Ugrás a kommentre

Sport

lokatelli

Ajánlott hozzászólás

A McLarenhez képest pláne nagyot alakított Hamilton :clap:

A Ferrarisok győzelme meg rendben volt. A kémesdi után a McLarennek gyakorlatilag újra kellett építenie az egész versenygépjárművet, nem csoda, hogy nem voltak nagy eredményeik.

Kíváncsi vagyok mit hozz a követlező idény. Remélem túlzott szabályváltoztatások nem lesznek és majd csak 2009-re marad a hátsó szárny módosítását előíró szabályrendszer. :D

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ody. Te még sose érezted, hogy milyen erotikus hangja van egy Ferrari motornak? :P :P

Hát erotikusat még nem éreztem, ellenben nagyon jó hangja van. :clap: Mindig az volt a kedvencem, amikor a belső kamerából mutatják a kört, és nem dumál bele Palik, csak autó hangját lehet hallani. :D

A hozzászólás linkje

Kíváncsi vagyok mit hozz a követlező idény. Remélem túlzott szabályváltoztatások nem lesznek és majd csak 2009-re marad a hátsó szárny módosítását előíró szabályrendszer. :clap:

Nekem mindegy, csak legyen olyan izgi mint idén, kevesebb botránnyal.

A hozzászólás linkje

• 3 héttel később...

Megvan a vb selejtező csoportunk.

Portugália, Svédország, Dánia, Magyarország, Albánia, Málta.

Szerintem ez 3-szor nehezebb, mint a mostani csoportunk volt.

Azért mert itt 3 olyan ellenfél is van, aki vb vagy eb résztvevő szokott lenni, és megbízhatóan szerepelnek, mégha a dánok mostanában gyengélkednek.

2-es csoport szerintem nagyon könnyű: Lux, lett, moldáv, svájc, izrael, görög.

Hát innen egy is sok a vb-re...

Többi csoport hasonló nehézségűnek mondható.

Talán az olaszok kicsit megúszták a nagy riválist, de mondjuk nem kaptak ilyen San Marino szintű pofozógépet sem, szóval az is ilyen szempontból könnyűnek sem mondható. De a címvédő amúgyis megérdemelné az alanyi jogú vb-szereplést.

A hozzászólás linkje

Nekem az a véleményem, hogy papírforma szerint egyik csoportból sincs esélyünk továbbjutni.

Volt nekünk már baromi nehéz csoportunk a közelmúltban.

A 2006-os vb selejtező: Horvát, svéd, bolgár, stb... Akkor mind 2004-es eb résztvevő volt.

De volt nagyon könnyűnek mondható: Pl a mostani csoportunk, vagy ami még ennél is könnyebb volt a 2004-es eb selejtező csoport. Svéd, lengyel, lett... Ebből a csoportból még a hülye is továbbjutott volna, olyan gyönyörű körbeverések voltak, aki emlékszik egy hülye, továbbis jutott. Lettek nem voltak nálunk akkor erősebbek, talán mentálisan, és ott is voltak...

Voltak olyan csoportjaink, amelyik se könnyű se nehéznek nem mondtam volna, de a papírforma akkoris a 3. helyre sorolt minket. Azt sem tudtuk teljesíteni. 2000-es EB sel: Portugál, román, szlovák mögött voltunk 4. 2002-es vb: Olasz, román, grúz.

Korábbra kár visszamenni, mert egyrészt az már túl régen volt, másrészt, meg a jugó pótselejtező kiharcolása volt talán az utolsó bravúr.

Ezzel csak azt akartam mondani, nekünk mindenképpen bravúr kell, nem várt eredmény vagy eredmények. Esetleg eddig nem jellemző megbízható forma.

Borítanunk kell a papírformát, ebből a szempontból mindegy, hogy kik ellen tesszük. Eddig senki ellen nem sikerült, még hozni sem a kötelezőket.

Ugyanakkora bravúr ezek ellen kiharcolni a továbbjutást, mint pl a 2-es csoport elénk soroltjai, Görög, izraeli, svájci hármasa ellen.

Persze hiú ábrándokat én sem kergeteg, esélyünk nincs, csak ha kovácsolunk magunknak. De ez bármilyen ellenfelek ellen így van már sajnos.

A hozzászólás linkje

• 1 hónappal később...
  • 3 héttel később...

Igen, igen, igen! Hányan tiporták sárba a válogatottat a felkészülés miatt, erre tessék! Én már akkor megmondtam: akkor is szurkolok a srácoknak, ha ők lesznek az utolsók, mert nem az a lényeg, hanem hogy MAGYAROK. Ez pedig... csak hab volt a tortán, bravó!

A hozzászólás linkje

Ha esetleg bárkit érdekel, Műkorcsolya Európa Bajnokság megy a héten :hmm:

Eurosport du meg éjszaka. A jégtáncosoknál felnőtt versenyen debütáló magyar pár a 22. helyen áll a 26-ból, remélhetőleg a következő fordulóban sem kerülnek lejjebb :)

A hozzászólás linkje

Ezek a kézis srácok jajj!

