KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. A jelentősége miatt az. Akkor a Mortis-trilógia Erő-hordozói is azok? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Már bele is raktam. Ildikó Te még lógsz egy Wookie értékeléssel. Most számon vagyok kérve? Én napközben nem tudok ezzel foglalkozni, ma estére terveztem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Most számon vagyok kérve? Én napközben nem tudok ezzel foglalkozni, ma estére terveztem. Akkor is jó lesz. Amúgy csak vicceltem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Akkor a Mortis-trilógia Erő-hordozói is azok? Ugye anno úgy határoztuk meg, hogy egynél több részben vállal jelentős szerepet. Tehát Sugi vagy Savage testvére ebbe nem fér bele, de még a dathomiri anyóka is csak nyögve nyelősen, de Savage, vagy a mortisi család belefér. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Ugye anno úgy határoztuk meg, hogy egynél több részben vállal jelentős szerepet. Tehát Sugi vagy Savage testvére ebbe nem fér bele, de még a dathomiri anyóka is csak nyögve nyelősen, de Savage, vagy a mortisi család belefér. Tíz kedvenc bolygó közül hogy jelöljek hatot? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Ugye anno úgy határoztuk meg, hogy egynél több részben vállal jelentős szerepet. Tehát Sugi vagy Savage testvére ebbe nem fér bele, de még a dathomiri anyóka is csak nyögve nyelősen, de Savage, vagy a mortisi család belefér. Értem, köszike. Tíz kedvenc bolygó közül hogy jelöljek hatot? Whow. Nekem nem volt olyan nehéz döntenem. Az utolsó helyre Mandalore és Dathomir között vacillálok. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Tíz kedvenc bolygó közül hogy jelöljek hatot? Mér', én húsz kedvenc részből hogyan fogok hatot kiválasztani? Behunyom a szemem és elkezdek rájuk bökni Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Mér', én húsz kedvenc részből hogyan fogok hatot kiválasztani? Behunyom a szemem és elkezdek rájuk bökni Ne is mondd! Már szinte úgy vagyok bele, hogy a kedvenc epizód kategóriába be akarom jelölni az egész Mortis-trilógiát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Nekem már megvan a hat kedvenc rész. Bár a lista még változhat. Most majd össze akarom írni kategóriánként az összes lehetséges jelöltet, amikből aztán válogatok. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Nem áll szándékomban Plo Koont bejelölni, de szinte már ő is főszereplőnek számít ebben az évadban. Elvégre hat részben is szerepelt. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Még egy kérdés... Bail Organa helyzete milyen? Ő öt részben is szerepet kapott. Őt például szívesen jelölném a főszereplő kategóriában. Mondjuk Talzint is, de arra azt mondta Dzséjt, hogy inkább ne. Nem árulom el ám az összes jelöltemet, de erre még kíváncsi lennék. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Még egy kérdés... Bail Organa helyzete milyen? Ő öt részben is szerepet kapott. Őt például szívesen jelölném a főszereplő kategóriában. Mondjuk Talzint is, de arra azt mondta Dzséjt, hogy inkább ne. Nem árulom el ám az összes jelöltemet, de erre még kíváncsi lennék. Bail szerintem főszereplő. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Lehet-e Asajj Ventress és Savage Opress bunyóját párbajnak jelölni? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Ha összecsap benne két kard vagy egyéb szúró/vágó eszköz, akkor lehet. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. A Legjobb történeti szál esetében a kiegészítő epizódoknál figyelembe kell venni azokat a részeket is - a korábbi évadokból, amikkel együtt alkot egy kerek egész történetet, vagy csak az ebben az évadban látott részek közül lehet válogatni? Tehát pl. a 3x01-3x02 a Kamino-duológia alkot egy "szálat", vagy hozzá kell venni a Rookies-t is, hogy kerek legyen a sztori? Mivel a kérdés az, hogy legjobb SZÁL, így számomra ez nem egyértelmű. