Ugrás a kommentre

Mindent bele kvíz

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Yularen volt a Halálcsillagon????????? Ez új Én azt hittem Anakin csillagrombolójának volt a parancsnoka a háborúban. De ha ez igaz akkor nagyon morbid.

Itt van ni. Ő ez a jól fésült alak. Az állomás felrobbanásakor halt meg.

WullfYularen.jpg

Hozzászólás ideje:

Itt van ni. Ő ez a jól fésült alak. Az állomás felrobbanásakor halt meg.

WullfYularen.jpg

De akkor Vader ismerte. Gondold el hogy az egykori parancsnokod ott van elötted akivel több csatában vettél részt és nem szólhatsz neki hogy te vagy Anakin. Döbbenet komolyan. Ti ezt rég tudtátok? Én azt hittem Yularen meghalt a háborúban. Ez most nagyon meglepett.

Hozzászólás ideje:

De akkor Vader ismerte. Gondold el hogy az egykori parancsnokod ott van elötted akivel több csatában vettél részt és nem szólhatsz neki hogy te vagy Anakin. Döbbenet komolyan. Ti ezt rég tudtátok? Én azt hittem Yularen meghalt a háborúban. Ez most nagyon meglepett.

Mikre nem jók ezek a kvízek. :D

Hozzászólás ideje:

Már nem egyszer volt erről szó :)
Hozzászólás ideje:

Persze. e za fickó adta az ötletet a TCW -seknek, hogy berakják a fiatalabb énjét. De nem Anakin parancsnoka volt Yularen. Anakin magasabb rangban volt, hisz Jedi lovag. :)

Hozzászólás ideje:

Sky, mi volt a forrásod az előző kérdéshez?

Én is ezt akartam kérdezni, mert a készítők konkrétan megmondták, hogy Ahsoka 14 éves a TCW-ben.

Hozzászólás ideje:

Dzséjt újabb pontja! Utolsó kérdés következik!

Obi-Wan Kaminóra való érkezésekor hány klónegység van bevethető állapotban, és hány egységen dolgoznak azokban a percekben is?

Hozzászólás ideje:

Star Wars.com, Wookiepedia.

Idézet a wookiee-ról:

"However, the StarWars.com Databank, The Clone Wars Visual Guide, and the novel say she was fourteen by the time she was chosen as Anakin Skywalker's"

Hozzászólás ideje:

Az alábbi két dátum, amiből kiszámítható a válasz minden oldalon ugyanaz. ;)

Szóval a készítők szava smafu? Pláne, hogy hivatalosan még nincs időrend, így azt sem tudjuk, hogy mi mikor játszódik pontosan.

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.