JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Éjszaka megálmodtam, nyer a Loki 2:0-ra a Liverpool ellen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Szerintem nem fogják elküldeni Kimit. Túl nagy rizikó, mert Massa lehet, hogy jövőre már nem lesz a régi. A következő évet még megvárják, Kiminek úgyis 2010-ig van szerződése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Jaja, szerintem is még egy évet minimum marad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Akkor szép páros lesz Alonso és Kimi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Biztos szép páros lennének, de én még mindig azt tudom írni, amit eddig, Massa-Alonso párosnak örülnék. Amúgy közvetítsetek, mi volt tegnap és mi lesz, mert ma sem látom a közvetítést. Az éjszakai bulit délután kell folytatni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Biztos szép páros lennének, de én még mindig azt tudom írni, amit eddig, Massa-Alonso párosnak örülnék. Amúgy közvetítsetek, mi volt tegnap és mi lesz, mert ma sem látom a közvetítést. Az éjszakai bulit délután kell folytatni Én se nézem. Majd oldie közvetít mi meg iszunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Noh... A két Brawn szépen megnyerte a futamot......taktikusan, teszem hozzá. Hamilton az utolsó körben kiesett, a harmadik helyről, így Kimi megint dobogós lett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Gratula Rubensnek, Kiminek és Sutilnak jól mentek Hamilton Liuzzi A Toyoták meg mi a sz*rt csináltak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Noh...A két Brawn szépen megnyerte a futamot......taktikusan, teszem hozzá. Hamilton az utolsó körben kiesett, a harmadik helyről, így Kimi megint dobogós lett Szép volt Lewis. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Szép volt Lewis. Nem lesz megdícsrve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Én se nézem. Majd oldie közvetít mi meg iszunk. Sajnos én nagyon néztem volna, és 50% az esély rá, hogy a következőt is kihagyom Noh...A két Brawn szépen megnyerte a futamot......taktikusan, teszem hozzá. Hamilton az utolsó körben kiesett, a harmadik helyről, így Kimi megint dobogós lett Szerencsére a Pannon wap hírek részletesebb volt Hamilton Én is ezt gondoltam, mikor olvastam a hírt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Hajrá Fradi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Az amerikai FOX Sport csatorna nagy beharangozója! (fél perc reklám után indul is) http://msn.foxsports.com/foxsoccer/video?v...5d-3b9f193d7bcf Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. A Renaultnak befellegzett. http://sportgeza.hu/forma1/2009/09/16/renault/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Piquet úgy látszik zokon vette, hogy elküldték. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Pedig apuci valami csapatot akar megvásárolni jövőre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Hajrá Loki!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. A szándékos balesetokozás ronda ügy, nem is kicsit, csak kár, hogy így derült ki. Valljuk meg, az ifjú Piquet valóban elég gyatrán teljesített, amiért mennie kellett a csapattól. Így is elég sokáig hagyták versenyezni. Jól nézne ki, ha minden versenyző hasonló módon szeretne visszavágni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. TV nem adja a Loki meccset? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. TV nem adja a Loki meccset? Mindössze 300.000 lakásban fogható Digi Sporton lesz... 2009 Magyarország, itt tartunk... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. F*ca Akkor apum nálam nézi a gépen, neten élőben lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. MTKII - FTC -ről nem tud valaki adni a egy stream -et? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Áh 1-0 Liverpool nyert Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. 2-3 góllal nyerhettük volna a meccset, de a pool betalált.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Bravó Loki! Helytálltak, jó meccs volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. (szerkesztve) 1-0 már megint? Nem vészes. Rosszabbra számítottam Szerkesztve: 2009. Szeptember 16. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. 2-3 góllal nyerhettük volna a meccset, de a pool betalált.. Tudod csak megsúgom, hogy ha a Loki lő egyet, a Liverpool azonnal sebességet vált és lőnek még kettőt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Nem láttam a meccset, de gondolom ez az eredmény azt feltételezi, hogy a Liverpoolnak ez edzőmeccs volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Nem láttam a meccset, de gondolom ez az eredmény azt feltételezi, hogy a Liverpoolnak ez edzőmeccs volt. Nem azt feltételezi de mindegy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Nem azt feltételezi de mindegy. Arra akartam rávílágítani ( ha nem lett volna egyértelmű), hogy a Liverpool nem vette komolyan hazánk fiait. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.