Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Dög unalmas volt, egyedül tényleg a Toro Rosso-s csávó effektekkel teli kiesése volt érdemleges. Vettel győzelmét meg már tegnap "megjövendőltem" Szóval azt mondom, nyerjem meg mind a lottó ötöst és hatost is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. (Kyokushinkai karate VB döntő női 65 kg, október 4, Papp László Sportaréna) Részemről GRATULA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Jönnek a 11-esek, az idegeim kikészültek. Hajrá magyarok!. M2-n, Eurosporton megy a meccs. HA nyerünk, irány a negyeddöntő! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. IGeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nyertünk!!!!!!!!!!!!!44 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. MEGVAAAAAAAN! Visszaszívok mindent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Vezetünk a félidőben az olaszok ellen, Koman góljával! Remélem, így marad a meccs végéig ez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Az évszázad magyar meccse volt!!!! Ott vagyunk az elődöntőben!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Nagyon brutál meccs volt! Nyertünk, ez a lényeg! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Szép volt fiúk! Különösen Koman és Németh! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Még jó hogy a meccs elején volt egy kis fotózkodás a Fair Play tábla mellett mert a végén egy kicsit kivitelezhetetlen lett volna. (amúgy erre számítani lehetett mert ez a két csapat kapta eddig a legtöbb sárgát) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Akkorát szurkoltunk....teljesen berúgtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. RIA! RIA! HUNGÁRIA! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Gólösszefoglaló. A kommentátor hatalmas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. (szerkesztve) A magyar nagy válogatott leszerepelt. Remélem páran(úgy az egész banda kb) többet nem veszi fel a címeres mezt... Szerkesztve: 2009. Október 10. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. A magyar nagy válogatott leszerepelt. Remélem páran(úgy az egész banda kb) többet nem veszi fel a címeres mezt...Ugyan mit vártál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Ugyan mit vártál? Világklasszis teljesítményt Torghelle Sanyikától Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Világklasszis teljesítményt Torghelle Sanyikától Ne idegesíts már fel.... Esélyünk se volt. Ez a realitás, csak megint behülyítették az olyan drukkereket is mint Te vagy, hogy majd most.... NEM! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. (szerkesztve) Ne haragudj Ody, nem akartalak felidegesíteni.. Egyébként nem vagyok hülye, tudtam hogy kikapunk Portugáliától. Engem az bosszantott, amit már a harmadik meccs óta tapasztalok. Egy csatárral játszunk, és az egész meccs alatt beállunk védekezni, labdát sose tartjuk meg... Kb ez olyan, hogy a focit 22-en játszanák, és mindig az ellenfélnél van a labda. Lehet a magyarok ezt az új szabályt akarják megvalósítani De láttad te is, az U20-sok legalább tudnak focizni. 4-5 év múlva, ha ezek a gyerekek nem kajlódnak el, és a klubjaikkban mindig játéklehetőséghez jutnak, nem a kispadot koptatják, akkor egy fikarcnyi esélyünk lehet kijutni nemzetközi tornára.. Reménykedek, mert szeretem a focit, szeretem ha magyar csapat sikereket ér el, (U20 Vb menetelés, Debrecen bejutott a blbe) Talán az elkövetkező 10-20 évben a felnőtt válogatott is képes lesz a csodára. Ebben hinnünk kell, mert hit nélkül a játék se megy. A mai nap meg így játszottak a fiúk, hit nélkül szánalmasan blah.. Szerkesztve: 2009. Október 10. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. A magyar nagy válogatott leszerepelt. Remélem páran(úgy az egész banda kb) többet nem veszi fel a címeres mezt... Hát én is mérges vagyok egy picit rájuk. Egyedül Dzsudzsákot, Buzsákyt, Juhászt, és még 1-2 játékost tartanék a csapatban. Ugyan mit vártál? Én semmiképen se győzelmet, de azt, hogy legalább küzdjenek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. De láttad te is, az U20-sok legalább tudnak focizni. 4-5 év múlva, ha ezek a gyerekek nem kajlódnak el, és a klubjaikkban mindig játéklehetőséghez jutnak, nem a kispadot koptatják, akkor egy fikarcnyi esélyünk lehet kijutni nemzetközi tornára.. Bizony, hátha a fiatalok már jobbak lesznek. Szerintem látják ők is, mi a baj, és talán igyekezni fognak, hogy az ő korosztályuk majd jobbá teszi itthon ezt a sportot. Én semmiképen se győzelmet, de azt, hogy legalább küzdjenek... Úgy látom, hogy ez a nemküzdés manapság az egész mai magyar valóságot áthatja, de ez itt off, meg amúgy is kényes téma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Jól van, egyenlített Koman Még 4 perc... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Büntetőkből 2-0! 3. lettünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Ezaz!! Grat. a fiúknak! Harmadikak vagyunk! De azért a Costa Rica-iak is ügyesek voltak, jó csapat lesz belőlük! Grat. nekik is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Remek, gratula a srácoknak, szép eredményeket ezeknek a fiúknak a jövőben is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Szép volt srácok! Csak dolgozni tovább és meg lesz az eredménye egyszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Räikkönen ma 30 éves, ebből az alkalomból az egyik F1 - es oldalon értekeznek róla... Egy - két aranyköpése : Kérdés : Mivel töltötted az időt, míg felkészültél a szezonra ? Räikkönen : Azt általában az Önök újságjából szoktam megtudni. Kérdés : A pilóták számára a sisakjuk különleges jelentéssel bír. Számodra mit jelent a sajátod ? Räikkönen : Azt, hogy megvédi a fejemet. Kérdés : Van bármilyen rituáléd a sisakkal kapcsolatban, ahogy a többi pilótának is ? Räikkönen : Igen, megtisztítom a plexijét, hogy jobban kilássak rajta. Kérdés : Mi a legizgalmasabb pillanat egy versenyhétvégén számodra? Räikkönen : Azt hiszem a rajt, az mindig izgalmas. Kérdés : És a legunalmasabb? Räikkönen : Az most van. Kérdés : Azt mondják, hogy csapattársaddal Felipe Massával nem túl baráti a viszonyod...a balesete után meg se látogattad. Räikkönen : Az igaz...de küldtem neki egy képeslapot, és egyszer fel is hívtam, de foglalt volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Isten éltesse Amúgy elég korekt a gyerek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Nem elfelejteni, hogy ma brazil időmérő a német RTL adja 7-től Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Nem felejteném el, ha tudnám fogni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Ha valaki esetleg "Real-time" nézné a Forma 1 időmérőjét (b*zi RTL-klub), akkor légyszi Spoiler gomb mögött írja már be ide az eredményt, mert én este nézem meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.