Ody Mandrell Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Hamarosan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Üdv a szeren skaccok! Na most kiderül ki a cefet stréber. Aki nem figyelt az bizony csúnyán le fog szerepelni. No és persze az is aki nem kellőképpen gyors. Nincs mese, itt TÍZ perc alatt tanúbizonyságot kell tenni a tudásból. Nem szépítem a dolgot, kőkeményen fogok ítélkezni. Aki a lejárt idő után küldi el a privát szférába a válaszait az automatikusan kiesik, még ha az összes kérdésre is jól válaszolt. Szóval légy gyors és pontos. Kezdj a könnyű kérdésekkel inkább, mintsem rámenjen az időd a nehezebbekre. Én minden esetre becsomagoltam egy törülközőt, naptejet, meg egy pár strandpapucsot...szóval felkészülten megyek melegebb éghajlatra. Javaslom, hogy már a kérdések elolvasása előtt nyisd majd meg felém a Privát üzenetek ablakot mellékesként, nehogy lemaradj. Az se árt ha előre szépen felírod a sorszámokat, egészen a 16. kérdésig. ( Tárgy: Erő-felmérő) Természetesen az győz aki a leggyorsabban és a legtöbb helyes válaszát küldi el. Az idő lejárta után (20.40), be fogom rakni a helyes válaszokat, szóval mire kiértékelek addig te is meg tudsz bizonyosodni afelől, hogy hány helyes megoldásod volt. Noh, pupákok, akkor holnap 20.30-ra gépre mindenki! Tiszta eget és az Erő legyen veletek! (Ha valakinek sírás-rívása, óhaj-sóhaja van, akkor......Ez nem az a Hely és én nem az a Személy vagyok aki könyörületes. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 13, 2009 Author Share Posted November 13, 2009 Halljam a 16 kérdést öreg! Én nem félek tőlük (egy óra alatt csak betöltöttem minden oldalt, amit kellett ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolmilan Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Young Firehand jelen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Start your engine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolmilan Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Hárman leszünk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Nem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Aki itt van az itt van Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Hát akkor hajrá gyerekek! Sok sikert és jó szórakozást 1. Mit láthatunk Artu hologramjaiban? 2. Melyik az első, illetve utolsó állat, amelyik feltűnik a filmekben? (elkészülési sorrend érvényes) 3. Melyik fajhoz tartoznak azok a szereplők, akik valamilyen fúvós hangszert szólaltatnak meg a filmekben? (A klasszikus részeknél a 2004-es kiadás érvényes) 4. Hány csók ( ajkakra menjen ám! ) csattan el a klasszikus trilógiában? (csajok, eme kérdésért várom az elismeréseteket ) 5. Kiket láthatunk utoljára összeölelkezni a Jedi visszatérben? (2004-es verzióban) 6. Jabba Palotájában, a Jedi visszatérben, a dezintegrálásra ítélt droidnak, melyik végtagjától kell először elbúcsúznia? 7. Hány ételt láthattunk megkóstolni Luke részéről? 8. Melyik bolygó szenátoraival kellett megküzdenie Bail Antillesnek az utolsó körben a főkancellári címért? (a személyek neve nem kötelező) 9. Ki az a személy akit először illetnek tábornoki ranggal a Star Warsban? (időrendi sorrend számít) 10. Hány Császári Testőr masírozik le, a Jedi visszatérben, a Császárt szállító űrkompról mikor az megérkezik a Halálcsillagra? 11. Hol járt Obi-wan Kenobi, mielőtt Coruscantra érkezett volna padawanjával, a nabooi szenátor ellen elkövetett merénylet miatt? 12. Qui-gon melyik pod-race versenyt látta a Tatooine-i előtt? 13. Hány női pilótát láthattunk a nabooi vadászgépekben? 14. Shmi Skywalker hányadik halottja volt a Lars farmnak? 15. Ki mondja ki először a Star Wars kronológiájában Artu-Detoo nevét? 16. Padmé mire kéri Anakint, hogy azzal járjon el Palpatinenál a háború ügyében? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolmilan Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Remélem, nem késtem el vele... Mentségemre legyen, a hatodik percben összeomlott a Firefox, mindent be kellett pötyögnöm újra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Lejárt az idő. 1.Baljós Árnyakban a Theed-i Palotát, A Sith-ek bosszújában az Invisible Handet, az Új reményben Leiát, illetve a Jedi visszatérben Luke-ot. 2.Az Új reményben egy dewback tűnt fel elsőként, a Sithek bosszújában pedig egy eopit láthattunk utoljára. 