Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Értelmes mondataim egyike következzék: HÖHH?!

Hol hagytam félbe? Na majd meglátom!

Csak így egybe, mind az 4356 oldalt súvasszam be a topikba?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Imho van ní!

- Elhallgatnál végre?!- Kérdezte dühös tekintettel a másikra meredve.

-Oh, elnézést!- Enned halkan bólintott és csendben leült őrtársa mellé. Megrémítette a

- Köszönöm!- Az ajtó két fele hatalmas csattanással csúszott a helyére. Sobor leült, ivott egy korty vizet, ismét behunyta szemét és elkezdte az egészet elölről. Nekidőlt az ős öreg nyírfának, mélyeket lélegzett, hallgatta a csöndet.

Hozzászólás ideje:

Töröltem.

Igazad van, mondom, ha az új Sith ereklyés könyveben lesz korona, akkor pereljük Lucast. ( Ez vonatkozik, jogarra, almára, kardra, kürtre, palástra, jobbra stb...Kihagytam valamit?)

Szerkesztve: - orki

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ha kedvelném a Rap-et biztos többet tudnék róluk. :P Meghallgattam amúgy és kilencven százalékban egyet is értek a szöveggel. De nekem két-három szám bőven elég, egykaptafa témából meg főleg. :lol:

Hozzászólás ideje:

1.Utána néztem Naga Shadownak, úgy néz ki, mint valami asszír harcos. A leírás szerint nagy varázsló és harcos vala. Ezek után, hogy folytassam a történetet?! :lol::P:o

Itten ni:

http://starwars.wikia.com/wiki/File:Naga_Sadow_NEGTC.jpg

2. Tojok az EU-ra! Majd kiötlök valamit. :o

3.Ha több időm lenne bevinnék egy új szálat, de ez ábránd marad. :o

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Húgi, sajnos ebben nem tudok segíteni. Szerintem felesleges mélyebben belemenni Shadow történetébe. Van pár kósza gondolatom, de most ezek nem állnak össze, főleg, hogy teljesen a Res Rigeli szálra fókuszálok most. A héten szeretném befejezni. Esetleg lehetne olyat feltételezni a megjelenésére, hogy anno ő is kapcsolatba került a VIlágfával és valami lenyomatott hagyott vagy mifene. Nem akarok elmenni a fantasy felé és belemagyarázni az SW-től más műfaji kereteket. Óvatosan kell továbbra is kezelni a dolgot.

Az új szállal pedig szerintem érdemes lenne próbálkoznod. A turáni legendát ütöd-vágod, de szerintem egy író ne ragadjon le egy szegmensnél :lol: Gyakorlásnak meg szerintem tökéletes a sztori.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Eh, a fenébe is. Le kell szoknom arról, hogy felesleges négy-öt oldalakat írok olyan témában amit hetek óta be akarok fejezni. :P

Bezzeg mikor szenvedek ihlethiánytól akkor egy bekezdésnek is örülnék. :o

:lol:

Hozzászólás ideje:
Eh, a fenébe is. Le kell szoknom arról, hogy felesleges négy-öt oldalakat írok olyan témában amit hetek óta be akarok fejezni. :P

Bezzeg mikor szenvedek ihlethiánytól akkor egy bekezdésnek is örülnék. :lol:

:o

Ismerős :o

Hozzászólás ideje:
1.Utána néztem Naga Shadownak, úgy néz ki, mint valami asszír harcos. A leírás szerint nagy varázsló és harcos vala.

Ha tudsz jönni pénteken, elhozhatom lemezen a vele kapcsolatos képregényeket, gondolom, Neked nem gond, hogy angolul vannak :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Elolvastam és tök jó lett. ;) De Ody szavaival élve, nyakon leszel vágva ezekért a "földi" kifejezésekért. :) :) :cry:

Simán írhatnál amúgy valami hasonló novellaszerűséget mint Bomarr története. Kened-vágod ezt a történelmi korszakot. :lol:

Hozzászólás ideje:
Elolvastam és tök jó lett. ;) De Ody szavaival élve, nyakon leszel vágva ezekért a "földi" kifejezésekért. :) :) :cry:

Simán írhatnál amúgy valami hasonló novellaszerűséget mint Bomarr története. Kened-vágod ezt a történelmi korszakot. :lol:

Bomarrnak cs....ttül élvezem az István korában játszodó írásait, de én nem válalkoznék rá.

Este beteszem, most megyek grillezni.

Hozzászólás ideje:

Javítottam! :cry:

A videóhoz és az egész helyzethez általában. Ismerek egy magyar közmondást, mely szerint addig nyújtozkodjunk ameddig a takarónk ér! Nem véletlenül vannak ilyen jó kis népi bölcsességeink, szerintem újból divatba kéne hozni a wörldpííísz és kípinszmájl helyett. :lol:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nem ártana ha valaki noszogatna írásügyileg. :rock: Piszkosul nem teljesítmény az ha két nap alatt csak egy bekezdést tudok összehozni. Mondjuk a fejemet nem kell leordítani, elég lesz az "Írjál má', írjál má'!" is :lol:

Hozzászólás ideje:

Mi van, Oldie? Lemerült a ceruza elem, hogy nem tudsz írni? Vagy betelt a T-800-as 1 MB RAMja? :rock:

Az a te bajod, hogy folyton csak a sörön meg más tudatmódosító folyadékon jár az eszed, nem a CSB írásán.

Nem mintah olvasnám a topicot, de egy ilyet nem lehet kihagyni :lol:

Hozzászólás ideje:

Most úgy érzem, hogy a nyakamba szakadt egy mázsa sz''r, tehát írjál hátha lesz ihletem.

Ahogy visszanézek a nyárra a terepmunka fölösleges volt. :fuckoff::(

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.