Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Robot Chicken Star Wars Special I-II-III

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az első 5 perc lefordítva hallás alapján! Most, hogy jött angol felirat, sokkal hamarabb kész lesz. Szerintem holnap este tájban, vagy csütörtökön reggel kész is lesz!

Kell segítség?

Talán lesz időm holnap, és akkor szívesen segítek.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Örömmel jelentem be, hogy a Robot Chicken Star Wars III-hoz sikerült elkészíteni a feliratot. Ha valami hibát találtok, szóljatok.

Külön köszönet: Jinx Lumos Joke-nak és a bátyámnak.

Jó szórakozást!

Szerk.: Újra hozzáadva!

Robot.Chicken.Star.Wars.Episode.III.HDTV.XviD-2HD.zip

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:

Kicsit féltem a Chicken III -tól, de frenetikus lett. :lol: Talán még jobb mint az első rész. :D Valamit tudnak ezek a fiúk. :) Érdeklődve várom azt a poénos SW sorozatot, tuti jókat fogunk nevetni rajta. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Gary, a rohamosztagos :lol:

Nekem nem jött be annyira mint az előzőek, főleg a nagyon durva "véres" részek miatt, kicsit azzal túllőttek a célon. De minden más okés volt :) Ben ahogy a tükör előtt elmetrükközte magát hatalmas volt :lol:

Hozzászólás ideje:

Gary, a rohamosztagos :lol:

Nekem nem jött be annyira mint az előzőek, főleg a nagyon durva "véres" részek miatt, kicsit azzal túllőttek a célon. De minden más okés volt :) Ben ahogy a tükör előtt elmetrükközte magát hatalmas volt :lol:

Yoda haverja is óriási volt. :lol:

Hozzászólás ideje:

Yoda haverja is óriási volt. :lol:

Azt pont én fordítottam. :) Nem rontottam el? Nem tudtam, hogy cserélgessem a szórendet, vagy ne?! (Meg aztán tök hülyeséget is mondott...)

Aki nekem is megköszönte, annak szívesen, azért a 204 sorért. (Asszem annyi volt. :D ) Aki nem annak, nem szívesen. :evil::D

barnez: hosszupuskára nem rakod fel?

Szerkesztve: - Jinx Lumos Joke

Hozzászólás ideje:

Szerintem a legjobbak: az egész Sarlaccos jelenet, az a égő jawas és a mozgólépcsős jelenet. Bónusz a Boba háznál lévő két jelenet.

Jah és köszönöm a fordítást

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Azt pont én fordítottam. :) Nem rontottam el? Nem tudtam, hogy cserélgessem a szórendet, vagy ne?! (Meg aztán tök hülyeséget is mondott...)

Aki nekem is megköszönte, annak szívesen, azért a 204 sorért. (Asszem annyi volt. :D ) Aki nem annak, nem szívesen. :evil::D

barnez: hosszupuskára nem rakod fel?

Szerintem nagyon jól fordítottad a részedet, méghozzá hamar is végeztél! :clap: Szóval nagy segítség voltál, és köszönöm is. :) Amúgy kérdésedre, felrakom a hosszupuskára is.

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó lett a 3. rész is, egy-két erőltetett jelenetet leszámítva teljesen rendben van. A legjobbak Gary rohamosztagos jelenetei, na meg a Padmé-sztriptízes szitu. :D

Anakin hogy leizzadt :lol:
Hozzászólás ideje:

Nem volt rossz, jó néhány klassz poénnal. Úgy rémlik, hogy az előző kettő valahogy jobban bejött, de meg kell nézem még egyszer őket, mert már alig emlékszem rájuk, nem mostanában láttam.

Hozzászólás ideje:
További részekről lehet tudni valamit? Nálam nagyon vége-szaga volt ennek a III. résznek...

Szerintem nem lesz több Robot Chickenes Star Wars rész, hanem már dolgoznak a Star Wars sorozaton és inkább oda gyűjtik a humorforrásokat.
Hozzászólás ideje:

Szerintem nem lesz több Robot Chickenes Star Wars rész, hanem már dolgoznak a Star Wars sorozaton és inkább oda gyűjtik a humorforrásokat.

Szerintem is. De ha ilyen színvonalú lesz a sorozat, azért érdemes lesz vetni rá majd egy pillantást. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.