3.Gungan, Bith, Rodiai, Kitonak, Shawda Ubb, Ewok. 4.Nyolc. 5.Hant és Leiát. 6.A jobb lábától. 7.Hát bizony csak egyet, a Birodalom visszavágban, Yoda kunyhójában. 8.Palpatine-Naboo, Ainlee Teem-Malastare 9.Jar-Jar Binkst 10. Hat. 11. Ansionon. 12. A malastareit. 13. Kettőt. 14.A sírkövek tanúsága szerint a harmadik. 15.Panaka kapitány. 16. Kössön fegyverszünetet a szeparatistákkal és kezdje meg a tárgyalásokat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 13, 2009 Author Share Posted November 13, 2009 Beküldve, de esélyem sincs nyerni szerintem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Öt megfejtő lett időn belül Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Ahogy így elnézem, nem sok helyes válaszom volt. Amiről azt hittem, hogy tuti jó, arról is kiderült, hogy pontatlan, vagy kevés. Egyébként a pontozás hogy megy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolmilan Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Öt megfejtő lett időn belül Akkor egy kicsit megnyugodtam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 13, 2009 Author Share Posted November 13, 2009 Talán lett pár pontom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Gyerekek ez nagyon szoros lett, de a leggyorsabb Miss Karrde lett. Hárman is pontegyezőséget értek el, sorrendben a következők voltak hat-hat helyes megfejtéssel: Ody, Kolmilan. Sajna voltak pontatlan válaszok, ezeket nem tudtam értékelni. Donát és Pildi három-három pontot ért el. Gratula a nyertesnek és persze a többieknek is, hogy bátrak voltak Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Na nekem is vannak rossz válaszaim, no meg olyan, amire semmit sem írtam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Mi van? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Mi van? Hat pontot értél el te is, csak te gyorsabban vágtad össze :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Ja, már leesett Azt hittem, ennyi jó válasz elég kevés lesz bármihez is Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 MissKarrde, gratulálok! És a többi hat pontos versenyzőnek is, és persze Donátnak is, aki biztos több pontot ért volna el, ha időben érkezik. Én voltam a bátor, de... kategória Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Amúgy jobb ha büntiből mindenki végignézi a sagát, mert ez azért nem volt olyan hűde kiváló teljesítmény Csak mert ugye olyan szőrös szívű vagyok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Oldie, azért arra kíváncsi vagyok, Te ennyi idő alatt hány helyes megfejtést tudtál volna megadni. Volt teszt ez ügyben? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 13, 2009 Author Share Posted November 13, 2009 Gratulálok Karrde. Talán ha gyorsabb a netem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Hát ha hamarabb jövök, meg lett volna talán a duplája Én hibám, szép kérdéssor, Oldie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Oldie, azért arra kíváncsi vagyok, Te ennyi idő alatt hány helyes megfejtést tudtál volna megadni. Volt teszt ez ügyben? Nem kell a szöveg, tetszett volna odafigyelni, hogy mik is vannak a filmben Máskülönben is, én két óra alatt összehoztam 16 kérdést. És azért már ez se semmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 13, 2009 Author Share Posted November 13, 2009 Amúgy jobb ha büntiből mindenki végignézi a sagát, mert ez azért nem volt olyan hűde kiváló teljesítmény Csak mert ugye olyan szőrös szívű vagyok Bagoly mondja....én aztán elég sűrűn nézem a SAGA-t, bár mostanában csak egy-egy epizódot néztem. Egyébként az EPI-II-III -as kérdések jobban bejöttek. Na majd jövő héten! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Hát ha hamarabb jövök, meg lett volna talán a duplája Én hibám, szép kérdéssor, Oldie! Köszi. Van már ötletem egy következő kvízre is Szóval rettegjetek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts