Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. A németek befejezték a Q2-ben az adást Nagyon lazák.... Spoiler: Viszont elég durva egy időmérő volt eddig, a holnapi nap érdekes lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Végre találtam egy On-lány adást: http://www.tvkorner.com/ 5-ös csatornán adják Az RTL Klub azért tudhatott valamit, ha 22:50-re élő közvetítést ír Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Nagyon akadozik az adás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Spoiler: Szép kis időmérő volt Gratula az első 3 helyezetnek: Barrichello, Webber, Sutil Szépen mentek ezen a kritikus pályán... Holnap érdekes versenynek nézünk elébe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. A verseny tényleg érdekes lesz, ha ma ugyan az lesz mint eddigi két napon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. A verseny tényleg érdekes lesz, ha ma ugyan az lesz mint eddigi két napon Ez az utolsó verseny? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Nem. Még hátravan egy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Räikkönen ma 30 éves, ebből az alkalomból az egyik F1 - es oldalon értekeznek róla... Az ilyen szövegeitől mindig kicsit többet gondolok róla, mint egyébként Az RTL Klub azért tudhatott valamit, ha 22:50-re élő közvetítést ír Jaja Sajnos nem láttam, már csak mobilon láttam a híreket éjszaka, hogy milyen időmérő volt A futam sem egyszerű menetnek néz ki eddig, no meglátjuk, mi lesz. Hajrá Barrichello Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Gratula Jenson-nek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Kobayasi san. Ezt a nevet meg kell jegyezni. Nem kispályás japóról van szó. Amúgy gratula Buttonnak, Webbernek és aki megérdemli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Az biztos, Oldie, Kobayasira oda kell figyelni, nagyon jó megmozdulásai voltak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Én nem értem mit voltak felháborodva az a két balf*sz, meg jöttek az ostoba szabályokkal, hogy így meg úgy bocsájtkozott manőverekbe. Versenypályán vagyunk vazze Még a végén előzni is tilos lesz, vagy mi? Merem remélni, hogy jövőre autót tolnak ennek a ferdeszeműnek a feneke alá , mert most színt vitt a Forma 1-be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Szép verseny volt, gratula mindenkinek. Már csak az eső hiányzott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. (szerkesztve) Esővel még kaotikusabb lett volna az amúgy sem szimpla verseny Oldie, azért létezik a sportszerűség is a világon, azért hoznak meg bizonyos szabályokat, hogy ezt a versenyzők ne hágják át így se, úgy se. Szerkesztve: 2009. Október 19. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Egy előzés elhárítása szerintem nem sportszerűtlenség. Valamelyik dokucsatornán megy az Amerikai Versenyekről egy film. A Nascarost el is csíptem, éppen Montoyát faggatták. Hát ott nem szívbajosak, bőven van festékcsere a verdákon ( aki a NFS Shifttel játszik az érti a célzást ), de itt a F1-ben már lassan indexelni kell, hogy merre szándékozol előzni. Kobayasi gyönyörűen védett-támadott, látszik, hogy a többiek elszoktak egy kis csiki-csukitól. J.J. Lehto ugrott be rögtön, aki még lekörőzni se hagyta magát anno Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Csikicsukizni is lehet szabályosan, Kobayashi majd megtanulja. Idővel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Csikicsukizni is lehet szabályosan, Kobayashi majd megtanulja. Idővel.Nézz meg pár tavalyi GP2-es akcióját Ez a brazil futamon alkalmazott technikája kutyaf****a azokhoz képest Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Igen lenyűgöző ez az új pálya, bár nem mondanám azt, hogy tetszik is. A pálya még csak-csak, de ez a környezet valahogy nekem nem igazán nyerte el a tetszésem. Talántán még szoknom kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. (szerkesztve) "Fradi szurkolók" miatt félbeszakadt a meccs. http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/...rkozes-2005128/ Nyugat Európában már rég megreformálták a focit kemény szabályokkal a szurkolókkal szemben..nem igaz , 2009-ben még létezik ilyen az országban... FTC kieső helyen, plusz súlyos büntetésre is számíthatnak...