Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Az első 5 perc lefordítva hallás alapján! Most, hogy jött angol felirat, sokkal hamarabb kész lesz. Szerintem holnap este tájban, vagy csütörtökön reggel kész is lesz! Kell segítség? Talán lesz időm holnap, és akkor szívesen segítek. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Oké, köszi! Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 22. (szerkesztve) Örömmel jelentem be, hogy a Robot Chicken Star Wars III-hoz sikerült elkészíteni a feliratot. Ha valami hibát találtok, szóljatok. Külön köszönet: Jinx Lumos Joke-nak és a bátyámnak. Jó szórakozást! Szerk.: Újra hozzáadva! Robot.Chicken.Star.Wars.Episode.III.HDTV.XviD-2HD.zip Szerkesztve: 2010. December 22. - barnez Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Köszi barnez, barnez tesó és Jinx! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Nagyszerű barnez! Köszönjük. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Szívesen, jó szórakozást! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Köszi a feliratot Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Egyelőre még a film sincs meg De azért kösz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Egyelőre még a film sincs meg De azért kösz Akkor mire vársz még? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Akkor mire vársz még? A filmre Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Hozzászólás ideje: 2010. December 22. A filmre Ne viccelj már, a legegyszerűbb torrent oldal is 20 linket ad ki. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Ne viccelj már, a legegyszerűbb torrent oldal is 20 linket ad ki. Mögtaláltam Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Köszi a feliratot! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Hozzászólás ideje: 2010. December 22. (szerkesztve) Kicsit féltem a Chicken III -tól, de frenetikus lett. Talán még jobb mint az első rész. Valamit tudnak ezek a fiúk. Érdeklődve várom azt a poénos SW sorozatot, tuti jókat fogunk nevetni rajta. Szerkesztve: 2010. December 22. - Ody Mandrell Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Egyetértek Ody! Én is most fejeztem be, nagyon jó lett, annyit röhögtem rajta Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Gary, a rohamosztagos Nekem nem jött be annyira mint az előzőek, főleg a nagyon durva "véres" részek miatt, kicsit azzal túllőttek a célon. De minden más okés volt Ben ahogy a tükör előtt elmetrükközte magát hatalmas volt Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Gary, a rohamosztagos Gary visszatérő figura, már a 2. részben is szerepelt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Gary, a rohamosztagos Nekem nem jött be annyira mint az előzőek, főleg a nagyon durva "véres" részek miatt, kicsit azzal túllőttek a célon. De minden más okés volt Ben ahogy a tükör előtt elmetrükközte magát hatalmas volt Yoda haverja is óriási volt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Gary visszatérő figura, már a 2. részben is szerepelt. Jaja, ő visszatérő. A Tatuini szerepe volt a legnagyobb, amikor a kislánya ott volt mellette. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Hozzászólás ideje: 2010. December 22. (szerkesztve) Yoda haverja is óriási volt. Azt pont én fordítottam. Nem rontottam el? Nem tudtam, hogy cserélgessem a szórendet, vagy ne?! (Meg aztán tök hülyeséget is mondott...) Aki nekem is megköszönte, annak szívesen, azért a 204 sorért. (Asszem annyi volt. ) Aki nem annak, nem szívesen. barnez: hosszupuskára nem rakod fel? Szerkesztve: 2010. December 22. - Jinx Lumos Joke Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Neked is köszi Jinx. Jó volt a fordításod. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Szerintem a legjobbak: az egész Sarlaccos jelenet, az a égő jawas és a mozgólépcsős jelenet. Bónusz a Boba háznál lévő két jelenet. Jah és köszönöm a fordítást Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Nagyon jó lett a 3. rész is, egy-két erőltetett jelenetet leszámítva teljesen rendben van. A legjobbak Gary rohamosztagos jelenetei, na meg a Padmé-sztriptízes szitu. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 23. (szerkesztve) Azt pont én fordítottam. Nem rontottam el? Nem tudtam, hogy cserélgessem a szórendet, vagy ne?! (Meg aztán tök hülyeséget is mondott...) Aki nekem is megköszönte, annak szívesen, azért a 204 sorért. (Asszem annyi volt. ) Aki nem annak, nem szívesen. barnez: hosszupuskára nem rakod fel? Szerintem nagyon jól fordítottad a részedet, méghozzá hamar is végeztél! Szóval nagy segítség voltál, és köszönöm is. Amúgy kérdésedre, felrakom a hosszupuskára is. Szerkesztve: 2010. December 23. - barnez Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Nagyon jó lett a 3. rész is, egy-két erőltetett jelenetet leszámítva teljesen rendben van. A legjobbak Gary rohamosztagos jelenetei, na meg a Padmé-sztriptízes szitu. Anakin hogy leizzadt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Anakin hogy leizzadt Hatalmas volt ahogy összedolgozták azt a jelenetet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Nem volt rossz, jó néhány klassz poénnal. Úgy rémlik, hogy az előző kettő valahogy jobban bejött, de meg kell nézem még egyszer őket, mert már alig emlékszem rájuk, nem mostanában láttam. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 27. Hozzászólás ideje: 2010. December 27. (szerkesztve) A mozgólépcsős jelenet is hatalmas. Hihetetlen, mekkora figurát csináltak a srácok Palpi-ból. További részekről lehet tudni valamit? Nálam nagyon vége-szaga volt ennek a III. résznek... Szerkesztve: 2010. December 27. - Darth Sky Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 27. Hozzászólás ideje: 2010. December 27. További részekről lehet tudni valamit? Nálam nagyon vége-szaga volt ennek a III. résznek... Szerintem nem lesz több Robot Chickenes Star Wars rész, hanem már dolgoznak a Star Wars sorozaton és inkább oda gyűjtik a humorforrásokat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 27. Hozzászólás ideje: 2010. December 27. Szerintem nem lesz több Robot Chickenes Star Wars rész, hanem már dolgoznak a Star Wars sorozaton és inkább oda gyűjtik a humorforrásokat. Szerintem is. De ha ilyen színvonalú lesz a sorozat, azért érdemes lesz vetni rá majd egy pillantást. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.