Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Ez aztán a verseny kéremszépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Jó kis izgalmas futam volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. A vége kár, hogy unalomba fulladt, de az első kétharmad fantasztikus volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Szép volt Alonso. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Munka miatt csak az ismétlést láttam. Eseménydús futam volt, érdekes volt a végén a műkorcsolya négy keréken, azt még gyakorolniuk kell a fiúknak Jó Rosberget ott látni a dobogón, remek ez a srác, bár ezt már eddig is tudtuk Szépen átrendeződött a ponttáblázat ismét. Remélem, hasonlóan jól folytatódik az év is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Donát, oszt húzz bele öregem a blogoddal, hétvégén első Európai futam, jönnek a fejlesztések, miegymás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. A kínai futamon nem voltam itthon, ezért nem is írtam, de majd most hétvégén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 8. Nem volt rossz az időmérő, a Red Bullok hozták az idén szokásos időmérő formájukat, meglátjuk, mi lesz holnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Ma kettős Red Bull győzelemmel számolok, rajtnál Vettel tuti befogja gyújtani az utánégetőket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Ma kettős Red Bull győzelemmel számolok, rajtnál Vettel tuti befogja gyújtani az utánégetőket. Alonso megnyeri. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Alonso megnyeri. A' meg ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Alonso megnyeri. Drukkolásban nem lesz hiány Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Hát elég egy unalmas volt... Hamilton kiesése volt az egyedüli jó. Remélem Monacoban izgalmasabb lesz a lassú csotrogányok lekörözésekor. Meg Palikot is vissza, az feldobja a közvetítést ha veszekednek Gyulával Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Hát nekem Palik nem hiányzik. De tényleg unalmas volt. Látszik, hogy nem volt eső Azért Webber megérdemelte és Vettel is a harmadik helyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. A nagyját nem láttam (hagyjuk, miért nem ), de mindenesetre legalább Alonso 2. lett Webber pedig megérdemelte, hogy nyerjen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. A nagyját nem láttam (hagyjuk, miért nem ), de mindenesetre legalább Alonso 2. lett Webber pedig megérdemelte, hogy nyerjen Alonsonak én is örültem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Közeleg a futball VB. Megint lehetne tippjátékot csinálni majd! Donát vállalod a lebonyolítást? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. (szerkesztve) Na ma az Atletico érdemtelenül nyert. Alapból NEM szabadott volna a Valencia elleni meccs után továbbjusson. Sajnálom Gerzsonékat, nagyon jól játszottak. Na sebaj, majd megnyugszom holnapra. VB 2010 Nálam a három főesélyes: - Spanyolország (favorit) - Anglia - Németország + titkos esélyes: Hollandia Szerintem abszolút európai uralom lesz. Szerkesztve: 2010. Május 12. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. (szerkesztve) - Spanyolország (favorit) Másnak nem is fogok szurkolni, csak nekik Szerintem kolléganőmtől "örököltem" ezt Szerkesztve: 2010. Május 13. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Vállalom Márcsak 29 nap! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Forza ITALIA! Immáron 12. éve, ami nem kis szó, lévén, hogy a VB alatt töltöm be a 16-ot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Másnak nem is fogok szurkolni, csak nekik Szerintem kolléganőmtől "örököltem" ezt A legjobb csapatnak szurkolsz! Nekem is a kedvencem. Szimpatikus, sok passzos gyönyörű játékot játszanak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Webber szárnyal. Hihetetlen, hogy milyen jó lett a Red Bull idén Alonso meg jó megszívta a végén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Alonso meg jó megszívta a végén Mi történt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Mi történt? Nem nézted? Shumacher kihasználta az új szabályt és a SC kimenete után az utolsó körben az utolsó kanyarban elment Alonso mellett, aki rosszul gyorsított ki a kanyarból Majd nézd meg ismétlésben, biztos fent lesz pár helyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Nem nézted? Shumacher kihasználta az új szabályt és a SC kimenete után az utolsó körben az utolsó kanyarban elment Alonso mellett, aki rosszul gyorsított ki a kanyarból Majd nézd meg ismétlésben, biztos fent lesz pár helyen. Nem nézek Forma-1 -et, nem köt le. A végeredmény viszont érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. A felügyelők viszgálják az Alonso-Schumacher esetet. http://www.a5.hu/cikkek/53/40626.shtml Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Nem is nagyon csodálkozok. Ismeri egyáltalán közülük bárki is az össze szabályzatot amit megalkotnak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Most mondta a Híradó, hogy 20 másodperces büntit kapott Schumi így a 12. lett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. (szerkesztve) http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzasz...cikk_id=2029015 A k/baszott k/rva anyjukat, hogy nyomorodnának meg ott, ahol vannak!!! Húúúúú de dühös vagyok a bizottságra! 20 másodperc? 12. hely?! Mégis mit képzelnek magukról ezek a szánalmas, halszagú szemetek? Ha módosítanak a szabályzaton, mely szerint a SC kivonulása után lehet előzni, akkor minek az utolsó körre külön szabályozás? Vagy akkor minek vonták ki a SC-t az utolsó körben? Vagy ha már ilyen retardáltak, és megtették, akkor hogy várhatják el, hogy ezzel a szánalmas változtatással mindenki tisztában legyen? Akkor legalább csak érvénytelenítsék az előzést, de nem... nekik 20 másodperces büntetést kell adni... Rohadékok... Szerkesztve: 2010. Május 16. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.