü -> futtatás/run -> beirod regedit, majd enter -> megkeresed a "HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\BioWare\\Mass Effect 2"-öt - jobb oldalon "Language REG_SZ hu" itt a hu-t átirod en-re -> bezárod a programot -> dlc telepítés -> regedit -> en visszaír hu-ra. Sajna én még nem próbáltam (a gépem még mindig nem működik), de eddig mindenkinél működött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. És magyarul is fog megjelenni a DLC szövege ez után? Amúgy kösz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. És magyarul is fog megjelenni a DLC szövege ez után? Amúgy kösz Nem, mert nem magyarosították. Talán majd egy amatőr magyarító team megcsinálja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Amúgy sajna el lett távolítva Nem lett csak az "átmenetileg nem elérhető" játékot játsza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Nem rossz, nem rossz ez az NFS World. De még elégé gyerekcipőben jár. A szívatások nagyon bejönnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Nem rossz, nem rossz ez az NFS World. De még elégé gyerekcipőben jár. A szívatások nagyon bejönnek Én a Hot pursuitot várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. (szerkesztve) Na, akkor Liara DLC: Sajnos, csak ma tudtam megnézni, hogy mi fán terem a nyelvi fájlokkal. Sajnos csak az angol nyelv van a Kelet-Európai országok fájlaiban. Magyarításról csak annyit, hogy a .tlk fájlokat ki lehet bontani, ezzel kinyerve a szövegeket, de az a gond, hogy visszarakni már neccesebb, mivel nincs olyan program egyenlőre. :S Ja és íme, a hozzá kapcsolódó téma: http://social.bioware.com/project/1919/ Szerkesztve: 2010. Szeptember 13. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Lair of the Shadow Broker: Meg merem kockáztatni, hogy ez az egyik legjobb DLC eddig! Nagyon izgalmas a sztori egész végig. A hangulat hozza a kötelezőt, a tökéletes zenével együtt. A vége úgy jó ahogy van, én legalábbis elmosolyodtam. Na remélem valami tlk editor programot összeállítanak, és már segítek is a fordításban. Hát nagyon remélem, hogy a következő DLC-k hazánkban is elérhetők lesznek legálisan, magyar nyelven. Nem értem az EA, és Bioware üzleti politikáját. Pedig nagyon sok a magyar ME rajongó... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Pedig nagyon sok a magyar ME rajongó... Csak az a kérdés, hogy azok közül hányan veszik meg? Mert ugye szép-szép a sok rajongó, de kár beleölni a magyarításba a pénzt, ha a befektetés nem térül meg. Mert most őszintén, ki az, aki még rajtam kívül megvette az eddigi DLC-ket? (Jó, a Shadowot még én sem, de gép nélkül ez azt hiszem, érthető ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Jár is nekik a fekete pont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Csak az a kérdés, hogy azok közül hányan veszik meg? Mert ugye szép-szép a sok rajongó, de kár beleölni a magyarításba a pénzt, ha a befektetés nem térül meg. Mert most őszintén, ki az, aki még rajtam kívül megvette az eddigi DLC-ket? (Jó, a Shadowot még én sem, de gép nélkül ez azt hiszem, érthető )Hol is töltik le a legtöbben a torrenteket? Hja, hogy nyugaton. Bocsika Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Hol is töltik le a legtöbben a torrenteket? Hja, hogy nyugaton. Bocsika Na jó, de párhuzamban meg is veszik annyian, mint ahányan ebben az országban összesen vagyunk Nem utolsó sorban, nekik nem kell külön pénzt ölni a fordításba, hiszen tudomásom szerint az anyanyelvük az angol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.