Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. A Ferrari nálam akkor ásta el magát végleg, amikor lényegében "kirúgta" Räikkönnen-t, mondván nem illik a csapat moráljába, csakhogy a 2-szeres VB -nek legyen ülése. Nem akarok senkit fényezni, vagy megbántani, de Räikkönen jobb, még ha nem is szerencsésebb pilóta mint Massa. Ebből a lépésből tisztán látszik, hogy Massa ülése is csak azért maradt meg, mert egyrészt régebb óta tagja a csapatnak, mint Kimi, másrészt a balesete után megígérték neki, hogy "visszavárják". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. (szerkesztve) De mekkora már, hogy az egyik olimpiai zászlóvivő Donald Southerland, Kiefer apucija! Nem is tudtam róla, hogy kanadai születésű. És ott volt a zászlóvivők között Jacques Villeneuve is Ma megnéztem a nyitót, majdnem 3 és fél óra volt. Szerintem szép műsort hoztak össze, leginkább Kanada sokszínűségére fektették a hangsúlyt a show-részében. Szakítottak több hagyománnyal is, a műsor elején vonultak be a sportolók, hogy ők is nézhessék a műsort, és nem a végén, ahogy szokták. És először rendezték a megnyitót fedett stadionban, hogy kizárják az esetleges időjárási malőröket. A láng meggyújtása is igazán ötletes volt. Az ország zászlóvivők között három helyen vitte műkoris a zászlót, Sebestyén Júlia a magyart, a svájcit Lambiel és az izraeliek zászlóját pedig a jégtáncos testvérpáros női tagja Jó volt őket így látni Aztán a versenyeken reméljük a legjobbakat Jó pár olyan ország is indul a téli olimpián, aki eszünkbe sem jutna, egy rakat afrikai ország és persze ott van Jamaica is (), no meg mások Dél-Amerikából, akik azért már nem a téliesebb környékeikről híresek (Kolumbia). Holnaptól nézem majd du. Szerkesztve: 2010. Február 14. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Azért az marha jó, hogy az Eurosporton napról-napra változik, hogy mikor mit mutatnak az olimpiából Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Nézd meg a TV újságban, mit adnak és kész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. (szerkesztve) Köszi szépen, de tegnap megnéztem, és ma nem az van, amit tegnap kiírtak Ezek után kíváncsi vagyok, vajon holnap mi lesz Szerkesztve: 2010. Február 15. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Tegnap megnéztem, és ma nem az van, amit tegnap kiírtak Ezek után kíváncsi vagyok, vajon holnap mi lesz Ja! vagy úgy Sajnos nálam EuroSport nem jön be, így nem tudtam ezt Az M1 pedig egy rakás sz*r a közvetítés szempontjánból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. M1-et már nem is figyelem, ott alig adnak valamit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Ahogy elnézem a pasi műkorisok jelenlegi állását, péntek hajnalban a másik kedvencemnek, az amerikai Evan Lysaceknek fogok szurkolni, simán lehet még ő az olimpiai bajnok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Ahogy elnézem a pasi műkorisok jelenlegi állását, péntek hajnalban a másik kedvencemnek, az amerikai Evan Lysaceknek fogok szurkolni, simán lehet még ő az olimpiai bajnok Hajrá Karrde. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Nem nekem kell a hajrá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Nem nekem kell a hajrá Elképzeltem ahogy a jégen piruettezel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Szerintem jobban járnál, ha nem rémálmodoznál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Anyám, mennyi esés volt a női alpesi síben! Volt aki a legelején bukott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Szegények Én már ilyeneken meg sem lepődöm, amióta az előző olimpián láttam, hogy mennyit lehet hibázni a koriban is. Tegnap du néztem a srácokat, még egy órát sem adtak le az ismétlésben (de legalább a legjobbakat lehetett látni, akik azért úgy oda tették magukat, hogy remek programokat lehetett látni, szoros lesz az első 8-10 a tegnapi alapján, de meglátjuk holnap a végeredményt), szóval nem derült ki, hogy pl. az Európa-bajnok Joubert vagy Verner mit művelt, hogy a 18. és 19. helyen állnak a rövid program után A lényeg, hogy így nem állnak azok útjába, akiknek szurkolok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. (szerkesztve) Ma korai felkelés volt, mert hajnalban futottak a srácok az olimpiai bajnoki címért Ééééés... igen, kettes számú kedvencemé lett az aranyérem Szóval a drukkolás az ő esetében bejött, Evan Lysacek lett a győztes, utána jön az előző bajnok Plushenko (sose tudom, magyarosan hogyan kell írni a nevét, egyébiránt nem lett volna fair, ha neki adják az első helyet csak azért, mert az, aki, még az én szemem is látta, hogy nem volt teljesen 100%-os a korizása, bármennyire is élvezetes nézni még így is a pályán), majd a dobogó aljára a japán Takahashi került (az se biztos, hogy ezt a nevet jól írtam). Sajnos egyes számú kedvencem a svájci fiú épp csak lecsúszott a dobogóról Torinoban ő volt az ezüst érmes. Hétvégétől pedig jönnek a jégtáncosok Szerkesztve: 2010. Február 19. