Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 6. Hozzászólás ideje: 2011. Február 6. A Robot Chicken 3 megnyerte az Annie Díjat a legjobb TV-s produkció kategóriában http://www.annieawards.org/consideration.html Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Február 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Február 6. A Robot Chicken 3 megnyerte az Annie Díjat a legjobb TV-s produkció kategóriában http://www.annieawards.org/consideration.html Ezennel is gratulálok nekik! Amúgy akinek tetszik a stílus, azoknak ajánlom "sima" sorozatot is. Hétről hétre egész jó részekkel jönnek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 6. Hozzászólás ideje: 2011. Február 6. Megérdemelte az elismerést. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 6. Hozzászólás ideje: 2011. Február 6. Megérdemelte az elismerést. Láttad mi volt az ellenfele? TCW 3.10-es része Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 6. Hozzászólás ideje: 2011. Február 6. Láttad mi volt az ellenfele? TCW 3.10-es része Akkor itt mindegy volt, hogy ki nyer. Válasz
Darth Cax Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Én láttam mind a hármat és annyira tetszik :D:D:D Ugye a harmadik rész végén végignéztétek amikor Bobáék a végén kiszabadulnak? Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Én láttam mind a hármat és annyira tetszik :D:D:D Ugye a harmadik rész végén végignéztétek amikor Bobáék a végén kiszabadulnak? Az nagyon komoly Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Ahh,ma bele-bele nézegettem a III.részbe,de már régebben is néztem ezeket rövid videó formákban Akkorát ütnek ezek a poénok,hogy fájnak Lekell szednem és megnéznem Hamarosan..... Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Ahh,ma bele-bele nézegettem a III.részbe,de már régebben is néztem ezeket rövid videó formákban Akkorát ütnek ezek a poénok,hogy fájnak Lekell szednem és megnéznem Hamarosan..... Nekem hál isten megvan DVD-n kiírva. Sokszor lefekvés előtt jó volt megnézni őket, még mindig tudok szakadni rajtuk Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Jujjka.... valaki okos utat mutatna egy oldalhoz,ahonnan lelehetne tölteni csak az I.részt? Mert torrenten találtam olyat,hogy I.-II. rész.... de akkor nem tudnék rakni rá feliratot,ha egybe van a kettő.... Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Jujjka.... valaki okos utat mutatna egy oldalhoz,ahonnan lelehetne tölteni csak az I.részt? Mert torrenten találtam olyat,hogy I.-II. rész.... de akkor nem tudnék rakni rá feliratot,ha egybe van a kettő.... Regizős torrent oldalról szedtem, szóval linket nem tudok adni, max torrentet Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Regizős torrent oldalról szedtem, szóval linket nem tudok adni, max torrentet Jólvan,megoldom Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Nekem a mai napig a quarren liftes-mozgólépcsős és a C-3PO spanyol órán a kedvenc poénjaim. De nem tudom elfelejteni a takarítós és a Yarael Poof poénokat sem. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Nekem a mai napig a quarren liftes-mozgólépcsős és a C-3PO spanyol órán a kedvenc poénjaim. De nem tudom elfelejteni a takarítós és a Yarael Poof poénokat sem. Nálam a mozgólépcsős meg a Yarael Poof-os jelenetek viszik a prímet, na meg Gary rohamosztagos Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Nálam a mozgólépcsős meg a Yarael Poof-os jelenetek viszik a prímet, na meg Gary rohamosztagos Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Jah hát szegényt nem sokra értékelték a Tanácsban Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Jah hát szegényt nem sokra értékelték a Tanácsban De a filmek tényleg ezt sugallták, hogy abból állt a Jedi Tanács, hogy Yoda és Mace Windu megbeszéltek mindent. WHO CAN'T USE THE FORCE NOW? Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. De a filmek tényleg ezt sugallták, hogy abból állt a Jedi Tanács, hogy Yoda és Mace Windu megbeszéltek mindent. WHO CAN'T USE THE FORCE NOW? Jaja Azért bírom hogy Yodán és Windun kívül senki se szólal meg, mikor meg el kell valakit küldeni valakit pizzáért, egyből mindenki Poofra szavaz Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Jaja Azért bírom hogy Yodán és Windun kívül senki se szólal meg, mikor meg el kell valakit küldeni valakit pizzáért, egyből mindenki Poofra szavaz Yaddle meg b*szik odaadni a kocsit. