jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Na akkor már minden biztos a specifikációkat illetően. Még a magyar szinkron is. Vajon hogy fog majd mutatni a "language" menüben? "magyar dolby digital 5.1 EX". Valahogy így! Lehet h meglesz nemsokara a SAMPLE a dvdről ha meg van berakom ide! Gondolom sample-re kivancsiak vagytok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Én tartom magam az előírtakhoz, azaz: semmit nem nézek meg. Persze a többieket biztos érdekli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Engem érdekelne Lehet hogy a menüt is magyarosítják? "Lejátszás" "Jelenetválasztás" "Nyelvbeállítás" Kicsit hülyén hangzana Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Én azért kíváncsi lennék egy kis mintára. Most úgyis egész nyugisan várom a DVD-t, mert december elejére összejött egy csomó jó program: Az operaház fantomja, a Potter 4 és természesen a DVD. Ezek elég sűrű két hetet csinálnak, talán jobb is lenne, ha kicsit jobban el lennének osztva. De persze egyiket sem lennék képes nagyon messzire tolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Engem érdekelne Lehet hogy a menüt is magyarosítják? "Lejátszás" "Jelenetválasztás" "Nyelvbeállítás" Kicsit hülyén hangzana menut nem fogjak azaz nem forditottak le amint hallotam... 10-20 perc és van sample Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Amit megtudtam hogy: a bitrate: 3,4 M/sec Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. 10-20 perc és van sample Jójójójójójójójójójójójójó :shock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Üdv. Van már teljes kép az eredeti dvd borítóról? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Engem érdekelne Lehet hogy a menüt is magyarosítják? Remélem ilyet nem csinálnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Engem érdekelne Lehet hogy a menüt is magyarosítják? Remélem ilyet nem csinálnak. Csatlakozom :wink: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Üdv. Van már teljes kép az eredeti dvd borítóról? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Üdv. Van már teljes kép az eredeti dvd borítóról? Úgy értettem a csíkkal együtt és hátlappal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Úgy értettem a csíkkal együtt és hátlappal. Ejnye-bejnye... csak nem a másolt lemezhez kell a boritó? A hátoldalon egyébként az űrcsata lesz látható, meg egy kis képen Yoda, amint az egyik klón-parancsnokkal beszél. Sajna most hirtelen nem tudom, hogy hol láttam . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Úgy értettem a csíkkal együtt és hátlappal. Ejnye-bejnye... csak nem a másolt lemezhez kell a boritó? A hátoldalon egyébként az űrcsata lesz látható, meg egy kis képen Yoda, amint az egyik klón-parancsnokkal beszél. Sajna most hirtelen nem tudom, hogy hol láttam . Szerintem a SimonZ oldalán láttad ő is valami iesmit csinált. De igen megkaptam ma a Névnapomra a filmet dvd-n csak nincs bóritója.Tokja az van csak bóritó nincs.De csak a film semmi más.Még a szinkron is szar,Felirat szintén.A hang az meg a film felénél egészen az Obi-Ani párbaig csúszik kb:5 mp-et de nem vészes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Biztos nem SimonZ oldalán láttam, hanem az egyik német fan oldalon, amit még Tibur linkelt be... de a cimre nem emlékszem (véletlenül nem ezen az oldalon linkelte be?). Egyébként meg mégegyszer ejnye-bejnye a másolt cuccért... ráadásul még rossz is. Na ezért kell megvenni eredetiben. Mert Lucasék megérdemlik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. SKACOK SAMPLE: www.elff.atw.hu innen lehet letolteni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Aztán várom a véleményeket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Sajnos nem tudom lejátszani... Sebaj, legalább gyakorlom a türelmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Tölti!Köszi JMY! Van angol sample is? :shock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Nagyon nagyon király gyerekek.Gyönyörű hang és kép.Most már aztán ide veleeeeeeeeee.Nagyon akarooooooooooooooooom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Sajnos nem tudom lejátszani... Sebaj, legalább gyakorlom a türelmet. Csúcs szépségú kép,szuper hang,Így még a szinkron is jó. A lejátszáshoz kell.legalábbis nekem ezzel ment a Nero show time. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Nagyon nagyon király gyerekek.Gyönyörű hang és kép.Most már aztán ide veleeeeeeeeee.Nagyon akarooooooooooooooooom Csatlakozom.Mért van ien messze az a Dec 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. JMY Te mivel nézted meg? Vob fájl elég érdekes... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Nagyon nagyon király gyerekek.Gyönyörű hang és kép.Most már aztán ide veleeeeeeeeee.Nagyon akarooooooooooooooooom Emlékezz!!! 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Nagyon jó, bár lenémítva néztem meg a szinkron miatt JMY Te mivel nézted meg? Vob fájl elég érdekes... Ezt a videót?Windows Media Player. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Emlékezz!!! 9. AKAROOOOOOOOOM Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. AKAROOOOOOOOOM Ennyire jó? Melyik rész van benne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Nagyon jó, bár lenémítva néztem meg a szinkron miatt JMY Te mivel nézted meg? Vob fájl elég érdekes... Ezt a videót?Windows Media Player. Nem tudom de nekem nem ment a WMP-vel.telejes sötét és csend. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Ennyire jó? Melyik rész van benne? A jedi tanács "beválaszja" Anakint tagnak,de nem kap mesteri címet. Egyébbként nekem alapból a Power dvd játsza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 21. A jedi tanács "beválaszja" Anakint tagnak,de nem kap mesteri címet. Elegem van már a nyálcsorgatásból. :shock: Egyébbként nekem alapból a Power dvd játsza. Sajna nekem nincs olyanom, mert csak demo verziót töltöttem le, ami már lejárt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.