Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. IGENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN. Fent van bithun a Skidrow. Ma nem alszunk. Töltsétek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Áh, nem jött még normális szállítmány. Most rakták fel bithura a jót. Igaz még csak 2 seeder van de lesz az több is. EL IS VÁRTAM, hogy ma fent legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Speciel én ezt a játékot jobban várom: Jót nevettem ezen a borítón. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. IGENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN. Fent van bithun a Skidrow. Ma nem alszunk. Töltsétek.No egy ilyet vártam kb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. No egy ilyet vártam kb Akkor szedd, kevés a seeder. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Szerintem csak az Infinity Ward-os COD-ok érnek valamit (COD1-2, Modern Warfare 1-2). A Treyarch (COD3, COD - World at War) már kevésbé volt jó.... sőt! Bár ennek a Black Ops-nak adok egy esélyt, de 100%, hogy nem éri el az Infinity Ward színvonalat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Én is ettől félek. De hát puding próbája az evés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Na Jinx hogy tetszik eddig a játék? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. (szerkesztve) Simán megvan az Infinity Ward szint, ne aggódjatok. Gyakorlatilag minden másolva van az MW2-ből, egy új storyval, más időben, és egy két extra effektel (bevillanó számok). A multi rész is nagyon király, de nagyjából ez is egy MW2 2.0, vagy MW 3.0... De K'RVA JÓ!!!!!!!!! És a CoD Points eszméletlen ötlet! Szerkesztve: 2010. November 9. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Én nyertem 2 jegyet rá, a bejárat előtt majd várlak és akkor ingyen be tudlak vinni Köszi, de engem az SFportal juttat be Már ha Jun visszaír még az idén... Gyakorlatilag minden másolva van az MW2-ből De jó, rövid is és még újat sem ad. Nem is tudom, miért nem veszem meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Köszi, de engem az SFportal juttat be Már ha Jun visszaír még az idén... oké, akkor majd bent találkozunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Emberek ez MW 3. K*rva jó. A Skidrow játszható simán. Szedhetitek. Egyértelműen az MW1-2 motorját használják nameg a játékmenetét. Kubával kezdünk de nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Most telepítettem én is, de majd csak holnap próbálom ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Most telepítettem én is, de majd csak holnap próbálom ki Ugye viccelsz? A nap mottója: Löjj még ma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Ugye viccelsz? A nap mottója: Löjj még ma. :DAdok egy kis esélyt a kubai forradalmi honvédő alakulatoknak, hogy elmenekülhessenek az agresszor amerikai katonám elől Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Te legalább büszke hazafi vagy. :D Ha holnap nem kéne reggelre mennem dolgozni játszottam volna vele tovább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Á, valld be, megizzasztottak téged Nem olyan könnyű leigázni ám azokat a kubaitálibkecskepásztorvietkong terroristákat :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Á, valld be, megizzasztottak téged Nem olyan könnyű leigázni ám azokat a kubaitálibkecskepásztorvietkong terroristákat :D Mester, bevallom. Egy lassú reflexü barom lettem az évek folyamán. :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Ugye viccelsz? A nap mottója: Löjj még ma. :D Ma már lőttem a koreai népköztársaság nanoruhás milicistáira, a tálib felszabadítási front turbános önkénteseire, sőt, még az egybesült földi tanács tengerészgyalogosaira és zerg szövetségeseikre is. Úgyhogy, a hidegháborús elvtársak, elvtársnők, távárisok és vietkingkongok holnapra maradnak. Úgyis, ha folytatják a jó CoD hagyományokat, kettőkor elkezdem és szerintem hatra pont be is fejezem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Jinx-nek egy kis Black Oops reklám: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Nyomom a CoD:BO-t, fél tizenkettőkor kezdtem, most nyomok egy órácska szünetet. Szerintem már nemsokára a végén vagyok Nem rossz, nem rossz, de akárcsak a Modern Warfare első része után a World at War, úgy az Modern Warfare 2 után ez a Black Ops sem jön be igazán. A Treyarch srácok nem tudnak játékot rendezni, se történetet írni, se pályát tervezni. Az MW1-2 pörgősebb, gördülékenyebb és nem ilyen zavaros. De attól még jó játék, csak nem ugorja át az MW-k által magasra tett mércét (sőt, eddig a Medal of Honor is jobban tetszett). Kicsit olyan, mint egy Lamborgini után beülni egy Ferrariba. Mindkettő jó kocsi, de nekem a Lamborgini jobban tetszik És van egy kis technikai problema is: nálatok nem villog a kép? Nálam, ahogy forgatom a karaktert, villog a kép. Ilyen kis vörös-kék köd jön-megy pillanatról pillanatra. Elég zavaró tud lenni, ha epilepsziás lennék, már rángatóznék Tipp megoldásra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Jinx-nek egy kis Black Oops reklám: Szerinted még nem láttam 50szer? A kép nekem is volt, hogy villódzótt (bár nem biztos, hogy úgy mint neked...), de egy pár settings átállítással sikerült kiküszöbölni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Ezt letudtam. Kicsivel volt hosszabb a két MW-nél. Ezt négy helyett hét óra volt kijátszani A véleményem nem nagyon változott, nem egy nagy durranás. Hiába no, az Infinity Ward a CoD királya, a Treyarch meg csak tisztességes iparos. Viszont impozáns a szereplők hanglistája. Alex Mason - Sam Worthington (Avatar: Jake Sully) Sgt. Reznov - Gary Oldman (The Dark Knight: Gordon felügyelő) Jason Hudson ügynök - Ed Harris (The Rock: Hummel tábornok) Harris ügynök - Topher Grace (Predators: Edwin) Bowman tizedes - Ice Cube (XXX 2: Darius Stone) Kratvchenko - Oleg Taktarov (Predators: Nikolai) Weaver - David Conrad (Szellemekkel suttogó: Jim) McNamara védelmi miniszter - Robert Picardo (Star Trek - Voyager: Doktor) Brooks - Eddie Cahill (CSI:NY: Don Flack nyomozó) És úgy tűnik, megvan Price százados helyettese. Reznov (szintén Gary Oldman volt a hangja) már szerepelt a World at Warban is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Nem semmi hogy ilyen sztárok elmennek egy játékhoz hangot kölcsönözni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Akinek nagyon lagol a játék: http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/va...ops-hibara.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. A kapitalizmus kifogott rajtam! Már régóta egy Kinectre gyűjtők. Sikerült is ez a része, csak épphogy sehol se kapható. Pedig még gondosan elő is rendeltem 2 hónapja. Elmehetnek a... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Akinek nagyon lagol a játék: http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/va...ops-hibara.html Kösz, bár nekem csak a videóknál akad meg néha. Különben iszonyú jó játék. Most vagyok Vietnamban, hihetetlen jó megoldások vannak benne A ruszki börtönből való szökésnél az államat kerestem anyira hangulatos. Nem értek egyet Dzséjttel, ez simán üti az MW 1-2 szintjét. Sőt. Tulajdonképpen nem is venni észre hogy a Treyarch készítette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Csak egy baj van a megoldással, hogy nincs a játék mappájában(azon belül az alkönyvtárakban sem) config.cfg file. Nektek van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. A Players könyvtárban van a Config. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Tényleg, köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.