Lada Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Németország-Olaszország 2-1 Franciaország-Portugália 1-0 Ez a Cristiano Ronaldo nálam végleg elvágta magát. Kis ellenszenves. Mit sunyogott Rooney kiállítása után? Remélem hétvégén már otthon lesz. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Németország-Olaszország 1-0 Franciaország-Portugália 1-0 Miért mit csinált? kikacsintott a kispadra... Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Remélem hétvégén már otthon lesz. Biztos, hogy nem lesz otthon, mindenképpen játszanak még meccset. Kérdés, hogy bronz vagy aranycsatát. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Németország-Olaszország 1-3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Németország-Olaszország 1-3 Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Aztán arcodra ne fagyjon Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Tegnapi Tour közvetítésben a Sipi mondott, egy SW-t. Knézy: Írd be a digitális tolladdal. Sipi: De nem úgy, mint a Csillagok háborújában, ahol neoncsövekkel vívnak. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Ez jó szöveg Németország-Olaszország: 1:2 Franciaország-Portugália: 0:1 Szembe megyek az árral, de nem számít Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Szembe megyek az árral, de nem számít ÉN remélem hogy igazad lesz! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. (szerkesztve) Tegnapi Tour közvetítésben a Sipi mondott, egy SW-t. Ma is volt Ugyanaz a szitu. (Pontosan nem értem, de a szökevények előnyét, valami digitális ceruzával rögzíti, lehet, hogy Palmtopon?) Sipi: Elő a digitális ceruzát, mint Darth Vader a piros neon csövet. Knézy: Gát Véder! Sipi: Gát Véder az árvizi mentő? Knézy: Nem láttad a Gát védert?! Pedig jobb, mint a Polgár Jenő. Majd megmutatom az interneten. Hát azt a Polgár Jenős videót láttam, de ezt a gátvédereset még nem. Szerkesztve: 2006. Július 4. - lokatelli Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Szembe megyek az árral Ketten megyünk! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Aztán arcodra ne fagyjon Remélem nem fagy. Este majd meglátod. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Én már tippelni sem merek ... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Én már tippelni sem merek ... Aki mer az nyer. Nézzd meg Karrdét, ő tippelgetett, és milyen sok pontja van már. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Az állás: 1. - 60 pont Bomarr 2. - 52 pont Ody 3. - 49 pont lokatelli 4. ? 48 pont Donát 5. - 40 pont MissKarrde 6. - 35 pont Lada 7. - 32 pont Kudarmubat 8. - 3 pont Oldfighter Játéknap legjobbjai: Ody és Bomarr 1-1 ponttal. Donát. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Németország - Olaszország: 2-1 Donát. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Németo. - Olaszország 2-0 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. ÉN remélem hogy igazad lesz! Én is Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Ketten megyünk! A Gát Védereset nem ismerem, de a Polgár Jenőset igen (a munkahelyen némelyik szövegből szólás-mondás lett ) A mai meccsel csak egy bajom van: nem fogom végig látni, ugyanis tutira elalszom majd. Na ja, aki reggel öt után kelt fel, így jár. De azért majd igyekszem (mondjuk egy pörgős meccs biztos jót tenne). Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Miért dőlt össze a ház? Az kizárt dolog, mert nem tudom... Gát Védert én inkább Szalacsi bácsihoz hasonlítanám, kb. egy szinten mozognak Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Az kizárt dolog, mert nem tudom... OFF Ez a kedvenc ON Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Ugye láttátok !!! Remek volt az egész, de a vége kész!!! No de az a két kapufa meg a kihagyott helyzetek sem voltak semmik. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Ugye láttátok !!! Remek volt az egész, de a vége kész!!! No de az a két kapufa meg a kihagyott helyzetek sem voltak semmik. EZ AZ!!! Bye bye friccek! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hát ez kész!!! Ezek a mocskos fetrengő, macsakaevő digók jutottak a döntőbe....AGYRÉM! Sz*ar ez az egész futball. Innentől, hajrá Franciák! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. (szerkesztve) A digók igazán erős ágra kerültek. Nézzük csak: Ghana, USA, Cseh, Ausztrál, Ukrán, Német. Ilyen ágon talán még a magyar válogatott is a döntőben lenne. Szánalmas...remélem erre majd nem verik magukat a digók. A nagytudású Urbán Flórián megmondta, hogy itt aki nyer az VB győztes, mert a többi gyengébb. :cool: Most már tudhatjuk miért esett ki majdnem a REAC. Ez egy idióta. A portugálok, de főleg a franciák sokkal jobbak mint az olaszok. Ott lesz a VB döntő holnap. Szerkesztve: 2006. Július 4. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hát ez kész!!! Ezek a mocskos fetrengő, macsakaevő digók jutottak a döntőbe....AGYRÉM! Sz*ar ez az egész futball. Innentől, hajrá Franciák! Macskaevők vs békaevők? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Inkább béka! Az ember ne egye meg a saját háziállatát. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. A vb két legerőssebb csapatát láttuk szerintem, mind játék tudásban, mind lelki, és csapatszellem szempontjából. Rég okozott nekem foci meccs ekkora boldogságot. Ha ezt a meccset elbukta volna Olaszország magának köszönhette volna. Németeket megfogták hibátlanul, nem tudtak élni, de támadni sem tudtak, mert Totti még mindig úgy fél minden fizikai kontaktustól, hogy csak na, mondjuk megértem miután úgy hajlogatta vissza a lábát egy ártatlan becsúszás után. De egy edzőnek be kell(ene) látni, hogy ilyen állapotban nincs hasznára a csapatnak. Még a szögleteket sem tudta berúgni. Ilyen embereké volt a támadó szekció, mint Zambrotta vagy Perrotta, mikor Inzaghi, Gilardino és Del piero üldögél a padon. Olaszok jobbak voltak, ez mondhatni tény, de ha nem is az akkor ezek azok kapura lövések: 10-2, szögletek: 12-kevés... Ody én megértem, hogy csalódott vagy, de azért 10 elszámolhatnál míg bántassz egy csapatot. Én futottam két kört a kertbe, a kerti csap alá álltam és aztán jöttem ide, szándékosan nem akartam itt ujjongani, mert gondoltam esetleg azoknak rosszul esik például neked, mert német drukker vagy. Ha az olaszok nem támadnak az a baj, ha támadnak, 2 gól rúgnak, akkor macskaevők, meg színészek. Ballack is primadonnáskodott ellődözte ami elé került, enerváltnak tűnt nekem. Az hogy kikkel játszottak az olaszok az egy dolog, ezért leginkább Matthaus szidhatod. Nekem továbbra is szimpik a németek, de csak egy bronzra. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.