Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Nálam az utolsó Sobeck nálam is hátul végzett Most se sikerült, na majd a következő
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Nice. Megérdemelte, pedig még nem is tudjuk a sorsát. Jövőre tuti induló lesz megint. Ezen se kellett sokat izgulni Eddig papírforma?
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző És ez így van jól. Biztos? Nálam Sobeck is előkelő helyen végzett, de Opress tényleg mindent vitt. Pedig csak egy Maul klón.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Biztos? Nálam Sobeck is előkelő helyen végzett, de Opress tényleg mindent vitt. Pedig csak egy Maul klón. De nagyon impresszív. Szerkesztve: 2011. Április 30.14 éve - Pildi
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Jöjjenek a szinkronhangok. Eddig minden évben más nyert, vajon idén is így lesz? 2008: Ashley Eckstein - Ahsoka Tano (166) 2009: James Arnold Taylor (Obi-Wan Kenobi, Plo Koon, Banamu, Lauli Wahlo) (79) Idei jelöltek: Ashley Eckstein (Ahsoka Tano/K2-B4) Barbara Goodson (Talzin anya) Clancy Brown (Savage Opress) Corey Burton (Dooku/Papanoida/Halsey/Ky Narec/Ziro/Chata Hyoki/Bane) Nika Futterman (Asajj Ventress/Sy Snootles/Gardulla/Chi Eekway Papanoida/TC-70) Sam Witwer (Fiú) Szerkesztve: 2011. Április 30.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Nekem továbbra is Obi-wan a kedvenc hangom (ő valami istenien jó ), de mivel nem lett jelölve végül, így maradt Ahsoka a maga nagyon kedves hangjával.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Nekem továbbra is Obi-wan a kedvenc hangom (ő valami istenien jó ), de mivel nem lett jelölve végül, így maradt Ahsoka a maga nagyon kedves hangjával. Ahsoka hangja nekem is nagyon bejön.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Nekem továbbra is Obi-wan a kedvenc hangom (ő valami istenien jó ), de mivel nem lett jelölve végül, így maradt Ahsoka a maga nagyon kedves hangjával. Szerintem eleve nagy meglepetés, hogy idén nem került be a versenybe.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Talzin anya hangjára adtam 6 pontot, szóval hajrá Barbara.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Ahsoka hangja nekem is nagyon bejön. Hogy én ezzel mennyire nem tudok egyetérteni 3 éve következtetesen 1 ponttal jutalmazom Ashley-t. Valahogy nem tetszik Ahsoka hangja. Viszont Obi-Wan hangja valóban jó
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerintem eleve nagy meglepetés, hogy idén nem került be a versenybe. Nekem is.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Azért itt Savage jelölését egy kicsit túlzásnak érzem, alig volt több mondata mint Maulnak az ep1-ben
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Hogy én ezzel mennyire nem tudok egyetérteni 3 éve következtetesen 1 ponttal jutalmazom Ashley-t. Valahogy nem tetszik Ahsoka hangja. Kinek a pap, kinek a papné.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Azért itt Savage jelölését egy kicsit túlzásnak érzem, alig volt több mondata mint Maulnak az ep1-ben Nálam is ezért lett utolsó.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Kinek a pap, kinek a papné. Persze, ez természetes. Meg ahogy Donát is mondta, nekem egy eléggé kifacsart ízlésem van
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző LEGJOBB ANGOL SZINKRONHANG Sam Witwer (Fiú) 156 A Fiú itt most győzni tudott, bár ez már nem vigasztalja. Opress pedig végig a nyomában loholt, soványka hat ponttal maradt el a másik Erőhasználó megszólaltatója mögött.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Hajrá Dooku! Az szép teljesítmény, hogy ő egyszerre többek között Ziro hangja is, amely merőben más.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Witwer olyan mesterien játszott a szavakkal, ha nem ő kapja én...
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Szerző Witwer olyan mesterien játszott a szavakkal, ha nem ő kapja én... Ő kapta.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve LEGJOBB ANGOL SZINKRONHANG Sam Witwer (Fiú) 156 A Fiú itt most győzni tudott, bár ez már nem vigasztalja. A Fiúnak örülök, nálam 2. legjobb volt. Tényleg szuper hangja volt.
Hozzászólás ideje: 2011. Április 30.14 éve Hiába kedveltem a Fiút és Starkillert is, mégis eléggé alacsonyt adtam neki. Valahogy Talzint vártam ide nagyon jó hangja volt neki
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.