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. A Legjobb történeti szál esetében a kiegészítő epizódoknál figyelembe kell venni azokat a részeket is - a korábbi évadokból, amikkel együtt alkot egy kerek egész történetet, vagy csak az ebben az évadban látott részek közül lehet válogatni? Tehát pl. a 3x01-3x02 a Kamino-duológia alkot egy "szálat", vagy hozzá kell venni a Rookies-t is, hogy kerek legyen a sztori? Mivel a kérdés az, hogy legjobb SZÁL, így számomra ez nem egyértelmű. Pedig egyértelmű. Most csak erről az évadról szavazunk, tehát nem kell belekeverni mást. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Elküldtem a listámat. Csak poén szintjén merült fel bennem, hogy Savage Opresst a legjobb szörny kategóriában indítsam... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Elküldtem a listámat. Csak poén szintjén merült fel bennem, hogy Savage Opresst a legjobb szörny kategóriában indítsam... És akkor nem is álltál volna távol az igazságtól. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Elméletileg én is elküldtem a listám, Dzséjt majd nyilatkozik, hogy gyakorlatilag is ez a helyzet-e. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Elméletileg én is elküldtem a listám, Dzséjt majd nyilatkozik, hogy gyakorlatilag is ez a helyzet-e. Én még a szelektálásnál tartok. Legtöbb esetben kategóriánként van kb. 15-20 jelölt. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Én még a szelektálásnál tartok. Legtöbb esetben kategóriánként van kb. 15-20 jelölt. Gondolom a szörny kategóriánál nincs ilyen problémád. Én alig tudtam összeírni 6 lényt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Gondolom a szörny kategóriánál nincs ilyen problémád. Én alig tudtam összeírni 6 lényt. Ott nincs, de a járművekkel Dunát lehetne rekeszteni... Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Ott nincs, de a járművekkel Dunát lehetne rekeszteni... Nekem a legjobb epizód kiválasztása esett nehezemre, de a mellékszereplőkkel sem voltam könnyű helyzetben. A lényeg, hogy megvan... kíváncsi vagyok, melyik lesz a kategóriánkénti győztes 6... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Akiké eddig megérkezett: KisKósa Lok Durd Darth Sky Nabo, a tiéd nem akar megérkezni, még a spamszűrűben sem találtam (Sky levelét bedobta oda, áldott legyen a freemail). Küld át PM-be. Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Ki fog majd jelölteket állítani? Én is fogok jelölteket állítani. Egy ilyen jó dologból nem lehet kimaradni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Én is fogok jelölteket állítani. Egy ilyen jó dologból nem lehet kimaradni. Nagyon jó. Minél többen állítotok jelöltet, annál valósabb lesz a végső lista. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Akiké eddig megérkezett: KisKósa Lok Durd Darth Sky Nabopolasszar Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. (szerkesztve) Nabo, a tiéd nem akar megérkezni, még a spamszűrűben sem találtam (Sky levelét bedobta oda, áldott legyen a freemail). Küld át PM-be. Nem tudom miért nem ment el, nem is kaptam olyan üzenetet hogy "nem sikerült elküldeni" De a lényeg hogy elment Szerkesztve: 2011. Március 30. - Nabopolasszar Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Nem tudom miért nem ment el, nem is kaptam olyan üzenetet hogy "nem sikerült elküldeni" De a lényeg hogy elment Én sem értem, pedig a postafiókom sincs tele. Elnyelte Skynet. De most már itt van, biztonságban. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Nem volt probléma a listámmal, Dzséjt? Konkrétan a legjobb szörny kategóriára gondolok, ugyanis az évad nem nagyon dúskált a fenevadakban. Bejelöltem a gargoyle-t és a griffint, ami kicsit sántít azért, mert mégiscsak két karakter átalakult formájáról van szó. A járműveknél direkt angol nevet írtam, hogy a Wookieepedián könnyen megtaláld, bár szerintem nagy szükséged nem lesz rá. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.