orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Értelmes mondataim egyike következzék: HÖHH?! Hol hagytam félbe? Na majd meglátom! Csak így egybe, mind az 4356 oldalt súvasszam be a topikba? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Imho van ní! - Elhallgatnál végre?!- Kérdezte dühös tekintettel a másikra meredve. -Oh, elnézést!- Enned halkan bólintott és csendben leült őrtársa mellé. Megrémítette a - Köszönöm!- Az ajtó két fele hatalmas csattanással csúszott a helyére. Sobor leült, ivott egy korty vizet, ismét behunyta szemét és elkezdte az egészet elölről. Nekidőlt az ős öreg nyírfának, mélyeket lélegzett, hallgatta a csöndet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. (szerkesztve) Töröltem. Igazad van, mondom, ha az új Sith ereklyés könyveben lesz korona, akkor pereljük Lucast. ( Ez vonatkozik, jogarra, almára, kardra, kürtre, palástra, jobbra stb...Kihagytam valamit?) Szerkesztve: 2009. Augusztus 18. - orki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Szűszmáriát. De őt még nekünk is sztárvárszosítani kell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Tudom, hogy szereted Fankadelit! Van még pár normális szövegű rapper rajta kívül. Itt vannak. Vozal, Anonim mc, Oxid, például. http://www.youtube.com/watch?v=wKib9dQv4MA...feature=related Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Ha kedvelném a Rap-et biztos többet tudnék róluk. Meghallgattam amúgy és kilencven százalékban egyet is értek a szöveggel. De nekem két-három szám bőven elég, egykaptafa témából meg főleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. 1.Utána néztem Naga Shadownak, úgy néz ki, mint valami asszír harcos. A leírás szerint nagy varázsló és harcos vala. Ezek után, hogy folytassam a történetet?! Itten ni: http://starwars.wikia.com/wiki/File:Naga_Sadow_NEGTC.jpg 2. Tojok az EU-ra! Majd kiötlök valamit. 3.Ha több időm lenne bevinnék egy új szálat, de ez ábránd marad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Húgi, sajnos ebben nem tudok segíteni. Szerintem felesleges mélyebben belemenni Shadow történetébe. Van pár kósza gondolatom, de most ezek nem állnak össze, főleg, hogy teljesen a Res Rigeli szálra fókuszálok most. A héten szeretném befejezni. Esetleg lehetne olyat feltételezni a megjelenésére, hogy anno ő is kapcsolatba került a VIlágfával és valami lenyomatott hagyott vagy mifene. Nem akarok elmenni a fantasy felé és belemagyarázni az SW-től más műfaji kereteket. Óvatosan kell továbbra is kezelni a dolgot. Az új szállal pedig szerintem érdemes lenne próbálkoznod. A turáni legendát ütöd-vágod, de szerintem egy író ne ragadjon le egy szegmensnél Gyakorlásnak meg szerintem tökéletes a sztori. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Eh, a fenébe is. Le kell szoknom arról, hogy felesleges négy-öt oldalakat írok olyan témában amit hetek óta be akarok fejezni. Bezzeg mikor szenvedek ihlethiánytól akkor egy bekezdésnek is örülnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Eh, a fenébe is. Le kell szoknom arról, hogy felesleges négy-öt oldalakat írok olyan témában amit hetek óta be akarok fejezni. Bezzeg mikor szenvedek ihlethiánytól akkor egy bekezdésnek is örülnék. Ismerős Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. 1.Utána néztem Naga Shadownak, úgy néz ki, mint valami asszír harcos. A leírás szerint nagy varázsló és harcos vala. Ha tudsz jönni pénteken, elhozhatom lemezen a vele kapcsolatos képregényeket, gondolom, Neked nem gond, hogy angolul vannak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Küldtem egy kis apróságot Zoltáról! Most ehhez volt ihlet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Eh, ne forgassd itten a szemeidet. Forma 1 után elolvasom és kiosztalak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Elolvastam és tök jó lett. De Ody szavaival élve, nyakon leszel vágva ezekért a "földi" kifejezésekért. :) Simán írhatnál amúgy valami hasonló novellaszerűséget mint Bomarr története. Kened-vágod ezt a történelmi korszakot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Elolvastam és tök jó lett. De Ody szavaival élve, nyakon leszel vágva ezekért a "földi" kifejezésekért. :) Simán írhatnál amúgy valami hasonló novellaszerűséget mint Bomarr története. Kened-vágod ezt a történelmi korszakot. Bomarrnak cs....ttül élvezem az István korában játszodó írásait, de én nem válalkoznék rá. Este beteszem, most megyek grillezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Azért valami felvezetőt írj még hozzá, hogy visszatértek Mattuék a Flottához. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Upsz! Hát azt a rész balladai homály fogja fedni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Látom a nyasgem csak bent maradt Mond húgi, csak úgy teleportáltak akkor? Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=rm8yQvJcx-A No erről meg múltkor pont lemaradtam. Azóta semmi hír a családról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Javítottam! A videóhoz és az egész helyzethez általában. Ismerek egy magyar közmondást, mely szerint addig nyújtozkodjunk ameddig a takarónk ér! Nem véletlenül vannak ilyen jó kis népi bölcsességeink, szerintem újból divatba kéne hozni a wörldpííísz és kípinszmájl helyett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. No asszem elkezdek én is írni, illetve folytatom/lezárom a Res Rigelt. Nem állapot ez a tökölődés vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Hyles! Res rIgel lesz a végtelen történet sw szinonímája! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 26. Húgi, írok majd már sort lassan a közös szálhoz, aztán hapant is folytatni kéne :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Nem ártana ha valaki noszogatna írásügyileg. Piszkosul nem teljesítmény az ha két nap alatt csak egy bekezdést tudok összehozni. Mondjuk a fejemet nem kell leordítani, elég lesz az "Írjál má', írjál má'!" is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Akkor írjál már, úgyis csak kb. 10 oldallal vagyok lemaradva olvasásban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Írjál oldie mert úgy nyakon váglak, hogy a számítógép adja a másikat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Nnnna, ez a beszéd gyerekek Folytatom is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Mi van, Oldie? Lemerült a ceruza elem, hogy nem tudsz írni? Vagy betelt a T-800-as 1 MB RAMja? Az a te bajod, hogy folyton csak a sörön meg más tudatmódosító folyadékon jár az eszed, nem a CSB írásán. Nem mintah olvasnám a topicot, de egy ilyet nem lehet kihagyni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Jaja, tuti a pufferrel lesz a baj. Be van zsúfolva oda mindent, de a perifériák nem reagálnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Most úgy érzem, hogy a nyakamba szakadt egy mázsa sz''r, tehát írjál hátha lesz ihletem. Ahogy visszanézek a nyárra a terepmunka fölösleges volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Mi történt húgi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.