Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12.15 éve Éjszaka megálmodtam, nyer a Loki 2:0-ra a Liverpool ellen
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12.15 éve Szerintem nem fogják elküldeni Kimit. Túl nagy rizikó, mert Massa lehet, hogy jövőre már nem lesz a régi. A következő évet még megvárják, Kiminek úgyis 2010-ig van szerződése.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13.15 éve Biztos szép páros lennének, de én még mindig azt tudom írni, amit eddig, Massa-Alonso párosnak örülnék. Amúgy közvetítsetek, mi volt tegnap és mi lesz, mert ma sem látom a közvetítést. Az éjszakai bulit délután kell folytatni
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13.15 éve Biztos szép páros lennének, de én még mindig azt tudom írni, amit eddig, Massa-Alonso párosnak örülnék. Amúgy közvetítsetek, mi volt tegnap és mi lesz, mert ma sem látom a közvetítést. Az éjszakai bulit délután kell folytatni Én se nézem. Majd oldie közvetít mi meg iszunk.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13.15 éve Noh... A két Brawn szépen megnyerte a futamot......taktikusan, teszem hozzá. Hamilton az utolsó körben kiesett, a harmadik helyről, így Kimi megint dobogós lett
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13.15 éve Gratula Rubensnek, Kiminek és Sutilnak jól mentek Hamilton Liuzzi A Toyoták meg mi a sz*rt csináltak?
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13.15 éve Noh...A két Brawn szépen megnyerte a futamot......taktikusan, teszem hozzá. Hamilton az utolsó körben kiesett, a harmadik helyről, így Kimi megint dobogós lett Szép volt Lewis.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13.15 éve Én se nézem. Majd oldie közvetít mi meg iszunk. Sajnos én nagyon néztem volna, és 50% az esély rá, hogy a következőt is kihagyom Noh...A két Brawn szépen megnyerte a futamot......taktikusan, teszem hozzá. Hamilton az utolsó körben kiesett, a harmadik helyről, így Kimi megint dobogós lett Szerencsére a Pannon wap hírek részletesebb volt Hamilton Én is ezt gondoltam, mikor olvastam a hírt
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16.15 éve Az amerikai FOX Sport csatorna nagy beharangozója! (fél perc reklám után indul is) http://msn.foxsports.com/foxsoccer/video?v...5d-3b9f193d7bcf
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16.15 éve A Renaultnak befellegzett. http://sportgeza.hu/forma1/2009/09/16/renault/
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16.15 éve A szándékos balesetokozás ronda ügy, nem is kicsit, csak kár, hogy így derült ki. Valljuk meg, az ifjú Piquet valóban elég gyatrán teljesített, amiért mennie kellett a csapattól. Így is elég sokáig hagyták versenyezni. Jól nézne ki, ha minden versenyző hasonló módon szeretne visszavágni.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16.15 éve TV nem adja a Loki meccset? Mindössze 300.000 lakásban fogható Digi Sporton lesz... 2009 Magyarország, itt tartunk...
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16.15 éve 2-3 góllal nyerhettük volna a meccset, de a pool betalált..
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16.15 éve 1-0 már megint? Nem vészes. Rosszabbra számítottam Szerkesztve: 2009. Szeptember 16.15 éve - Darth Krande
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16.15 éve 2-3 góllal nyerhettük volna a meccset, de a pool betalált.. Tudod csak megsúgom, hogy ha a Loki lő egyet, a Liverpool azonnal sebességet vált és lőnek még kettőt...
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17.15 éve Nem láttam a meccset, de gondolom ez az eredmény azt feltételezi, hogy a Liverpoolnak ez edzőmeccs volt.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17.15 éve Nem láttam a meccset, de gondolom ez az eredmény azt feltételezi, hogy a Liverpoolnak ez edzőmeccs volt. Nem azt feltételezi de mindegy.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17.15 éve Nem azt feltételezi de mindegy. Arra akartam rávílágítani ( ha nem lett volna egyértelmű), hogy a Liverpool nem vette komolyan hazánk fiait.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.