Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Akik objektíven értékelik a versenyt, azok számára:

Nagyon izgalmas futam volt, lesz min rágódni a futam után is. Kíváncsi leszek Vettel, Barrichello és Schumacher nyilatkozatára is, illetve arra, hogy mi is történt egész pontosan azzal a szerelővel, akit eltalált a gumi. ;) Remélem jól van.

Hozzászólás ideje:
Inkább Schumacher mit művelt :D

Igen, ez is hozzátartozik.

hogy mi is történt egész pontosan azzal a szerelővel, akit eltalált a gumi. :D Remélem jól van.

Remélhetőleg nem súlyos a sérülése, és hamar rendbe jön.

Renault-tal :?

Off

Renault-val (bocsi a javításért, azt hiszem, Te nem fogsz ezért haragudni) ;)

Hozzászólás ideje:
Renault-val (bocsi a javításért, azt hiszem, Te nem fogsz ezért haragudni) ;)
Nem haragszok, én Rönót-nak szoktam hívni, mivel nem igazán értek a franciához. :D
Hozzászólás ideje:

A Renault esetén jogos, elvégre nekik kellett volna figyelni, hogy ne engedjék ki Kubicát, és a Merci is elszúrta azt a kereket. Végül is a csapatot leginkább pénzre tudják büntetni, vagy pontokra, de utóbbira nem igazán szokott példa lenni.

Hozzászólás ideje:

Teljesen jogos. Amit Schumacher csinált, az vezetői hiba, amit a Merci és a Renault, az csapathiba. Előbbi esetében a 10 helyes hátrasorolás Spaban teljesen helyénvaló, utóbbi kettő esetében pedig a pénzbüntetés volt a megfelelő döntés.

Hozzászólás ideje:
Teljesen jogos. Amit Schumacher csinált, az vezetői hiba, amit a Merci és a Renault, az csapathiba. Előbbi esetében a 10 helyes hátrasorolás Spaban teljesen helyénvaló, utóbbi kettő esetében pedig a pénzbüntetés volt a megfelelő döntés.

Banyek! Életemben először átaludtam a Hungaroringet!! Még jó hogy itt értesülhetek mi történt a futamon.;)

Hozzászólás ideje:
Banyek! Életemben először átaludtam a Hungaroringet!! Még jó hogy itt értesülhetek mi történt a futamon.:)
Én is elfelejtem, ha Teenca nem szól. :D Az eddig eltelt emberöltő alatt szinte majdnem végig láttam az összes futamot. Ebből ma, csak kb. 10 percet néztem. :(
Hozzászólás ideje:
Többet izgultam mint a VB összes meccse alatt. ;)

Pintér jó edző, s ezt bizonyította, már a Fradiban is. Most már a kellő higgadtság is meg van benne. Tíz emberrel idegenben ezt megcsinálni, finoman szólva is nagy bravúr! A 11-eseknél már lerágtam az összes körmömet! :D

Hozzászólás ideje:

Szerintem nem egy rossz eredmény, főleg Egervári első meccsén. Gerrard egy klasszis volt, viszont Tóth, hááát szerintem nem egy válogatott szintű. Helyette Vass Ádám-ot tenném be. Ez a Lipták kellemes meglepetés volt számomra. Tetszik, hogy Egervári végre 4-4-2-be játszatta a csapatot. Reméljük, hogy ez a válogatott mindent meg fog tenni, hogy ott legyen a 2012-es EB-n. :yes:

Hozzászólás ideje:
Szerintem nem egy rossz eredmény, főleg Egervári első meccsén. Gerrard egy klasszis volt, viszont Tóth, hááát szerintem nem egy válogatott szintű. Helyette Vass Ádám-ot tenném be. Ez a Lipták kellemes meglepetés volt számomra. Tetszik, hogy Egervári végre 4-4-2-be játszatta a csapatot. Reméljük, hogy ez a válogatott mindent meg fog tenni, hogy ott legyen a 2012-es EB-n. :yes:
Lipták tényleg jól tolta, Rooney meg egy p*raszt.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.