Hozzászólás ideje: Tegnap 05:481 napja A Tom Cruise-os hír kapcsán én is úgy vagyok, hogy hú ezaz, akkor van benne fánykard, akkor van benne erő-érzékenység. Nekem ez a mai napig kell a lelkesedéshez. Vannak már "jedi-mentes" tartalmak, létjogosultságuk is van, javarészt tetszenek is, de nekem ez kell, én ettől vagyok fan. Szóval nekem a cím az ami még továbbra is rejtélyes, hogy egy embert vagy egy hajót akar jelenteni. De bizakodom az eddig tudottak alapján, szórakoztató filmre számítok. Szerkesztve: Tegnap 05:491 napja - csoli1138
Hozzászólás ideje: 17 órával korábban17 órája 8 órával ezelőtt, csoli1138 írta:nekem a cím az ami még továbbra is rejtélyes, hogy egy embert vagy egy hajót akar jelentenJelentheti mindkettőt. Egy Starfighter becenevű ember beülhet egy strafighter típusú hajóba.
Hozzászólás ideje: 52 perccel korábban52 perce 16 órával ezelőtt, Dzséjt írta:Jelentheti mindkettőt. Egy Starfighter becenevű ember beülhet egy strafighter típusú hajóba. Csak ne a The last starfighter legyen... Bár meg kell mondjam engem az is jókor talált el, imádtam azt a filmet is gyerekkoromban. Látta valaki? (mehetünk a fimekbe a témával!) Szerkesztve: 51 perccel korábban51 perce - csoli1138
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.