Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Áh, nem jött még normális szállítmány.

Most rakták fel bithura a jót. Igaz még csak 2 seeder van de lesz az több is. EL IS VÁRTAM, hogy ma fent legyen.

Hozzászólás ideje:

Szerintem csak az Infinity Ward-os COD-ok érnek valamit (COD1-2, Modern Warfare 1-2). A Treyarch (COD3, COD - World at War) már kevésbé volt jó.... sőt!

Bár ennek a Black Ops-nak adok egy esélyt, de 100%, hogy nem éri el az Infinity Ward színvonalat.

Hozzászólás ideje:

Simán megvan az Infinity Ward szint, ne aggódjatok.

Gyakorlatilag minden másolva van az MW2-ből, egy új storyval, más időben, és egy két extra effektel (bevillanó számok).

A multi rész is nagyon király, de nagyjából ez is egy MW2 2.0, vagy MW 3.0...

De K'RVA JÓ!!!!!!!!! :rock::love:

És a CoD Points eszméletlen ötlet!

Szerkesztve: - Jinx Lumos Joke

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Én nyertem 2 jegyet rá, a bejárat előtt majd várlak és akkor ingyen be tudlak vinni :rock:

Köszi, de engem az SFportal juttat be :D Már ha Jun visszaír még az idén...

Gyakorlatilag minden másolva van az MW2-ből

De jó, rövid is és még újat sem ad. Nem is tudom, miért nem veszem meg :love:

Hozzászólás ideje:

Emberek ez MW 3. K*rva jó. A Skidrow játszható simán. Szedhetitek. Egyértelműen az MW1-2 motorját használják nameg a játékmenetét. Kubával kezdünk de nagyon jó.

Hozzászólás ideje:
Ugye viccelsz? A nap mottója: Löjj még ma. :D :D
Adok egy kis esélyt a kubai forradalmi honvédő alakulatoknak, hogy elmenekülhessenek az agresszor amerikai katonám elől :D
Hozzászólás ideje:
Á, valld be, megizzasztottak téged :D Nem olyan könnyű leigázni ám azokat a kubaitálibkecskepásztorvietkong terroristákat :D :D

Mester, bevallom. Egy lassú reflexü barom lettem az évek folyamán. :D:P :P

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ugye viccelsz? A nap mottója: Löjj még ma. :D :D

Ma már lőttem a koreai népköztársaság nanoruhás milicistáira, a tálib felszabadítási front turbános önkénteseire, sőt, még az egybesült földi tanács tengerészgyalogosaira és zerg szövetségeseikre is. Úgyhogy, a hidegháborús elvtársak, elvtársnők, távárisok és vietkingkongok holnapra maradnak. Úgyis, ha folytatják a jó CoD hagyományokat, kettőkor elkezdem és szerintem hatra pont be is fejezem :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nyomom a CoD:BO-t, fél tizenkettőkor kezdtem, most nyomok egy órácska szünetet. Szerintem már nemsokára a végén vagyok :D Nem rossz, nem rossz, de akárcsak a Modern Warfare első része után a World at War, úgy az Modern Warfare 2 után ez a Black Ops sem jön be igazán. A Treyarch srácok nem tudnak játékot rendezni, se történetet írni, se pályát tervezni. Az MW1-2 pörgősebb, gördülékenyebb és nem ilyen zavaros. De attól még jó játék, csak nem ugorja át az MW-k által magasra tett mércét (sőt, eddig a Medal of Honor is jobban tetszett). Kicsit olyan, mint egy Lamborgini után beülni egy Ferrariba. Mindkettő jó kocsi, de nekem a Lamborgini jobban tetszik :D

És van egy kis technikai problema is: nálatok nem villog a kép? Nálam, ahogy forgatom a karaktert, villog a kép. Ilyen kis vörös-kék köd jön-megy pillanatról pillanatra. Elég zavaró tud lenni, ha epilepsziás lennék, már rángatóznék :D Tipp megoldásra?

Hozzászólás ideje:
Jinx-nek egy kis Black Oops reklám:

Szerinted még nem láttam 50szer?

A kép nekem is volt, hogy villódzótt (bár nem biztos, hogy úgy mint neked...), de egy pár settings átállítással sikerült kiküszöbölni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ezt letudtam. Kicsivel volt hosszabb a két MW-nél. Ezt négy helyett hét óra volt kijátszani :D A véleményem nem nagyon változott, nem egy nagy durranás. Hiába no, az Infinity Ward a CoD királya, a Treyarch meg csak tisztességes iparos. :D Viszont impozáns a szereplők hanglistája.

Alex Mason - Sam Worthington (Avatar: Jake Sully)

Sgt. Reznov - Gary Oldman (The Dark Knight: Gordon felügyelő)

Jason Hudson ügynök - Ed Harris (The Rock: Hummel tábornok)

Harris ügynök - Topher Grace (Predators: Edwin)

Bowman tizedes - Ice Cube (XXX 2: Darius Stone)

Kratvchenko - Oleg Taktarov (Predators: Nikolai)

Weaver - David Conrad (Szellemekkel suttogó: Jim)

McNamara védelmi miniszter - Robert Picardo (Star Trek - Voyager: Doktor)

Brooks - Eddie Cahill (CSI:NY: Don Flack nyomozó)

És úgy tűnik, megvan Price százados helyettese. Reznov (szintén Gary Oldman volt a hangja) már szerepelt a World at Warban is :D

Hozzászólás ideje:

A kapitalizmus kifogott rajtam! :angry:

Már régóta egy Kinectre gyűjtők. Sikerült is ez a része, csak épphogy sehol se kapható. Pedig még gondosan elő is rendeltem 2 hónapja. Elmehetnek a... :angry:

Hozzászólás ideje:

Kösz, bár nekem csak a videóknál akad meg néha.

Különben iszonyú jó játék. Most vagyok Vietnamban, hihetetlen jó megoldások vannak benne A ruszki börtönből való szökésnél az államat kerestem anyira hangulatos. Nem értek egyet Dzséjttel, ez simán üti az MW 1-2 szintjét. Sőt. Tulajdonképpen nem is venni észre hogy a Treyarch készítette.

Hozzászólás ideje:

Csak egy baj van a megoldással, hogy nincs a játék mappájában(azon belül az alkönyvtárakban sem) config.cfg file. Nektek van?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.