MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Hozzászólás ideje: 2009. November 13. (szerkesztve) Köszi Grat nektek is Ody, ezt neked írtam, csak közben született pár hsz: Ha én meg nem hezitálok a testőröknél a 6 és 4 között, aztán beírom a rosszat, pedig tudom, hogy hat, meg a pod race-nél, hogy mekkora ökörségnek tűnik a Malastare, akkor lett volna még két pontom És jót játszottunk volna akkor is, így is Aminél már a kérdés is katasztrófa volt, azokat kapásból ki is hagytam, nem vacakoltam velük Oldie, amúgy az utolsó választ nem fogadtad el? Nem pont azt írtam, amit beírtál válasznak. Szerkesztve: 2009. November 13. - MissKarrde
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Hozzászólás ideje: 2009. November 13. szép kérdéssor, Oldie! Egyetértek. És tarthatnál még ilyet, Oldie, csak valamivel több időt adjál rá. Köszi szépen a kvízt!
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Oldie, amúgy az utolsó választ nem fogadtad el? Nem pont azt írtam, amit beírtál válasznak. Sajnos ezzel én is így voltam, mert nem jutott szó szerint eszembe a párbeszéd. Látszik, hogy régen láttam már a Sith-ek bosszúját.
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Kösz a kvízt, ilyen jó eredményre nem számítottam....
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Szerintem is jó kérdéssor volt, meglátjuk, mi lesz legközelebb De most már tényleg nem ártana filmet néznem, mert kb. másfél éve egy részt sem láttam
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Hozzászólás ideje: 2009. November 13. A pontatlan illetve fél válaszokat nem fogadtam el. Az utolsóra majdhogynem csak pontatlan válaszok érkeztek.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Sajnos ezzel én is így voltam, mert nem jutott szó szerint eszembe a párbeszéd. Látszik, hogy régen láttam már a Sith-ek bosszúját. Nekem meg az eleje ugrott be, mikor Padmé mondja, hogy harcolnak ahelyett, hogy tárgyalnának.
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Hozzászólás ideje: 2009. November 13. A pontatlan illetve fél válaszokat nem fogadtam el. Az utolsóra majdhogynem csak pontatlan válaszok érkeztek. Ha megengeded, hog beleszóljak a pontozásba , akkor esetleg legközelebb lehetne úgy pontot kapni, hogy ahol fel kell sorolni neveket, akkor ahány jó belőle, az kapjon egy pontot. Végül is ez jogos lenne, mert egy ilyen kérdés mindig nehezebb, mint beírni egy számot (ott tippelni is lehet, és tippel is lehet nyerni), és akkor árnyaltabb eredmények születnének végén. Nos?
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Én sajnos idő hiányában adtam néhol pontatlan válaszokat. Mindenre azt írtam be, ami elsőre eszembe jutott.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Ha megengeded, hog beleszóljak a pontozásba , akkor esetleg legközelebb lehetne úgy pontot kapni, hogy ahol fel kell sorolni neveket, akkor ahány jó belőle, az kapjon egy pontot. Végül is ez jogos lenne, mert egy ilyen kérdés mindig nehezebb, mint beírni egy számot (ott tippelni is lehet, és tippel is lehet nyerni), és akkor árnyaltabb eredmények születnének végén. Nos? Nem ezek a kérdések döntötték el az egészet.
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Most lehet, hogy nem, de a következő körben könnyen előfordulhat, hogy lenne jelentősége. Mindegy, nem akarlak a javaslatom előnyeiről győzködni, csak egy felvetés volt. Ez a Te kvízed, úgy pontozod, ahogy akarod.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 14. Hozzászólás ideje: 2009. November 14. A "sima" kvizekben is ha felsorolást kérnek akkor is teljes választ várnak Ettől én nem szeretnék letérni
Ajánlott hozzászólás