KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. A jelentősége miatt az. Akkor a Mortis-trilógia Erő-hordozói is azok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Már bele is raktam. Ildikó Te még lógsz egy Wookie értékeléssel. Most számon vagyok kérve? Én napközben nem tudok ezzel foglalkozni, ma estére terveztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Most számon vagyok kérve? Én napközben nem tudok ezzel foglalkozni, ma estére terveztem. Akkor is jó lesz. Amúgy csak vicceltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Akkor a Mortis-trilógia Erő-hordozói is azok? Ugye anno úgy határoztuk meg, hogy egynél több részben vállal jelentős szerepet. Tehát Sugi vagy Savage testvére ebbe nem fér bele, de még a dathomiri anyóka is csak nyögve nyelősen, de Savage, vagy a mortisi család belefér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Ugye anno úgy határoztuk meg, hogy egynél több részben vállal jelentős szerepet. Tehát Sugi vagy Savage testvére ebbe nem fér bele, de még a dathomiri anyóka is csak nyögve nyelősen, de Savage, vagy a mortisi család belefér. Tíz kedvenc bolygó közül hogy jelöljek hatot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Ugye anno úgy határoztuk meg, hogy egynél több részben vállal jelentős szerepet. Tehát Sugi vagy Savage testvére ebbe nem fér bele, de még a dathomiri anyóka is csak nyögve nyelősen, de Savage, vagy a mortisi család belefér. Értem, köszike. Tíz kedvenc bolygó közül hogy jelöljek hatot? Whow. Nekem nem volt olyan nehéz döntenem. Az utolsó helyre Mandalore és Dathomir között vacillálok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Tíz kedvenc bolygó közül hogy jelöljek hatot? Mér', én húsz kedvenc részből hogyan fogok hatot kiválasztani? Behunyom a szemem és elkezdek rájuk bökni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Mér', én húsz kedvenc részből hogyan fogok hatot kiválasztani? Behunyom a szemem és elkezdek rájuk bökni Ne is mondd! Már szinte úgy vagyok bele, hogy a kedvenc epizód kategóriába be akarom jelölni az egész Mortis-trilógiát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Nekem már megvan a hat kedvenc rész. Bár a lista még változhat. Most majd össze akarom írni kategóriánként az összes lehetséges jelöltet, amikből aztán válogatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Nem áll szándékomban Plo Koont bejelölni, de szinte már ő is főszereplőnek számít ebben az évadban. Elvégre hat részben is szerepelt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Még egy kérdés... Bail Organa helyzete milyen? Ő öt részben is szerepet kapott. Őt például szívesen jelölném a főszereplő kategóriában. Mondjuk Talzint is, de arra azt mondta Dzséjt, hogy inkább ne. Nem árulom el ám az összes jelöltemet, de erre még kíváncsi lennék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Még egy kérdés... Bail Organa helyzete milyen? Ő öt részben is szerepet kapott. Őt például szívesen jelölném a főszereplő kategóriában. Mondjuk Talzint is, de arra azt mondta Dzséjt, hogy inkább ne. Nem árulom el ám az összes jelöltemet, de erre még kíváncsi lennék. Bail szerintem főszereplő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Lehet-e Asajj Ventress és Savage Opress bunyóját párbajnak jelölni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Ha összecsap benne két kard vagy egyéb szúró/vágó eszköz, akkor lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. A Legjobb történeti szál esetében a kiegészítő epizódoknál figyelembe kell venni azokat a részeket is - a korábbi évadokból, amikkel együtt alkot egy kerek egész történetet, vagy csak az ebben az évadban látott részek közül lehet válogatni? Tehát pl. a 3x01-3x02 a Kamino-duológia alkot egy "szálat", vagy hozzá kell venni a Rookies-t is, hogy kerek legyen a sztori? Mivel a kérdés az, hogy legjobb SZÁL, így számomra ez nem