Eddig kihozták magukból a maximumot. De ma nem sikerült győzni. Az a 0-7-es periódus katasztrófa volt. Ez a meccs nagyon el lett tolva. Mi toltuk el, kezünkben volt a meccs. Végig jobbak voltunk jobban játszottunk.

Szerintem, Skaliczki hibája(amúgyis a bögyömben van évek óta bakizik). Korán kért időt, még a rövidzárlatunk kezdetén, időkérés után meg csak nőtt a különbség. Ahelyett, hogy 4-el mentünk volna ők mentek 3-al. :hmm:

Nagy erőről tesz tanubizonyságot, hogy visszahoztuk. Nyerhettünk is volna. Kettős emberelőnyt és hetest is kihagytunk, Előbbire kéne lennie egy tuti taktikának, szerintem ez is kapitányhiba.

A hozzászólás linkje

Skaliczki az egész EB-n remekül mozgatja a csapatot. Szvsz.

Nekem nem ezzel az ebvel van eddig bajom, hanem hogy az olimpia óta meg sem közelítjük, hogy olyan magasságokban legyünk. Pedig a játékosállomány az első 6ra tuti jó.

Ha nem jut ki Pekingbe én páros lábbal rúgnám ki.

Tavalyi vb-n nem jutottak 8 közé, van ilyen. Orosztól utolsó másodpercben góltkapni, pedig az a meccs is miénk volt, jobbak voltunk, igaz nem annyira mint ma.

Előtte lévő ebn 3 vereség, az nagy balama volt. 2005-ös vbre meg ki sem jutottunk. Ezzel a kerettel?!

Olimpiai negyedik hely óta ennyit tudtunk? Szerintem nagyon nagyon kevés. Én türelmes voltam, mert olimpia központú vagyok általában, de eddig ez nagyon kevés.

Nagyon türelmesek voltak vele eddigis.

De hogy "szakmázzak". Már amennyire telik tőlem, mert nem vagyok annyira otthon.

Eddig ennek olyan kedvencei voltak akik mindig cserben hagyták, pl tavalyi vb-n Vadkerti kész katasztrófa az az ember, de a Tombor is borzasztó (hálaazégnek most nincsenek itt). Most alig van szélsőjátékunk(ugyanúgy mint a lányoknál, de azt sem értem Tápai miért nem válogatott már 2 éve), pedig Iváncsikék meccsenként 10-12 gólra képesek. Ma későn hozta le a Nagyot, későn tette be a Mocsait. Az utolsó támadásokra pedig vissza kellett volna hozni Mocsait.

Tőrő-t sokkal többet kellene játszatni. Herbertet meg kevesebbet, de egy beállós valóban nem bír végig egy meccset, szóval ezesetben megértem, mert abból főz ami van.

Szerintem Skaliczkinél jobb szakembereink is vannak..

A hozzászólás linkje

Műkori EB:

A pasik ma a rövid programban totál alul teljesítettek magukhoz képest, kivéve Tomas Vernert, aki vezet. Szegény S. Lambielem se 100%-os, pedig már kétszer volt világbajnok, meg olimpiai ezüstérmes. Mondjuk a műsorvezető csajnak igaza volt, hogy inkább most legyen némi hullámvölgyben, mint majd 2010-ben az olimpián :D Az EB cím a Verner-Joubert-Lambiel hármas közt dől majd el holnap éjjel.

Fene a közvetítőkbe, hogy az éremosztós műsort mindig éjszaka adják felvételről :)

A hozzászólás linkje

Szívem van egy olyan érzésem, hogy sok újat nem tudtál ezzel mondani, de még olyat se ami miatt eltátotta volna is bárki a száját. Nem tudom hányan néznek rajtad kívül korit a tv-ben, de erős a gyanúm, hogy......... nem sokan. :)

Mindazonáltal örvendetes, hogy te a pozitív irányba lendíted ki a mérleg nyelvét. :D

A hozzászólás linkje

Szerintem aki nem nézi, annak minden új volt, amit írtam :P

Amúgy meg köszike, igyekszem is a ritka nézők között lenni :D Mekkora mák már, hogy van két tévétek :)

Három, kisszívem :P Szóval ha gondolod egyszerre kettőn is nézheted, csak az a kettő elég távol legyen az én egy szem tv-mtől. :P

A hozzászólás linkje

Most már mehet Skaliczki. :)

Hát ez tragédia volt. Nem is értem, hogy lehet ennyire elrontani.

Egyébként pont ilyesmikért utálom Skaliczkit. Ez sem tűnt nehéz meccsnek. De a első félidő végét elszúrtuk(ez is már túl sokszor fordult elő). Ahelyett, hogy a "mester" a félidőben feltüzelte volna a fiúkat, Olyan tompán jöttek ki, mint a fejbecsapott legyek.

Agyő Peking.

Úgy látszik csapatsportban nem is leszünk ott, a vizilabdán kívül. Még a kézis lányok is elcseszhetik a kvalifikációt, ilyen szar vb után. Ráadásul (az általam szintén nem kedvelt) Németh is a lehető legjobbkor tud lemondani. Egy hónap múlva keret kell a kvalifikációra. Miért nem tudott ez elhúzni ekkora szar vb helyezés után.

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.