Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tv spotok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ez nekem most nagyon bejött. rock

Úgy néz ki, hogy a Devon mestere is összeáll majd Maullal, legalábbis a történet egy pontján:

image.png

Hozzászólás ideje:

Ebben az évadban szerintem még biztosan nem, hacsak nem neki jelent Marrok, amit a legújabb spotban mutattak. Bár én itt inkább Palpatine-ra tippelek. Vader talán a második évad végén tűnhet fel leghamarabb, de én igazán ezt sem szeretném. Egyelőre legyen ez csak Maul sorozata. Darth Vadert elég lenne meghagyni a végső, nagy fináléra.

Hozzászólás ideje:
2026. 04. 01. - 19:02, Bence1997 írta:

Két nap alatt 1.7 millió megtekintése volt ennek! Nem is emlékszem mikor volt ilyen utoljára, hogy egy tv spotot ennyiszer megnéztek volna. Még a filmek esetében is szép teljesítmény! clap Amúgy tényleg a legjobb. P

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Azta...leborult...szivar...végit...neki. o

Vaderre rátérve: a My Lord megnevezés miatt én úgy gondolom, hogy felfog bukkanni. Talán még lehetne a Főinkvizítor, amennyiben őt is uramozzák az inqvik. D

Viszont én is Maul bukásánál tudom elképzelni a mélyhörgős barátunkat. Hacsak nem azt játszák el, hogy Vaderrel megküzd Maul a fináléban, elmenekül a Janixról, utána meg Vader csak az utolsó évadban tűnik fel hogy egy második menetben elintézze a zabrak szervezetét.

Hozzászólás ideje:

Nem néztem meg a TV-Spotokat mert úgy vagyok vele, hogy a nem trailerben lévő jeleneteket majd úgyis látni fogom a sorozatban, csak magamtól venném el az élményt, de Vader szerepeltetésével kapcsolatban maximálisan egyetértek, hogy az csak a sorozat legvégén legyen majd, amikor Maul elveszíti a Vörös Hajnal feletti uralmát. Én még arra leszek kíváncsi, hogy ki lesz az az inkvizítor, akit megöl és akinek elveszi a fénykardját, mert hogy sem a Varjú, sem pedig Marrok nem lehet az. Lehet, hogy ő öli meg Marrokot, és ő miatta kell éjnővér mágiával feltámasztani az Ahsoka-ban, de a fénykardját tuti egy másik inkvizítortól veszi majd el

Hozzászólás ideje:
21 perccel korábban, RockySkywalker írta:

Nem néztem meg a TV-Spotokat mert úgy vagyok vele, hogy a nem trailerben lévő jeleneteket majd úgyis látni fogom a sorozatban, csak magamtól venném el az élményt, de Vader szerepeltetésével kapcsolatban maximálisan egyetértek, hogy az csak a sorozat legvégén legyen majd, amikor Maul elveszíti a Vörös Hajnal feletti uralmát. Én még arra leszek kíváncsi, hogy ki lesz az az inkvizítor, akit megöl és akinek elveszi a fénykardját, mert hogy sem a Varjú, sem pedig Marrok nem lehet az. Lehet, hogy ő öli meg Marrokot, és ő miatta kell éjnővér mágiával feltámasztani az Ahsoka-ban, de a fénykardját tuti egy másik inkvizítortól veszi majd el

De Icarust (ez a Varjú tényleges neve) miért is ne ölhetné meg Maul a sorozatban?

Hozzászólás ideje:
Pár másodperce, Iqvi írta:

De Icarust (ez a Varjú tényleges neve) miért is ne ölhetné meg Maul a sorozatban?

Azért, mert őt Ahsoka öli meg a Tales of the Jediban. Icarus tudtommal az egyik éjfivér. Asszem pont a minigunos

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
3 perccel korábban, Iqvi írta:

Apró javítás, de a Varjút nem Icarusnak hívják. Icarus az egyik zabrak testőre/harcosa lesz Maulnak. ) A Varjú az Varjú. D

Hozzászólás ideje:
32 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Ezt a Marrok feltámasztást többen tippelik. Csak az a kérdés ki és miért támasztaná fel?

Nem tudom én sem. Valószínűleg Morgan, bár nem hiszem, hogy az ő vendégszereplésével számolhatunk a sorozatban

Hozzászólás ideje:
30 perccel korábban, Bence1997 írta:

Apró javítás, de a Varjút nem Icarusnak hívják. Icarus az egyik zabrak testőre/harcosa lesz Maulnak. ) A Varjú az Varjú. D

Oh, köszi. Akkor tévedtem.

Hozzászólás ideje:
10 perccel korábban, RockySkywalker írta:

Nem tudom én sem. Valószínűleg Morgan, bár nem hiszem, hogy az ő vendégszereplésével számolhatunk a sorozatban

Pedig már nehéz elképzelni. Mondjuk Maul szoros kapcsolatban volt az Éjnővérekkel. Ki tudja mi sül ki ebből. )

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Amennyiben Maul megöli Marrokot, az Ahsokában vajon a saját kardjával hadonászik? Mert ha igen, akkor Maul egy másik inqvizítortól kobozza el a kardját. Vagy Marroknak van tartalék. D

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
31 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Pedig már nehéz elképzelni. Mondjuk Maul szoros kapcsolatban volt az Éjnővérekkel. Ki tudja mi sül ki ebből. )

Nem hinném hogy Morgan a Dhatomiron tartózkodik a sorozat eseményei alatt. Szerintem rég elhagyta a bolygót, hogy valahol kitanulja a TIE Defender megtervezéséhez a szakmát. A Wookiepedia-n meg azt hiszem az van írva, hogy az éjfivérek Talzin halála után Merrinben látták az utolsó éjnővért, így őt kezdték el szolgálni. A Jedi Fallen Ordert ismerve pedig nem hinném, hogy Merrin támasztotta fel mindenki kedven fingfelhőjétD

Én azt is el tudom képzelni, hogy nem itt látjuk majd a feltámasztását, max majd egy regényben vagy egy novellában elmesélik. Meg ki tudja, lehet hogy nem is Morgan lesz az aki feltámasztja, hanem egy másik éjnővér. Ha jól tudom, vannak még mások Morgan-en, Ventress-en és Merrin-en kívül is

Hozzászólás ideje:

Most amúgy megnéztem, és Marrok fénykardjának a markolata nagyon nem úgy néz, mint Maul fénykardjáé a Rebelsben

MaulsInquisitorLightsaber-SWTLC.webp

Ez Maul fénykardja.

MarrokLightsaber_1200x1200.webp

Ez pedig Marrok-é.

De az is lehet, hogy Maul tényleg az övét szerzi meg, és aztán később módosítja a markolatot

Szerkesztve: - RockySkywalker

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.