Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Ezek a kis vágottszemű, sárga Vietkongok....ízé, akarom mondani, a HŐS Honvédő Észak-Vietnami Szabadságharcosok nem adják ám könnyen magukat Amúgy nem vagyok túlságosan elragadtatva a játéktól, főleg ezektől a flashbackelt jelenetektől mert már nem egyszer okozott kisebb epilepsziás rohamokat nálam De minimum a fejem robban szét má' tőlük. Bővebben majd a játék végeztével Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Ezek a kis vágottszemű, sárga Vietkongok....ízé, akarom mondani, a HŐS Honvédő Észak-Vietnami Szabadságharcosok nem adják ám könnyen magukat Amúgy nem vagyok túlságosan elragadtatva a játéktól, főleg ezektől a flashbackelt jelenetektől mert már nem egyszer okozott kisebb epilepsziás rohamokat nálam De minimum a fejem robban szét má' tőlük. Bővebben majd a játék végeztével Szórd meg őket napalmmal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Aki ezt a nyomorult Vietnami pályát kitalálta. Borzalom. Néha azt sem tudom honnan jön a lövés. Vagy 10-szer annyi volt. Mocskos kis sárga tetvek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Szórd meg őket napalmmal. Öregem, ezekbe minél több ólmot adagolok, annál jobban szaporodnak Mint a nyulak. Mint a nyulak.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Öregem, ezekbe minél több ólmot adagolok, annál jobban szaporodnak Mint a nyulak. Mint a nyulak.... Nekem mondod? Nem bírtam ki újraindítottam és már túl vagyok Vietnámon. Viszont a mentési rendszere nagyon szívás. Csak blokkoként ment. Ha kilépsz a játékből egy blokk közepén kezdheted előlről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Érdekes volt ez a Budapest Game Show. Még nem egy E3 - és még évekig nem is lesz az -, de szerintem pár év múlva, mikor a szervezők igazán belejönnek, egész jó kis játékshow lesz. Ami még hiányzik: pörgés és jelmezes hostes lányok (lányok voltak, szép számmal, csak nem jelmezesek, "csak" alulöltözöttek ). Plusz szerintem rossz a műsorkiosztás, nem hiszem, hogy egy Internet Expoler 9 vagy egy levelező program előadása a főszínpadra kívánkozva, mivel nagyjából a kutya sem volt rájuk kíváncsi. Ezeket lehetne tolni valami kis mellékszínpadon. Ja, és kellenének ülőhelyek, olyanok, amik nem tűnnek dísznek, nincsenek eldugva és lehet róluk látni a főszínpadot. Ami jó volt: volt sok-sok szép hostes lány, két pöpec kocsi, és a vége felé jöttek azok a játékok is, amiknek már érdekes volt az előadása. Több játékot is ki lehetett próbálni. A Halo Reach még ha megjelenne PC-n is, akkor is kihagynám, ez a széria még mindig egy uncsi játékot takar. Az NFS: Hot Pursuit nagyon oda fog verni. Pár percet játszottam vele, de hozta a Most Wanted szintjét! Főleg a rendőrös csihi-puhi lesz jó. A CoD és a MoH pedig rémes konzolon. Hogy a francba lehet FPS-t kontrollerrel irányítani, súgja már meg nekem valaki? A sztár a Kinect volt, de nem próbáltam ki, kicsit sem vonz a képernyő előtti ugra-bugra. Volt Wii is eldugva, de az nem örvendett nagy népszerűségnek. Összességében jó volt, de nem egy nagy durranás. Ja, és megismerhettem Phobos egy új oldalát. Mikor kézbe vette a géppuskák, beindult nála a rejtett Darth Phobos Killing Program. Hát az a metamorfózis, amin átment, ahhoz képest Hulk átalakulása ovis zsúrra való bűvészmutatvány. A szemei összeszűkültek, az izmai úgy megdagadtak, hogy a felsőruházata leszakadt, és még egy piros pánt is megjelent a homlokán! Itt a Game Show átment túlélőshowba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Ja, és megismerhettem Phobos egy új oldalát. Mikor kézbe vette a géppuskák, beindult nála a rejtett Darth Phobos Killing Program. Hát az a metamorfózis, amin átment, ahhoz képest Hulk átalakulása ovis zsúrra való bűvészmutatvány. A szemei összeszűkültek, az izmai úgy megdagadtak, hogy a felsőruházata leszakadt, és még egy piros pánt is megjelent a homlokán! Itt a Game Show átment túlélőshowba. Hát igen, ezek után kő kövön nem maradt semmi a díszletekből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Mindig is tudtam, hogy egy állat rejtőzik a felszínes, békés tekintet mögött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Aztamindenit, hogy micsoda jó nők voltak kint azon a kiáltáson Azt a két NFS "rendőrcsajt" tuti felkértem volna egy alapos motozásra Most néztem a videót róluk a gamestaron Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Azt a két NFS "rendőrcsajt" tuti felkértem volna egy alapos motozásra Hát igen, ott van a volna, de nem jöttél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Hát igen, ott van a volna, de nem jöttél Majd ha hely is lesz, hogy ki lehessen normálisan próbálni a cuccosokat. A beugró amúgy mennyibe fáj egy ilyen rendezvényre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Majd ha hely is lesz, hogy ki lehessen normálisan próbálni a cuccosokat. A beugró amúgy mennyibe fáj egy ilyen rendezvényre?Hm... ingyen fájt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Hm... ingyen fájt Ez most komoly vagy szívatsz, Rambo? :D A videóban hosszú sorok álltak a jegyekért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. A videóban hosszú sorok álltak a jegyekért Nem szivatlak, ha eljöttél volna, ingyen be tudtalak volna vinni. De aki nem akar a rossz rendőr lányoktól kikapni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Nem szivatlak, ha eljöttél volna, ingyen be tudtalak volna vinni. De aki nem akar a rossz rendőr lányoktól kikapni Jövőre szólj rám. