Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Yularen volt a Halálcsillagon????????? Ez új Én azt hittem Anakin csillagrombolójának volt a parancsnoka a háborúban. De ha ez igaz akkor nagyon morbid. Itt van ni. Ő ez a jól fésült alak. Az állomás felrobbanásakor halt meg. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. 15 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. 3 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. 12 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. 13 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Így van, Ody! Megvan a 2. pontod. 15 éves volt. YE 36-ban született, Christophsis ostroma pedig YE 21-ben volt, ekkor lett padawan. Az EU szerint, ki tervezte az első Halálcsillagot? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Lemelisk A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Itt van ni. Ő ez a jól fésült alak. Az állomás felrobbanásakor halt meg. De akkor Vader ismerte. Gondold el hogy az egykori parancsnokod ott van elötted akivel több csatában vettél részt és nem szólhatsz neki hogy te vagy Anakin. Döbbenet komolyan. Ti ezt rég tudtátok? Én azt hittem Yularen meghalt a háborúban. Ez most nagyon meglepett. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Juhhhéééééé. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Sky, mi volt a forrásod az előző kérdéshez? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. De akkor Vader ismerte. Gondold el hogy az egykori parancsnokod ott van elötted akivel több csatában vettél részt és nem szólhatsz neki hogy te vagy Anakin. Döbbenet komolyan. Ti ezt rég tudtátok? Én azt hittem Yularen meghalt a háborúban. Ez most nagyon meglepett. Mikre nem jók ezek a kvízek. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. De akkor Vader ismerte. Gondold el hogy az egykori parancsnokod ott van elötted akivel több csatában vettél részt és nem szólhatsz neki hogy te vagy Anakin. Döbbenet komolyan. Ti ezt rég tudtátok? Én azt hittem Yularen meghalt a háborúban. Ez most nagyon meglepett. Már nem egyszer volt erről szó A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. De akkor Vader ismerte. Gondold el hogy az egykori parancsnokod ott van elötted akivel több csatában vettél részt és nem szólhatsz neki hogy te vagy Anakin. Döbbenet komolyan. Ti ezt rég tudtátok? Én azt hittem Yularen meghalt a háborúban. Ez most nagyon meglepett. Persze. e za fickó adta az ötletet a TCW -seknek, hogy berakják a fiatalabb énjét. De nem Anakin parancsnoka volt Yularen. Anakin magasabb rangban volt, hisz Jedi lovag. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Raith Sienar fejéből pattant ki, de rengetegen dolgoztak a terveken (Tol Sivron, Qwi Xux, Bevel Lemelisk). A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Sky, mi volt a forrásod az előző kérdéshez? Star Wars.com, Wookiepedia. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Raith Sienar A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Star Wars.com, Wookiepedia. Hát én a magyron 12-őt olvastam, de így is Odyé a pont A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Sky, mi volt a forrásod az előző kérdéshez? Én is ezt akartam kérdezni, mert a készítők konkrétan megmondták, hogy Ahsoka 14 éves a TCW-ben. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Dzséjt újabb pontja! Utolsó kérdés következik! Obi-Wan Kaminóra való érkezésekor hány klónegység van bevethető állapotban, és hány egységen dolgoznak azokban a percekben is? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. 200000 + 1000000 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. 100,000 egység kész van és további egymillió készül A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Star Wars.com, Wookiepedia. Idézet a wookiee-ról: "However, the StarWars.com Databank, The Clone Wars Visual Guide, and the novel say she was fourteen by the time she was chosen as Anakin Skywalker's" A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Egymillión dolgoznak, és 5 millió van kész. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. 200 ezer egység van kész + 1 millión dolgoznak A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Én is ezt akartam kérdezni, mert a készítők konkrétan megmondták, hogy Ahsoka 14 éves a TCW-ben. Az alábbi két dátum, amiből kiszámítható a válasz minden oldalon ugyanaz. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. 200000 + 1000000 Pont annyi A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Az alábbi két dátum, amiből kiszámítható a válasz minden oldalon ugyanaz. Szóval a készítők szava smafu? Pláne, hogy hivatalosan még nincs időrend, így azt sem tudjuk, hogy mi mikor játszódik pontosan. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Danityué az első jó válasz! Végeredmény: 1. Dzséjt - 11p 2. Oldie - 3p 3. Ody - 2p 4. Phobos - 1p JakeSully - 1p Danityu - 1p A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Már nem egyszer volt erről szó Hol? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 21. Hol? Pl. a TCW mozi topicban A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás