Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. (szerkesztve) Hamarosan... Szerkesztve: 2011. Január 27. - Ody Mandrell A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Kvízmester uram, ébresztő, "műsor" van A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Idő van! Várunk még valakire, vagy mehet a buli? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Kvízmester uram, ébresztő, "műsor" van Itt vagyok én is. Oldie, majd fenékbe leszel rúgva, ha jövő7en is így fogsz zsörtölődni .P A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Nyomasd az ég szerelmére. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Én itt vagyok. Nem tudom ki ígérte még, hogy jön. Szerintem aki mondta, az itt is van. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Itt vagyok én is. Oldie, majd fenékbe leszel rúgva, ha jövő7en is így fogsz zsörtölődni .P Ez egy kedves figyelemfelhívás volt a részemről A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Ez egy kedves figyelemfelhívás volt a részemről Jövő7en -5 ponttal indulsz majd emiatt A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Jövő7en -5 ponttal indulsz majd emiatt Szegregálsz pernahajder? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Itt vagyok én is. Már bontottam egy sört is. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Ha itt van mindenki, akkor kezdjük. Következő hsz-ben már a kérdés lesz. Jó játékot! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Lesz egy kis helyzeti előnyötök. Kvíz mellett vacsorázok, meg kell osztanom a figyelmet a kérdések és a resztelt máj között. Nehéz feladat A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. (szerkesztve) Lesz egy kis helyzeti előnyötök. Kvíz mellett vacsorázok, meg kell osztanom a figyelmet a kérdések és a resztelt máj között. Nehéz feladat Jó étvágyat! Szegregálsz pernahajder? Kötekedsz, vén bolond? Szerkesztve: 2011. Január 21. - Darth_Phobos A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Ki nem volt jelen Qui-Gon hamvasztásán?; Even Piell, R2-D2, Eeth Koth, Stass Allie, Plo Koon. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Stass Allie A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Stass Allie A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Eeth Koth A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Plo Koon A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. r2-d2 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Eth Koth A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Dzséjté az első pont. Resztelt máj ide vagy oda. Mely epizódokban láthatunk vukit? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Ep1, 3, 4, 5, 6 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. EPIII, EPIV,V,VI A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. (szerkesztve) 1., 3., 4. 5., 6. Szerkesztve: 2011. Január 21. - danityu A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. 2,3,4,5,6, A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Sith-ek Bosszúja, Csillagok Háborúja, Birodalom Visszavág, Jedi Visszatér A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. (szerkesztve) Sz*rakodik a böngészőm....frissíteni kellene már. Szerkesztve: 2011. Január 21. - Ody Mandrell A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. 1,2,3,4,5,6 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. 1,2,3,4,5,6 Szerintem a Klónokban nem volt. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Ismét Dzséjté a pont! A 2. rész kivételével mindegyik epizódban kiszúrhatunk legalább egyet. Az eredeti tervek szerint, miért szakadt volna ketté az Invasible Hand, és a filmben végül miért történt ugyanez? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás