Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hogy érted azt, hogy itt most győzni tudott? Hol kellett volna még? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Az szép teljesítmény, hogy ő egyszerre többek között Ziro hangja is, amely merőben más. Ha összevetem Dooku, Bane, Ziro és Papanoida hangját, csak nagyon kevés hasonlóságot tudok felfedezni. Nagyon szeretem ezt a hangot (is). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hogy érted azt, hogy itt most győzni tudott? Hol kellett volna még? A részben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ő kapta. Akkor megyek visszaragasztom a lófejet. Egyébként szerintem itt Opress csak a neve miatt volt esélyes mert teljesítményét tekintve valahol a lista alján kullogna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hogy érted azt, hogy itt most győzni tudott? Hol kellett volna még? A végső csatában az Apja, és Anakin ellenében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. A Fiúnak örülök, nálam 2. legjobb volt. Tényleg szuper hangja volt. Ezzel a szavazatoddal és véleményeddel is csak egyetérteni tudok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Ha összevetem Dooku, Bane, Ziro és Papanoida hangját, csak nagyon kevés hasonlóságot tudok felfedezni. Nagyon szeretem ezt a hangot (is). Így van, ebben a kategóriában nem volt könnyű sorrendet felállítani. Nálam Ventress hangja is nagy kedvenc egyébként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Akkor megyek visszaragasztom a lófejet. Egyébként szerintem itt Opress csak a neve miatt volt esélyes mert teljesítményét tekintve valahol a lista alján kullogna Szerintem Clancy Brown elég jól tolta. Bár igaz, hogy nem olyan sokoldalú mint néhány társa, de azért Opress személyiségének kialakításában nagy szerepe van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hogy érted azt, hogy itt most győzni tudott? Hol kellett volna még? A Ghosts of Mortisban. Meg egyébként már a Gargoylel is nyert Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. A Ghosts of Mortisban. Meg egyébként már a Gargoylel is nyert Posztumusz átadjuk neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Egy új kategória debütálása következik, mégpedig a legjobb klónkatonáé. Jelöltek: 99 Rex százados (CC-7567) Keeli százados Echo (CT-21-0408) Fives (CT-27-5555) Hevy (CT-782) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. 99! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nekem minden szinkronhang bejön így nem tudok különbséget tenni köztük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. én 99-nek 1-et adtam,hajrá Keeli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hajrá Rex! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. 99! Echo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Remélem Rex nyer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) Csupaöt! Szerkesztve: 2011. Április 30. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Egy új kategória debütálása következik, mégpedig a legjobb klónkatonáé. A zene kategória mellett bejött egy másik kategória, ahol véletlenszám genetárort használtam Bár itt csak 1-4 között kellett, mert 99 és Rexet ismerem a másik 4-et meg se tudom különböztetni, annyira egyformák Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Heavy lesz a befutó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Remélem Rex nyer. Három évad után már nagyon megérdemelné, még akkor is, ha ebben az évadban kevésbé szerepelt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) Csupaöt! Van egy sanda gyanúm hogy kivételesen nem az fog nyerni akinek 6-ot adtam Szerkesztve: 2011. Április 30. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. a másik 4-et meg se tudom különböztetni, annyira egyformák Háááttöööö ezzel vitáznék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Hú, itt szinte mindenki másnak szurkol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Háááttöööö ezzel vitáznék. Nem tudnál, mert meg nem tudom mondani, ki melyik részben szerepelt, annyira hidegen hagynak a klónok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. LEGJOBB KLÓNKATONA Rex százados (CC-7567) 169 Nem Rex -re volt kihegyezve az évad, és akkor még finom voltam. Ennek ellenére mégis ő nyert, méghozzá nagy, 20 pontos előnnyel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nem meglepő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Úgy érzem ez a pezsgő nem lesz ma kibontva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. én rexnek 5-öt adtam ki lett a 2.? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. ki lett a 2.? Majd holnap meglátod a listán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.