Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Eredetileg kifolyt volna az üzemanyag, és az gyulladt volna be. A filmben a gravitáció, a légkörbe lépés, a hirtelen fékezés és a már sérült hajótest megadta magát. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. A filmben a zuhanás miatt szakadt szét a tervekben pedig egy csillagromboló lőtte volna szét. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. A szerkezeti integritás csillapítómező adta be a durcit. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Az eredeti tervről fogalmam sincs. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. A bothan kémeknek biztos van A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Dzséjtel csinálatok valamit. Övé a pont. Eredetileg az üzemanyagtartály robbanása miatt szakadt volna ketté a hajó. Ki látható a képen és mi köze a Star Warshoz? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Bazz, ez az asszonypajtás A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Orli Shoshan és Shaak Tit alakította az e2-3-ban. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Orli Shoshan és Shaak Tit alakította az e2-3-ban. Orli Shoshan és Shaak Tit alakította az ep2-ben A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Mi van, te resztelt májjal doppingolsz? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Közben átváltottam explorerre, hátha jobb lesz. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Mi van, te resztelt májjal doppingolsz? Elárulom, ezt miért vágom. Tetszett a csaj, ezért róla mintáztam a Stargate fan-ficomban a főszereplő csaját, Dalia Shemesh alezredest A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Egyél te is resztelt májat A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Közben átváltottam explorerre, hátha jobb lesz. Reméljük. Sajnos mindig a legjobbkor szól közbe a technika. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Elárulom, ezt miért vágom. Tetszett a csaj, ezért róla mintáztam a Stargate fan-ficomban a főszereplő csaját, Dalia Shemesh alezredest Ez marha jó ízlésre vall A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. A javítás után Dzséjt bezsebelte a 4. pontját is. A többiekkel mi van? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Ennyi kérdés volt?!?!?! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Ki volt az Executor névleges parancsnoka az endori csata idején? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Ennyi kérdés volt?!?!?! Szerintem csak letudta a bemelegítő kérdéseket A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Piett admirális A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. A javítás után Dzséjt bezsebelte a 4. pontját is. A többiekkel mi van? Egyszerű: vágja a dolgokat és gyors A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Ennyi kérdés volt?!?!?! Ugyan, dehogy. Messze még a vége, van esélyetek felhozni magatok. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. A franc se tudja. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Szerintem csak letudta a bemelegítő kérdéseket Szóval túlságosan easy ketegóriásak a kérdéseim? Te akartad... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Gherant parancsnok. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Nagyon lassan pörögnek az események A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Ilyen kérdéskénél esélytelen vagyok. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Ilyen kérdéskénél esélytelen vagyok. Én is. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Nagyon lassan pörögnek az események Pedig igyekszek mindenre gyorsan válaszolni Szóval túlságosan easy ketegóriásak a kérdéseim? Te akartad... Volt a mondandómban némi szarkasztikus felhang A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Ilyen kérdéskénél esélytelen vagyok. Nem csak te A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás