Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Dög unalmas volt, egyedül tényleg a Toro Rosso-s csávó effektekkel teli kiesése volt érdemleges.

Vettel győzelmét meg már tegnap "megjövendőltem" ;) Szóval azt mondom, nyerjem meg mind a lottó ötöst és hatost is :)

Hozzászólás ideje:

Még jó hogy a meccs elején volt egy kis fotózkodás a Fair Play tábla mellett mert a végén egy kicsit kivitelezhetetlen lett volna.

(amúgy erre számítani lehetett mert ez a két csapat kapta eddig a legtöbb sárgát)

Hozzászólás ideje:

A magyar nagy válogatott leszerepelt. Remélem páran(úgy az egész banda kb) többet nem veszi fel a címeres mezt...

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Ne haragudj Ody, nem akartalak felidegesíteni..

Egyébként nem vagyok hülye, tudtam hogy kikapunk Portugáliától. Engem az bosszantott, amit már a harmadik meccs óta tapasztalok. Egy csatárral játszunk, és az egész meccs alatt beállunk védekezni, labdát sose tartjuk meg...

Kb ez olyan, hogy a focit 22-en játszanák, és mindig az ellenfélnél van a labda. Lehet a magyarok ezt az új szabályt akarják megvalósítani :roll:

De láttad te is, az U20-sok legalább tudnak focizni. 4-5 év múlva, ha ezek a gyerekek nem kajlódnak el, és a klubjaikkban mindig játéklehetőséghez jutnak, nem a kispadot koptatják, akkor egy fikarcnyi esélyünk lehet kijutni nemzetközi tornára..

Reménykedek, mert szeretem a focit, szeretem ha magyar csapat sikereket ér el, (U20 Vb menetelés, Debrecen bejutott a blbe)

Talán az elkövetkező 10-20 évben a felnőtt válogatott is képes lesz a csodára. Ebben hinnünk kell, mert hit nélkül a játék se megy.

A mai nap meg így játszottak a fiúk, hit nélkül szánalmasan blah.. :|

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:
A magyar nagy válogatott leszerepelt. Remélem páran(úgy az egész banda kb) többet nem veszi fel a címeres mezt...

Hát én is mérges vagyok egy picit rájuk. Egyedül Dzsudzsákot, Buzsákyt, Juhászt, és még 1-2 játékost tartanék a csapatban.

Ugyan mit vártál? :roll:

Én semmiképen se győzelmet, de azt, hogy legalább küzdjenek...

Hozzászólás ideje:
De láttad te is, az U20-sok legalább tudnak focizni. 4-5 év múlva, ha ezek a gyerekek nem kajlódnak el, és a klubjaikkban mindig játéklehetőséghez jutnak, nem a kispadot koptatják, akkor egy fikarcnyi esélyünk lehet kijutni nemzetközi tornára..

Bizony, hátha a fiatalok már jobbak lesznek. Szerintem látják ők is, mi a baj, és talán igyekezni fognak, hogy az ő korosztályuk majd jobbá teszi itthon ezt a sportot.

Én semmiképen se győzelmet, de azt, hogy legalább küzdjenek...

Úgy látom, hogy ez a nemküzdés manapság az egész mai magyar valóságot áthatja, de ez itt off, meg amúgy is kényes téma.

Hozzászólás ideje:

Ezaz!! Grat. a fiúknak! Harmadikak vagyunk! :)

De azért a Costa Rica-iak is ügyesek voltak, jó csapat lesz belőlük! Grat. nekik is!

Hozzászólás ideje:

Räikkönen ma 30 éves, ebből az alkalomból az egyik F1 - es oldalon értekeznek róla...

Egy - két aranyköpése :

Kérdés : Mivel töltötted az időt, míg felkészültél a szezonra ?

Räikkönen : Azt általában az Önök újságjából szoktam megtudni.

Kérdés : A pilóták számára a sisakjuk különleges jelentéssel bír. Számodra mit jelent a sajátod ?

Räikkönen : Azt, hogy megvédi a fejemet.

Kérdés : Van bármilyen rituáléd a sisakkal kapcsolatban, ahogy a többi pilótának is ?

Räikkönen : Igen, megtisztítom a plexijét, hogy jobban kilássak rajta.

Kérdés : Mi a legizgalmasabb pillanat egy versenyhétvégén számodra?

Räikkönen : Azt hiszem a rajt, az mindig izgalmas.

Kérdés : És a legunalmasabb?

Räikkönen : Az most van.

Kérdés : Azt mondják, hogy csapattársaddal Felipe Massával nem túl baráti a viszonyod...a balesete után meg se látogattad.

Räikkönen : Az igaz...de küldtem neki egy képeslapot, és egyszer fel is hívtam, de foglalt volt...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.