MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Ne haragudj Oldie, de én valahogy a rúdtáncos nőkre jobban gerjedek Hogy miken nem problémázol, nekem bezzeg nincsenek hasonló bajaim És a sportfelszerelésük is elsőosztályú Nagyon jól néz ki, amit művelnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Szerintetek ez jó kezdeményezés?http://www.origo.hu/sport/focivilag/201008...-fociveben.html Szerintem nem... alapjaiban írná át a focit. Továbbá sok csapat hosszabbításra, illetve tizenegyesekre játszana. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Dejó lesz Debrecenben... Kósa Lajos új stadiont ígért 2012-re, új színházat, szállodákat és még sok minden mást http://www.dunatv.hu/musor/videotar?vid=653696 Kíváncsi leszek az új Loki stadionra, remélem tényleg olyan egyedülálló lesz, amint azt mondja Lali király :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megnyugtatlak, nem lesz belőle semmi. De én ezen a manuszon csak röhögni tudok, amióta úgy megszívatták a SzektATéVések a Kubatov üggyel Azt a kínt amit ott átélt, uh. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Dejó lesz Debrecenben...Kósa Lajos új stadiont ígért 2012-re, új színházat, szállodákat és még sok minden mást http://www.dunatv.hu/musor/videotar?vid=653696 Kíváncsi leszek az új Loki stadionra, remélem tényleg olyan egyedülálló lesz, amint azt mondja Lali király :D Nekem csak egy kérdésem van: miből?? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Nekem csak egy kérdésem van: miből??"Narancsültetvényből". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Dejó lesz Debrecenben...Kósa Lajos új stadiont ígért 2012-re, új színházat, szállodákat és még sok minden mást http://www.dunatv.hu/musor/videotar?vid=653696 Kíváncsi leszek az új Loki stadionra, remélem tényleg olyan egyedülálló lesz, amint azt mondja Lali király :D Nem biztos, hogy lesz belőle valami, de ha igen akkor ilyesmi lesz. Elsősorban abban lesz egyedülálló, hogy igyekszik majd nagyon úgy tünni mintha nem egy új stadion lenne, hanem a régi felújitása, mivel a felújitás bürokratikus útjai sokkal rövidebben, mint egy új épitésének igy valszeg nyernek egy csomó időt. Földsánc fogja körbevenni plusz süllyesztett lesz igy kivülről nem lesz annyira impozáns, de belül állitolag hypermodern lesz... ha elkészül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. A Fradié sokkal jobb lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. A Fradié sokkal jobb lesz. A Videoton-Fradi meccset nézted? Sokak szerint az elmúlt pár év legjobb Fradija játszott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. A Videoton-Fradi meccset nézted?Sokak szerint az elmúlt pár év legjobb Fradija játszott. Az első félidőben mindenképp. Néhol alázták a vidit. A másodikban már a hazaiak voltak jobbak, de jó úton járunk az látszott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Tegnap követte valaki rajtam kívül az Anderlecht-Partizán meccset? Hát a vége, bazz, nem volt semmi! Kár, hogy az első félidőről lecsúsztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Én végignéztem. Jó kis meccs volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Ez azért komoly Európa Liga: Horvát lapértesülések szerint mindössze 200 belépő talált gazdára az esti Dinamo Zagreb-Győri ETO labdarúgó-mérkőzésre, így lehetséges, hogy a Maksimir-stadion lelátóján a magyar szurkolók lesznek többségben. http://www.origo.hu/sport/focivilag/201008...stadionban.html Görög fanatikusok... Saját stadionjukat rombolták le a görög drukkerek Athénban kellene Európa Liga-selejtezőt játszania csütörtök este a Dundee Unitednek, egyelőre azonban nem tudni, pontosan hol lesz a mérkőzés. Az AEK a Panioniosz pályáján fogadta volna a skót csapatot, de a Panio-drukkerek feldúlták az arénát, nehogy ott lépjen pályára az AEK. http://www.origo.hu/sport/focivilag/201008...-drukkerek.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. A Loki EL főtáblás lett, gratulálok! Jöhetnek ismét a sztárcsapatok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Inkább szerezzünk pontot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Inkább szerezzünk pontot. Plusz ennek hatására már sínen lehetne az új stadion építése.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Sajnos a Győr kikapott, pedig vezettek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Sajnos a Győr kikapott, pedig vezettek... Na majd a Fradi jövőre megmutatja a selejtezőkben. Mostanában jól játszik, odaérthet a dobogóra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Na majd a Fradi jövőre megmutatja a selejtezőkben. Mostanában jól játszik, odaérthet a dobogóra.Remélem így lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Azért enyhe bírói segédlet is kellett a horvátoknak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. (szerkesztve) Azért enyhe bírói segédlet is kellett a horvátoknak...Több volt az enyhénél. Szerkesztve: 2010. Augusztus 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. (szerkesztve) PSV- Loki pikáns meccs lenne, Dzsudzsák miatt Szerkesztve: 2010. Augusztus 26. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. PSV- Loki pikáns meccs lenne, Dzsudzsák miatt És bejött! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Vagy nem. http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/europ...mar-nem-2042629 Ekkora hibát... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Ez a konda... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. (szerkesztve) Oké, hogy fradi szurkoló vagy, de ezt nem kéne. A magyar foci érdeke lenne, hogy szerepeljenek ősszel az EL-ben. Ha nem tudnak, az mindenkinek rossz... Szerkesztve: 2010. Augusztus 27. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Oké, hogy fradi szurkoló vagy, de ezt nem kéne. A magyar foci érdeke lenne, hogy szerepeljenek ősszel az EL-ben. Ha nem tudnak, az mindenkinek rossz...Nagyon jól tudom én azt, de ennyire amatőr hibát elkövetni egyszerűen a röhejesnél is röhejesebb. Biztos sok pálinkát ivott a technikai vezető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Máté Péter - EL-megyek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Nagyon jól tudom én azt, de ennyire amatőr hibát elkövetni egyszerűen a röhejesnél is röhejesebb. Biztos sok pálinkát ivott a technikai vezető. Nem egyedi eset. Télen is Rudolf szerződése ugyebár... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Nem egyedi eset. Télen is Rudolf szerződése ugyebár... Nem egyszerűek a dolgok arrafelé. Elég ha csak a bundavádra gondolok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.