Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Ne légy ilyen vészmadár, hátha mégis ;)

Hát ha 23 év alatt nem bírtak kijutni semmilyen jelentős focigálára, akkor ott nagy gáz van.Tavaly volt szerencsém belenézni egy BL-meccsbe, majd kapcsolgattam és egy magyar meccs volt egy másik adón.Iszonyat volt.Sőt borzalom a nyugati meccshez képest.Nem bírtak labdát kezelni.

Hozzászólás ideje:
Azért elégé ciki, hogy ilyen ügyekkel kelljen operálnia a Forma 1-nek. Így, idénykezdetkor.

http://sportgeza.hu/forma1/2009/04/02/hami...usztral_gp-rol/

Már eleve a futam előtti hét tele volt mindenféle kavarással, lehetett számítani, hogy lesz még minden, ami belefér. Ez egy ilyen év lesz. A nagyok majd kapálóznak és próbálkoznak mindennel, mert ezt-azt elcs*sztek a fejlesztéseknél. :pfff:

Frenkie, ez tényleg elég gázul hangzik.

Hozzászólás ideje:
Jó volt? Mesélj róla bővebben.

Nem nagyon van kedvem... Csak annyit írok, hogy állati hangulat volt, ha a szurkereken múlna, biztos kijutnánk!

Máltának 60 szurkolója volt...( De ezek az igazi szurkolók, akik ezért idejönnek)

Hozzászólás ideje:

Erről már volt szó korábban :)

Ilyen futam is ritkán van, mint a mostani :) Külön gratula a Toyotának a gumiválasztásért, kár, hogy végül ebből nem teljesen tudtak profitálni.

Hozzászólás ideje:

Egyben volt a legizgalmasabb és a legunalmasabb futam. :P

Kimi pedig igazi Arc maradt. :P Ha már nincs a kocsiban akkor vagy Irvine jachját napfürdőzik ( a la Monaco-i incidens) vagy a boxban szürcsöli az üdítőjét és eszi a jégkrémjét. :P

Hozzászólás ideje:
Egyben volt a legizgalmasabb és a legunalmasabb futam. :P

Kimi pedig igazi Arc maradt. :P Ha már nincs a kocsiban akkor vagy Irvine jachját napfürdőzik ( a la Monaco-i incidens) vagy a boxban szürcsöli az üdítőjét és eszi a jégkrémjét. :P

Tegyük hozzá, hogy rövid naciban. :P A többi lúzer meg kint ül a kocsijában (lásd Hamilton), vagy éppen a folytatás miatt izgul. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Nekem kezd olyan érzésem lenni, hogy Kimit k*rvára nem érdekli, hanyadik helyen fut be, szépen leakasztja a heti juttatásait, aztán lesz ami lesz.

Igen, tavaly már tuti nem nagyon érdekelte a dolog. A csapata szépen elk*rta az idényét. Én nem is csodálkozok rajta, hogy ennyire "félvállról" veszi már az egészet. A Ferrari nem nagyon áll ki se ő mellett, se Massa mellett. Máig azt mondom pedig, hogy Kimi a legjobb versenyző a gárdából. Bár most Vettel kezd a nyomába érni. :P Valahogy a többi pilótát nem tudom elég komoly potenciális ellenfélnek tekinteni.

Hozzászólás ideje:
Tegyük hozzá, hogy rövid naciban. :P A többi lúzer meg kint ül a kocsijában (lásd Hamilton), vagy éppen a folytatás miatt izgul. :P

Az tuti, hogy nem szívroham fog végezni Kimivel. :D Főleg amikor erős izgalmi állapotban negyvenes a pulzusa. :P

Hozzászólás ideje:

Kimi mintha feladta volna már a komoly versenyzést, holott valójában még nem is csinált végig úgy több évet, mint előtte mások. Elég hullámzó a teljesítménye, az egyetlen világbajnoki címe is épp hogy meglett, nem rajta múlt. Nálam sose tud felejthetetlen lenni, és lassan kezd múlt idővé is válni.

Hozzászólás ideje:

Csak aztán nehogy nyafi legyen a részéről abból ha a kövi futamokon nem elsőként intik le. :P Alfonso már bizonyított, hogy mennyire nem tud veszíteni, Hamiltont meg a Forma 1 legnagyobb lúzer figurájává avanzsálta a csapata. Pedig jól indult a szekerük amikor csúcs gépet raktak a hátsójuk alá. Kimitől én még nem láttam azt, hogy pattogott volna a s*ggén amikor nem nyert pedig ritkán cseszte el a saját versenyét. De az tény, hogy Button hozzáállása eddig számomra is szimpatikus. :P Így kell ünnepelni. Az egyik leissza magát a sárga földig, a másik meg megy kamatyolni a csajával. Emberi tulajdonság, nekik semmi szégyellnivalójuk nincs. :P

Hozzászólás ideje:

Hehe ;)

Arra lennék kíváncsi, vajon igaz-e, amit olvastam, hogy Hamilton esetleg távozna a McLarentől, vagy legalább is fontolgatja. Mondjuk hova menne?

Hozzászólás ideje:
Hehe ;)

Arra lennék kíváncsi, vajon igaz-e, amit olvastam, hogy Hamilton esetleg távozna a McLarentől, vagy legalább is fontolgatja. Mondjuk hova menne?

Ha jót akar magának akkor úgy otthagyja őket, hogy csak na. Idei év hátralévő részét letudja teszt-, ill. harmadik számú pilótaként, jövőre pedig tuti helye lesz.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.