jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Na akkor már minden biztos a specifikációkat illetően. Még a magyar szinkron is. Vajon hogy fog majd mutatni a "language" menüben? "magyar dolby digital 5.1 EX". Valahogy így! Lehet h meglesz nemsokara a SAMPLE a dvdről ha meg van berakom ide! Gondolom sample-re kivancsiak vagytok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Én tartom magam az előírtakhoz, azaz: semmit nem nézek meg. Persze a többieket biztos érdekli! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Engem érdekelne Lehet hogy a menüt is magyarosítják? "Lejátszás" "Jelenetválasztás" "Nyelvbeállítás" Kicsit hülyén hangzana Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Én azért kíváncsi lennék egy kis mintára. Most úgyis egész nyugisan várom a DVD-t, mert december elejére összejött egy csomó jó program: Az operaház fantomja, a Potter 4 és természesen a DVD. Ezek elég sűrű két hetet csinálnak, talán jobb is lenne, ha kicsit jobban el lennének osztva. De persze egyiket sem lennék képes nagyon messzire tolni. Válasz
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Engem érdekelne Lehet hogy a menüt is magyarosítják? "Lejátszás" "Jelenetválasztás" "Nyelvbeállítás" Kicsit hülyén hangzana menut nem fogjak azaz nem forditottak le amint hallotam... 10-20 perc és van sample Válasz
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Amit megtudtam hogy: a bitrate: 3,4 M/sec Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. 10-20 perc és van sample Jójójójójójójójójójójójójó :shock: Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Üdv. Van már teljes kép az eredeti dvd borítóról? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Engem érdekelne Lehet hogy a menüt is magyarosítják? Remélem ilyet nem csinálnak. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Engem érdekelne Lehet hogy a menüt is magyarosítják? Remélem ilyet nem csinálnak. Csatlakozom :wink: Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Üdv. Van már teljes kép az eredeti dvd borítóról? Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Üdv. Van már teljes kép az eredeti dvd borítóról? Úgy értettem a csíkkal együtt és hátlappal. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Úgy értettem a csíkkal együtt és hátlappal. Ejnye-bejnye... csak nem a másolt lemezhez kell a boritó? A hátoldalon egyébként az űrcsata lesz látható, meg egy kis képen Yoda, amint az egyik klón-parancsnokkal beszél. Sajna most hirtelen nem tudom, hogy hol láttam . Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Úgy értettem a csíkkal együtt és hátlappal. Ejnye-bejnye... csak nem a másolt lemezhez kell a boritó? A hátoldalon egyébként az űrcsata lesz látható, meg egy kis képen Yoda, amint az egyik klón-parancsnokkal beszél. Sajna most hirtelen nem tudom, hogy hol láttam . Szerintem a SimonZ oldalán láttad ő is valami iesmit csinált. De igen megkaptam ma a Névnapomra a filmet dvd-n csak nincs bóritója.Tokja az van csak bóritó nincs.De csak a film semmi más.Még a szinkron is szar,Felirat szintén.A hang az meg a film felénél egészen az Obi-Ani párbaig csúszik kb:5 mp-et de nem vészes. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Biztos nem SimonZ oldalán láttam, hanem az egyik német fan oldalon, amit még Tibur linkelt be... de a cimre nem emlékszem (véletlenül nem ezen az oldalon linkelte be?). Egyébként meg mégegyszer ejnye-bejnye a másolt cuccért... ráadásul még rossz is. Na ezért kell megvenni eredetiben. Mert Lucasék megérdemlik Válasz
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. SKACOK SAMPLE: www.elff.atw.hu innen lehet letolteni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Aztán várom a véleményeket! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Sajnos nem tudom lejátszani... Sebaj, legalább gyakorlom a türelmet. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Tölti!Köszi JMY! Van angol sample is? :shock: Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Nagyon nagyon király gyerekek.Gyönyörű hang és kép.Most már aztán ide veleeeeeeeeee.Nagyon akarooooooooooooooooom Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Sajnos nem tudom lejátszani... Sebaj, legalább gyakorlom a türelmet. Csúcs szépségú kép,szuper hang,Így még a szinkron is jó. A lejátszáshoz kell.legalábbis nekem ezzel ment a Nero show time. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Nagyon nagyon király gyerekek.Gyönyörű hang és kép.Most már aztán ide veleeeeeeeeee.Nagyon akarooooooooooooooooom Csatlakozom.Mért van ien messze az a Dec 1. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. JMY Te mivel nézted meg? Vob fájl elég érdekes... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Nagyon nagyon király gyerekek.Gyönyörű hang és kép.Most már aztán ide veleeeeeeeeee.Nagyon akarooooooooooooooooom Emlékezz!!! 9. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Nagyon jó, bár lenémítva néztem meg a szinkron miatt JMY Te mivel nézted meg? Vob fájl elég érdekes... Ezt a videót?Windows Media Player. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Emlékezz!!! 9. AKAROOOOOOOOOM Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. AKAROOOOOOOOOM Ennyire jó? Melyik rész van benne? Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Nagyon jó, bár lenémítva néztem meg a szinkron miatt JMY Te mivel nézted meg? Vob fájl elég érdekes... Ezt a videót?Windows Media Player. Nem tudom de nekem nem ment a WMP-vel.telejes sötét és csend. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Ennyire jó? Melyik rész van benne? A jedi tanács "beválaszja" Anakint tagnak,de nem kap mesteri címet. Egyébbként nekem alapból a Power dvd játsza. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. A jedi tanács "beválaszja" Anakint tagnak,de nem kap mesteri címet. Elegem van már a nyálcsorgatásból. :shock: Egyébbként nekem alapból a Power dvd játsza. Sajna nekem nincs olyanom, mert csak demo verziót töltöttem le, ami már lejárt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.