Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. (szerkesztve) Készülőben az új Star Wars animációs sorozat! A hivatalos oldal híre szerint új animációs sorozatot készít a Lucasfilm Animation, mely ezúttal az SW univerzum humorosabb oldalára fog koncentrálni. A sorozat készítői nem mások, mint Seth Green és Matthew Senreich, akiket a Robot Chicken SW paródiák alkotóiként is ismerhetünk. Azt hiszem ez a két név már sejteti, milyen sorozatra is számíthatunk. Mellettük egyébként több neves animációs szakember és producer is tagja a csapatnak. A bemutató dátumáról egyelőre nincs hír. Szerkesztve: 2010. Április 5. - Ody Mandrell
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Engem már most nem érdekel ez a sorozat, de sok sikert kívánok neki. Persze azért majd belenézek.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Szerintem én is egy "belenézés" erejéig fogok figyelmet fordítani rá.
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. A Robot Chicken SW-s különkiadásai marha jók, én örülök a hírnek. Seth Green-t amúgy is kedvelem, jó filmjei vannak
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Ha olyasmi lesz, mint a két Robot Chicken-paródia, akkor belenézek én is, azok bejöttek
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Na, ez egy jó hír! Seth Green jó fej, a Robot Chickenes különkiadások nagyok szóltak! Remélem ez a sorozat is jó lesz!
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Engem se fog nagyon érdekelni, de azért belenézek majd.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Páran olyasmit várnak, mint a Droids volt. Nekem az kimaradt. Az egy vicces sorozat?
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Páran olyasmit várnak, mint a Droids volt. Nekem az kimaradt. Az egy vicces sorozat? Bizonyos szemszögből nézve
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Engem abszolút nem érdekel.
Ajánlott hozzászólás