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. No gyerekek, hétvégén rajtol a Cirkusz Vajon az újonc csapatok mennyire fognak labdába rúgni? ( költői kérdés ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Ezt filóztuk tavaly a Brawnnál is Új csapatnak számítottak Egyébként eddig úgy tűnik, hogy a mostani hétvégén nem tudom nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Én is kíváncsian várom, hogy alakulnak majd az erőviszonyok, bár 1 futam után nem mindig kapunk reális képet. Szerintem Brawn-ék, a McLaren, a Ferrari, a Red Bull és talán még a Renault biztos ott lesz az élen. Az új csapatok terén passzolok, nem követtem figyelemmel a téli teszteket, majd meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. No igen, pár futamot meg kell várni mire kialakul valamiféle tiszta kép az egészről. Érdekes lesz viszont viszontlátni a Cosworth motorokat. talán a legmegbízhatóbb motorok a versenyszériákban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. No gyerekek, hétvégén rajtol a Cirkusz Vajon az újonc csapatok mennyire fognak labdába rúgni? ( költői kérdés )Én Schumacherre és Alonsora, no meg a ferrarira leszek kíváncsi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Az biztos, hogy Schumachernek nem lesz olyan "egyszerű" dolga, mint jó néhány vb-n, ahol jóformán ellenfele sem akadt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Miss: A brawn speciális eset volt, hiszen a következő történt: Előzőleg a Honda milliókat ölt már az azt megelőző évad közepétől a következő kocsi felfejlesztéséig, természetesen Ross Brawn révén. Aztán jött a válság, a Honda befuccsolt, de Brawn nem akarta veszni hagyni az általa verejtékes munkával kifejlesztett kocsit, ezért megvette a hondától (áron alul persze) a kasztnit és a háttér egy részét (szélcsatorna, gyár, munkások, stb.) Ilyen infrastruktúrája azért egyik mostani újoncnak sincs, nem beszélve az ütőképes kocsiról. Én is nagyon várom már a bahreini futamot... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Tudom én ezeket, raktam is oda ikont, mivel nem egészen komolyan írtam, amit írtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Holnap a megszokottnál korábban kezdődik az időmérő. A verseny is egy órával előbb kezdődik mint általában. Kimi cserbenhagyott.....fenébe. Go Kobayasi san, go! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Kimi cserbenhagyott.....fenébe. Inkább a Feerrari, amiért úgymond kirúgták. Nincs bajom Massával, de van egy olyan érzésem, hogy a sérülése is közre játszott abban, hogy ő lehet Alonso csapattársa idén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Szerintem Alonso nem kellene a Ferriba, mintsemhogy Massa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Inkább a Feerrari, amiért úgymond kirúgták. Nincs bajom Massával, de van egy olyan érzésem, hogy a sérülése is közre játszott abban, hogy ő lehet Alonso csapattársa idén.Szerintem most Kiminek jól is jön ez a kiruccanás a Rallyba. Fognak szerintem még kapkodni utána és talán ő is talál még motivációt a versenyzéshez. Már ha akad olyan csapat amelyik ki is szolgálja őt és normális autót tol a feneke alá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Szerintem Alonso nem kellene a Ferriba, mintsemhogy Massa Na ennek a mondatnak nem sok értelme lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Na ennek a mondatnak nem sok értelme lett. Este van már Arra akartam utalni, hogy inkább Kimi-Massa felállás legyen, mint Kimi-Alonso Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Szerintem most Kiminek jól is jön ez a kiruccanás a Rallyba. Fognak szerintem még kapkodni utána és talán ő is talál még motivációt a versenyzéshez. Már ha akad olyan csapat amelyik ki is szolgálja őt és normális autót tol a feneke alá. Bár pletyka, de állítólag jövőre visszatér a Red Bull színeiben Vettel csapattársaként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.