Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Nekem már készül az EU-ból egy olyan, mint amit tavaly sütöttem el a talin... Csinálhatsz majd kvízt ha van kedved! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Köszi a gratulákat! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Köszi a gratulákat! Ugye, ugye. Mennyit is számít az összedolgozás. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Eredményhirdetés nem lesz? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. (szerkesztve) Eredményhirdetés nem lesz? Csak a Te kedvedért: 1. kolmilan 2. Dzséjt 3. Phobos és Pildi. Szerkesztve: 2009. Október 2. - Ody Mandrell A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Gratula Dzséjtnek és Pildinek is A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. (szerkesztve) Pildi és Karrde miatt toltuk 20:30 -ra és még sehol sincsenek. Jah, húgi mondta, hogy menjünk csavarogni, az ajtóban jutott eszembe a mai kvíz, de mivel esélyen úgyis a nullával egyenlő, már nem fordultam vissza Szegény Karrde, lehet azért nincs még itt, mert őt támogatja Nem támogatom már semmilyen formában, de ez más téma Kedvenc sorozatunk egyik címét megjegyezni nem nagy őrültség. Kár, hogy csak kb. öt rész címét tudom, no meg nem is a kedvenc sorozatom, hiába SW Hát, az ilyen háttérinfókat én is mindig hanyagolom Nem vagy egyedül Gratula a nyerteseknek Szerkesztve: 2009. Október 2. - MissKarrde A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Csinálhatsz majd kvízt ha van kedved! Rendben. Már van majdnem 40 kérdés... Ha kicsit rádolgozok a témára, egész kvíz sorozat is összejön belőle... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Rendben. Már van majdnem 40 kérdés... Ha kicsit rádolgozok a témára, egész kvíz sorozat is összejön belőle... Csak nehogy úgy kezdődjenek, hogy: Melyik epizódban.... ? Nyakon leszel vágva. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Csak nehogy úgy kezdődjenek, hogy: Melyik epizódban.... ?Nyakon leszel vágva. Héééé itt csak én vághatom nyakon a tagokat. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Héééé itt csak én vághatom nyakon a tagokat. Te túl elfogult lennél Ámbár erre az ötödik évados dologra vissza fogunk térni csakazértis A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Nekem már készül az EU-ból egy olyan, mint amit tavaly sütöttem el a talin... Sajnos az EU-ban nem vagyok otthon, de azért azon is próbálkoznék. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. (szerkesztve) Csak nehogy úgy kezdődjenek, hogy: Melyik epizódban.... ?Nyakon leszel vágva. Epizódban? Na ilyen biztos nem lesz 40 könyv mínusz az epizódok kötetei... Szóval inkább "melyik könyvben?" típusú kérdések fordulhatnak elő... (És nem lesz ilyen "ki írta, lektorálta, rajzolta a borítót" típusú kérdés. ) Szerkesztve: 2009. Október 3. - Gyoka Lamaro A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Sajnos az EU-ban nem vagyok otthon, de azért azon is próbálkoznék. Érdemes is, hiszen innen-onnan szed fel az ember infókat EU terén is Pl. hogy hívjál Luke fiát Gyoka, jónak tűnik, bár már elég rég olvastam egy rakat könyvet (40-nél azért többet ), szóval ha azt mondom, a tudásom megkopott, akkor keveset mondtam, de ha elég sokára lesz a kvíz, majd igyekszem frissíteni A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Szerintem még odébb lesz. Szeretném kellőképpen keverni a kérdéseket, hogy annak is legyen esélye, aki valamelyik könyvet nem olvasta. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás