Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Hogy érted azt, hogy itt most győzni tudott? Hol kellett volna még?
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Az szép teljesítmény, hogy ő egyszerre többek között Ziro hangja is, amely merőben más. Ha összevetem Dooku, Bane, Ziro és Papanoida hangját, csak nagyon kevés hasonlóságot tudok felfedezni. Nagyon szeretem ezt a hangot (is).
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Hogy érted azt, hogy itt most győzni tudott? Hol kellett volna még? A részben
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Ő kapta. Akkor megyek visszaragasztom a lófejet. Egyébként szerintem itt Opress csak a neve miatt volt esélyes mert teljesítményét tekintve valahol a lista alján kullogna
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Hogy érted azt, hogy itt most győzni tudott? Hol kellett volna még? A végső csatában az Apja, és Anakin ellenében.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve A Fiúnak örülök, nálam 2. legjobb volt. Tényleg szuper hangja volt. Ezzel a szavazatoddal és véleményeddel is csak egyetérteni tudok.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Ha összevetem Dooku, Bane, Ziro és Papanoida hangját, csak nagyon kevés hasonlóságot tudok felfedezni. Nagyon szeretem ezt a hangot (is). Így van, ebben a kategóriában nem volt könnyű sorrendet felállítani. Nálam Ventress hangja is nagy kedvenc egyébként.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Akkor megyek visszaragasztom a lófejet. Egyébként szerintem itt Opress csak a neve miatt volt esélyes mert teljesítményét tekintve valahol a lista alján kullogna Szerintem Clancy Brown elég jól tolta. Bár igaz, hogy nem olyan sokoldalú mint néhány társa, de azért Opress személyiségének kialakításában nagy szerepe van.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Hogy érted azt, hogy itt most győzni tudott? Hol kellett volna még? A Ghosts of Mortisban. Meg egyébként már a Gargoylel is nyert
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző A Ghosts of Mortisban. Meg egyébként már a Gargoylel is nyert Posztumusz átadjuk neki.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Egy új kategória debütálása következik, mégpedig a legjobb klónkatonáé. Jelöltek: 99 Rex százados (CC-7567) Keeli százados Echo (CT-21-0408) Fives (CT-27-5555) Hevy (CT-782)
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Nekem minden szinkronhang bejön így nem tudok különbséget tenni köztük.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Csupaöt! Szerkesztve: 2011. Április 30.14 éve - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Egy új kategória debütálása következik, mégpedig a legjobb klónkatonáé. A zene kategória mellett bejött egy másik kategória, ahol véletlenszám genetárort használtam Bár itt csak 1-4 között kellett, mert 99 és Rexet ismerem a másik 4-et meg se tudom különböztetni, annyira egyformák
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Remélem Rex nyer. Három évad után már nagyon megérdemelné, még akkor is, ha ebben az évadban kevésbé szerepelt.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Csupaöt! Van egy sanda gyanúm hogy kivételesen nem az fog nyerni akinek 6-ot adtam Szerkesztve: 2011. Április 30.14 éve - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző a másik 4-et meg se tudom különböztetni, annyira egyformák Háááttöööö ezzel vitáznék.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Háááttöööö ezzel vitáznék. Nem tudnál, mert meg nem tudom mondani, ki melyik részben szerepelt, annyira hidegen hagynak a klónok
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző LEGJOBB KLÓNKATONA Rex százados (CC-7567) 169 Nem Rex -re volt kihegyezve az évad, és akkor még finom voltam. Ennek ellenére mégis ő nyert, méghozzá nagy, 20 pontos előnnyel!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.