egyértelmű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. A Legjobb történeti szál esetében a kiegészítő epizódoknál figyelembe kell venni azokat a részeket is - a korábbi évadokból, amikkel együtt alkot egy kerek egész történetet, vagy csak az ebben az évadban látott részek közül lehet válogatni? Tehát pl. a 3x01-3x02 a Kamino-duológia alkot egy "szálat", vagy hozzá kell venni a Rookies-t is, hogy kerek legyen a sztori? Mivel a kérdés az, hogy legjobb SZÁL, így számomra ez nem egyértelmű. Pedig egyértelmű. Most csak erről az évadról szavazunk, tehát nem kell belekeverni mást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Elküldtem a listámat. Csak poén szintjén merült fel bennem, hogy Savage Opresst a legjobb szörny kategóriában indítsam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Elküldtem a listámat. Csak poén szintjén merült fel bennem, hogy Savage Opresst a legjobb szörny kategóriában indítsam... És akkor nem is álltál volna távol az igazságtól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Elméletileg én is elküldtem a listám, Dzséjt majd nyilatkozik, hogy gyakorlatilag is ez a helyzet-e. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Elméletileg én is elküldtem a listám, Dzséjt majd nyilatkozik, hogy gyakorlatilag is ez a helyzet-e. Én még a szelektálásnál tartok. Legtöbb esetben kategóriánként van kb. 15-20 jelölt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Én még a szelektálásnál tartok. Legtöbb esetben kategóriánként van kb. 15-20 jelölt. Gondolom a szörny kategóriánál nincs ilyen problémád. Én alig tudtam összeírni 6 lényt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Gondolom a szörny kategóriánál nincs ilyen problémád. Én alig tudtam összeírni 6 lényt. Ott nincs, de a járművekkel Dunát lehetne rekeszteni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Ott nincs, de a járművekkel Dunát lehetne rekeszteni... Nekem a legjobb epizód kiválasztása esett nehezemre, de a mellékszereplőkkel sem voltam könnyű helyzetben. A lényeg, hogy megvan... kíváncsi vagyok, melyik lesz a kategóriánkénti győztes 6... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Akiké eddig megérkezett: KisKósa Lok Durd Darth Sky Nabo, a tiéd nem akar megérkezni, még a spamszűrűben sem találtam (Sky levelét bedobta oda, áldott legyen a freemail). Küld át PM-be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Ki fog majd jelölteket állítani? Én is fogok jelölteket állítani. Egy ilyen jó dologból nem lehet kimaradni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Én is fogok jelölteket állítani. Egy ilyen jó dologból nem lehet kimaradni. Nagyon jó. Minél többen állítotok jelöltet, annál valósabb lesz a végső lista. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Akiké eddig megérkezett: KisKósa Lok Durd Darth Sky Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. (szerkesztve) Nabo, a tiéd nem akar megérkezni, még a spamszűrűben sem találtam (Sky levelét bedobta oda, áldott legyen a freemail). Küld át PM-be. Nem tudom miért nem ment el, nem is kaptam olyan üzenetet hogy "nem sikerült elküldeni" De a lényeg hogy elment Szerkesztve: 2011. Március 30. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 30. Nem tudom miért nem ment el, nem is kaptam olyan üzenetet hogy "nem sikerült elküldeni" De a lényeg hogy elment Én sem értem, pedig a postafiókom sincs tele. Elnyelte Skynet. De most már itt van, biztonságban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Nem volt probléma a listámmal, Dzséjt? Konkrétan a legjobb szörny kategóriára gondolok, ugyanis az évad nem nagyon dúskált a fenevadakban. Bejelöltem a gargoyle-t és a griffint, ami kicsit sántít azért, mert mégiscsak két karakter átalakult formájáról van szó. A járműveknél direkt angol nevet írtam, hogy a Wookieepedián könnyen megtaláld, bár szerintem nagy szükséged nem lesz rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.