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Jövőre szólj rám. :DFel lett ajánlva itt a plusz jegy, nem kérted. Néma gyereket még az anyja sem ... meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Na tegnapi napon belevetettem magamat a Kinectbe. A hardver nagyon jó, és a játékok is szórakoztatóak. Nekem összességében nagyon bejön. Kb. 2-3 órát játszottam, és kifárasztott, megizzasztott. Az érzékelőhöz kaptam egy Kinect Advantures-t, és pluszba beszereztem mellé a Kinect Sports-ot (favorit) és a Dance Centralt. Remélem azért jönnek majd hamarosan rá hardcore címek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Mi Dzséjttel megállapítottuk, hogy nem a mi világunk a Kinect eddig, bár ha csajokat adnak hozzá, akkor eléggé megfontalandó a beszerzése, mert hát amit a hostess csajok csináltak tegnap a játékkal, az a vizuális élmény nagyon megéri a Kinect árát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Aztamindenit, hogy micsoda jó nők voltak kint azon a kiáltáson Azt a két NFS "rendőrcsajt" tuti felkértem volna egy alapos motozásra Most néztem a videót róluk a gamestaron Ezek a rendőrlányok? Bár nekem a Halos csajok is bejöttek. Behalozhattak volna A videóban hosszú sorok álltak a jegyekért Hát, a mi sorunk nagyon rövid volt. De persze ez a nyertesek és VIP-k részlege volt Mi Dzséjttel megállapítottuk, hogy nem a mi világunk a Kinect eddig, bár ha csajokat adnak hozzá, akkor eléggé megfontalandó a beszerzése, mert hát amit a hostess csajok csináltak tegnap a játékkal, az a vizuális élmény nagyon megéri a Kinect árát Na igen. Hogy is mondtad? Ha olyan háttértáncosok lennének, akkor beruháznánk a Kinectre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Ez a te holdkóros fejed, Dzséjt? Fura vagy te nekem szakáll nélkül Jaj, ezekre a gyönyörűségekre amúgy Simán lebuktattam volna magam előttük azzal, hogy rejtett holmi van nálam és rögtön olyan terpeszbe vágtam magam volna, hogy mindent kényelmesen elérjenek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Ez a te holdkóros fejed, Dzséjt? Fura vagy te nekem szakáll nélkül Igen, ez az én holdkóros képem De inkább ne engem nézz, hanem a lányokat Mondjuk szegényeket sajnáltam. Végig csak ott álltak - néha elmentek szünetre azért -, és a show végén láttam, mikor elvonultak. Olyan csizmákban voltak, ami látványra baromi - a szó erotikus jelentésében - jól néz ki, de alig tudtak benne rendesen járni. Képzelem, milyen lehetett nekik végigácsorogni azokban az egészet két napon keresztül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Gondolom azért ment a bóközön nekik, már ha elvonatkoztatunk a láma gamer és a "de megd*gnálak" típusú emberektől. Bezzeg a házimozi showk mostanság nincsenek így eleresztve. Pedig még a kezdetekkor olyan de olyan hosstesek ólálkodtak ott, hogy....Nyami, no Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Hát igen, Dzséjtet beazaonosították a sok Wanted-es plakát miatt és elkapták a rendőrök. De nem csak, hogy elkapták úgy elagyabugyálták, hogy csak úgy tudták elvinni a yardra, ha megtámasztják két oldalról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Nah Dzséjt, most ismét egy pozitív oldaladat ismerhettem meg. Nem csak azért mentél erre a Game showra, hogy kockulj a többi droiddal, mert azok előtt meztelen nők is táncolhatnak, az ő nyáluk a monitorra folyik, amint nyomják a COD multit. Te legalább végigtaperoltál pár lányt. Így kell ezt csinálni kérem szépen! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Köszi, Jakoo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. A felső kép a beszivott fejjel klasszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. A felső kép a beszivott fejjel klasszik Mit gondolsz, miért kapcsoltak le a zsaruk Gyorshajtás, fegyvertartás, füvezés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Ezen a képen olyan vagy mint egy Szerb önkéntes egyetemista akit bekeszippantott a háború szele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Jó a kép. Már csak egy halott tálib kéne a lábad alá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Kijött diszkontba is az update a Black Opshoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.