Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nálam az utolsó Sobeck nálam is hátul végzett Most se sikerült, na majd a következő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nice. Megérdemelte, pedig még nem is tudjuk a sorsát. Jövőre tuti induló lesz megint. Ezen se kellett sokat izgulni Eddig papírforma? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Eddig papírforma? Mintha az én 6 pontosaimat mondanád Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. És ez így van jól. Biztos? Nálam Sobeck is előkelő helyen végzett, de Opress tényleg mindent vitt. Pedig csak egy Maul klón. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. nálam sobeck 5 pontot kapott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) Biztos? Nálam Sobeck is előkelő helyen végzett, de Opress tényleg mindent vitt. Pedig csak egy Maul klón. De nagyon impresszív. Szerkesztve: 2011. Április 30. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. De nagyon impresszív. Most impressive. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nagyszerü. Eddig mindent eltaláltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Most impressive. Majdnem ezt írtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) Jöjjenek a szinkronhangok. Eddig minden évben más nyert, vajon idén is így lesz? 2008: Ashley Eckstein - Ahsoka Tano (166) 2009: James Arnold Taylor (Obi-Wan Kenobi, Plo Koon, Banamu, Lauli Wahlo) (79) Idei jelöltek: Ashley Eckstein (Ahsoka Tano/K2-B4) Barbara Goodson (Talzin anya) Clancy Brown (Savage Opress) Corey Burton (Dooku/Papanoida/Halsey/Ky Narec/Ziro/Chata Hyoki/Bane) Nika Futterman (Asajj Ventress/Sy Snootles/Gardulla/Chi Eekway Papanoida/TC-70) Sam Witwer (Fiú) Szerkesztve: 2011. Április 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hajrá Starkiller! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nekem továbbra is Obi-wan a kedvenc hangom (ő valami istenien jó ), de mivel nem lett jelölve végül, így maradt Ahsoka a maga nagyon kedves hangjával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nekem továbbra is Obi-wan a kedvenc hangom (ő valami istenien jó ), de mivel nem lett jelölve végül, így maradt Ahsoka a maga nagyon kedves hangjával. Ahsoka hangja nekem is nagyon bejön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nekem továbbra is Obi-wan a kedvenc hangom (ő valami istenien jó ), de mivel nem lett jelölve végül, így maradt Ahsoka a maga nagyon kedves hangjával. Szerintem eleve nagy meglepetés, hogy idén nem került be a versenybe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Talzin anya hangjára adtam 6 pontot, szóval hajrá Barbara. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ahsoka hangja nekem is nagyon bejön. Hogy én ezzel mennyire nem tudok egyetérteni 3 éve következtetesen 1 ponttal jutalmazom Ashley-t. Valahogy nem tetszik Ahsoka hangja. Viszont Obi-Wan hangja valóban jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerintem eleve nagy meglepetés, hogy idén nem került be a versenybe. Nekem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Azért itt Savage jelölését egy kicsit túlzásnak érzem, alig volt több mondata mint Maulnak az ep1-ben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hogy én ezzel mennyire nem tudok egyetérteni 3 éve következtetesen 1 ponttal jutalmazom Ashley-t. Valahogy nem tetszik Ahsoka hangja. Kinek a pap, kinek a papné. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hajrá Dooku! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Azért itt Savage jelölését egy kicsit túlzásnak érzem, alig volt több mondata mint Maulnak az ep1-ben Nálam is ezért lett utolsó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Kinek a pap, kinek a papné. Persze, ez természetes. Meg ahogy Donát is mondta, nekem egy eléggé kifacsart ízlésem van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. LEGJOBB ANGOL SZINKRONHANG Sam Witwer (Fiú) 156 A Fiú itt most győzni tudott, bár ez már nem vigasztalja. Opress pedig végig a nyomában loholt, soványka hat ponttal maradt el a másik Erőhasználó megszólaltatója mögött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hajrá Dooku! Az szép teljesítmény, hogy ő egyszerre többek között Ziro hangja is, amely merőben más. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Witwer olyan mesterien játszott a szavakkal, ha nem ő kapja én... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Witwer olyan mesterien játszott a szavakkal, ha nem ő kapja én... Ő kapta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. LEGJOBB ANGOL SZINKRONHANG Sam Witwer (Fiú) 156 A Fiú itt most győzni tudott, bár ez már nem vigasztalja. A Fiúnak örülök, nálam 2. legjobb volt. Tényleg szuper hangja volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Már meg se lepődök az eredményen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Jeee,én 6 pontot adtam neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hiába kedveltem a Fiút és Starkillert is, mégis eléggé alacsonyt adtam neki. Valahogy Talzint vártam ide nagyon jó hangja volt neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.