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Yaddle meg b*szik odaadni a kocsit. Hát mer "szervízben" van Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. A mozgólépcsős "My Lord!' jelenet nálam is örök kedvenc. De szintén csípem még Gary jeleneteit, vagy a felhővárosi lakomát. Látom, Norbit is megihlette, ami az avatart illeti. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. A mozgólépcsős "My Lord!' jelenet nálam is örök kedvenc. De szintén csípem még Gary jeleneteit, vagy a felhővárosi lakomát. Látom, Norbit is megihlette, ami az avatart illeti. Robot chickenből nekem van pár képem ami jó avatarnak Pályafutásomat az SW Sagan Garys avatarral kezdtem De van még Boba Fett is amikor bemutat Han-nak, meg Vader-Sidius mikor az étkezőben nézik hogy Yarael Poof mit szerencsétlenkedik Amúgy Boba Fett ábrázolását bírom, hogy ilyen egoista alakot csináltak belőle. De Sidius aki nagyon eszméletlen Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Robot chickenből nekem van pár képem ami jó avatarnak Pályafutásomat az SW Sagan Garys avatarral kezdtem De van még Boba Fett is amikor bemutat Han-nak, meg Vader-Sidius mikor az étkezőben nézik hogy Yarael Poof mit szerencsétlenkedik Amúgy Boba Fett ábrázolását bírom, hogy ilyen egoista alakot csináltak belőle. De Sidius aki nagyon eszméletlen Meg amikor beugrik IG-88 haverja, THX 1138? Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Meg amikor beugrik IG-88 haverja, THX 1138? Dengar kiosztja kicsit De az is besz*rás ahogy Dengar beszél. Meg amikor Vader beszél a fejvadászokkal, közben IG-88 meg fejben kosarazik Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Dengar kiosztja kicsit De az is besz*rás ahogy Dengar beszél. Meg amikor Vader beszél a fejvadászokkal, közben IG-88 meg fejben kosarazik Meg amikor Max Rebo túléli... Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Meg amikor Max Rebo túléli... Itt nincsen kötél! Azért a Yo mama fight se semmi, Luke alázza Sidiust Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Itt nincsen kötél! Milyen homár volt az a weequay. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Milyen homár volt az a weequay. Sarlacc gyomrában egyedül más is behomárosodna Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 19. Hozzászólás ideje: 2012. Április 19. (szerkesztve) Az első rész minősége kicsit rosszabb, de a 2. és 3. remek. Informations by PirateClub MediaInfo v1.1 Robot Chicken Star Wars Episode 1 Videó információk: Méret: 174,72 MB Hossz: 0:22:53 Típus: AVI (XviD - XviD project) Felbontás: 512 x 384 pixel Bitráta: 929 Kbps Képkockák száma/mp: 29.970 Oldalarány: 4/3 Audió információk: Audiósávok száma: 1 Audiosáv #1 adatai: Audiósáv típusa: MPA1L3 (MPEG-1 Audio layer 3) Csatornák száma: 2 Bitráta: 125 Kbps VBR Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz Robot Chicken Star Wars Episode 2 Extended Videó információk: Méret: 350,05 MB Hossz: 0:38:11 Típus: AVI (XviD - XviD project) Felbontás: 512 x 384 pixel Bitráta: 1 135 Kbps Képkockák száma/mp: 29.970 Oldalarány: 4/3 Audió információk: Audiósávok száma: 1 Audiosáv #1 adatai: Audiósáv típusa: MPA1L3 (MPEG-1 Audio layer 3) Csatornák száma: 2 Bitráta: 133 Kbps VBR Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz Robot Chicken - Star Wars Episode 3 Videó információk: Méret: 349,96 MB Hossz: 0:44:43 Típus: AVI (XviD - XviD project) Felbontás: 624 x 352 pixel Bitráta: 952 Kbps Képkockák száma/mp: 23.976 Oldalarány: 16/9 Audió információk: Audiósávok száma: 1 Audiosáv #1 adatai: Audiósáv típusa: MPA1L3 (MPEG-1 Audio layer 3) Csatornák száma: 2 Bitráta: 129 Kbps VBR Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz http://www.imdb.com/title/tt1691338/ Az ismert sorozat Star Wars-os különkiadása, egyben, jól időzített feliratokkal. http://www.4shared.com/rar/MJW09YcB/RC_SW_By_FloriBpart1.html http://www.4shared.com/rar/Lut9WX0h/RC_SW_By_FloriBpart2.html http://www.4shared.com/rar/lC2x3hRP/RC_SW_By_FloriBpart3.html http://www.4shared.com/rar/4lzFDhnJ/RC_SW_By_FloriBpart4.html http://www.4shared.com/rar/jrvpZWO4/RC_SW_By_FloriBpart5.html Jelszó:FloriBa Felirat mellékelve! Szerkesztve: 2012. Április 19. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 19. Hozzászólás ideje: 2012. Április 19. Tényleg nagyon jók ezek a kis mókák. Meg is van mind a három. Bár jobb minőségben még inkább nézős, szóval köszi a linekeket! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.