Érik megint az Nb2... Szerkesztve: 2009. Október 31. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. "Fradi szurkolók" miatt félbeszakadt a meccs. http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/...rkozes-2005128/ Nyugat Európában már rég megreformálták a focit kemény szabályokkal a szurkolókkal szemben..nem igaz , 2009-ben még létezik ilyen az országban... FTC kieső helyen, plusz súlyos büntetésre is számíthatnak...Érik megint az Nb2... Szerintem maradj az avatarnál a többit meg majd mi elintézzük. Oké-zsoké? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. "Fradi szurkolók" miatt félbeszakadt a meccs. Egek, hogy erre képesek a szurkolók, ezek után megértem, hogy egyesek miért nem törődnek a magyar focival Tiszta gáz az egész, ennyit tudunk mi itthon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. (szerkesztve) "Fradi szurkolók" miatt félbeszakadt a meccs. http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/...rkozes-2005128/ Nyugat Európában már rég megreformálták a focit kemény szabályokkal a szurkolókkal szemben..nem igaz , 2009-ben még létezik ilyen az országban... FTC kieső helyen, plusz súlyos büntetésre is számíthatnak...Érik megint az Nb2... Nem tudom mit kell ebből akkora botrányt csinálni. Voltak, vannak, és nagyon úgy tűnik, hogy lesznek még ilyen atrocitások a világ minden táján (pl. nem is olyan rég Angliában a Wigan - West Ham meccsen). Ki kell tiltani mindenhonnan a rendbontókat, tök mindegy, hogy melyik klubbal szimpatizál! Az ilyen viselkedés nem elfogadható. Nyugodtan a klub-vezetősége is kitilthatná ezt 50-100 rendbontó embert, akik a problémákat okozzák. A másik pedig, hogy a Fradi szerintem nem fog kiesni, nem bénák, csak nagyon nem jött ki nekik a lépés. De szerintem hamarosan jönnek az eredmények, el kezd "kapaszkodni" a tabellán.... Szerkesztve: 2009. Október 31. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Amint olvastam a saját faláb játékosaikat is szidták. Barnez amúgy jól mondja, mindenhol vannak ilyenek. Forma 1: Nem nagyon jön be nekem ez az új pálya. Beton mindenhol. Az a szálloda viszont k*rva szép kivilágítva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. (szerkesztve) Hehe, folyik a verseny, nem olyan veszett érdekesen, de most legalább jó történt Legalább is szerintem Kiesett.... valaki, akit nem csípek Szép az a szálloda, az tény, de nekem ne hasonlítsák már Monacohoz, mert ég és föld a kettő. Mit szóltok ahhoz, hogy majd nem lehet tankolni? No meg jön a több csapat. Szerintem jó lesz ez Szerkesztve: 2009. November 1. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Algursuali meg mit csinált? Az a valakit én se csípem, örvendek, hogy kiállt. Viszont Palikot hiányolom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. (szerkesztve) Biztos kéne neki valami jó szemvizsgálat, ha nem látja, melyik az ő boxa Jah, olyan jókat lehet szórakozni a szövegein, hogy valóban hiányzik sokszor Szerkesztve: 2009. November 1. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Kobayashi gyerekek... igaza volt Oldie-nak, ebből a japán gyerekből lesz valaki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Jövőre aláraknak egy szuper autót és topon lesz. Kis kamikaze Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Remélhetőleg lesz is csapat, akik szívesen foglalkoztatják majd. És nem csak a hátsó régiókban. Ha nem is rögtön, de pár éven belül simán bekerülhetne egy jól menő csapathoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Nem normális, hogy mennyiért építették meg ezt a helyet. Kolléganőm erre mindig azt mondja, hogy a szomszédban, Afrikában meg éheznek közben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.