Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. A multkori VB-t azért remélem felül fogja múlni a mostani, mert az vér ciki volt a sok taktikázással.Én nem emlékszem ilyenre. Donát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Na kezdődik a Forma1. Az talán izgalmasabb lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Na kezdődik a Forma1.Az talán izgalmasabb lesz. A fomra-1 -nél nincs unalmasabb "sport". Számomra nézhetetlen kategória. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. (szerkesztve) A fomra-1 -nél nincs unalmasabb "sport". Számomra nézhetetlen kategória. Ühüm-ühüm! A rajt érdekes meg a cél. Közte semmi... (Ráadásul ha jó rajtot akarsz látni, akkor inkább motorosat, vagy bicikliset nézzel, mert ott van, hogy elesnek. Vagy tájfutó tömegrajtot ) Szerkesztve: 2010. Június 13. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. (szerkesztve) Ühüm-ühüm! A rajt érdekes meg a cél. Közte semmi... (Ráadásul ha jó rajtot akarsz látni, akkor inkább motorosat, vagy bicikliset nézzel, mert ott van, hogy elesnek. Vagy tájfutó tömegrajtot )Főleg azt nem értem, hogy aki kimegy rá és beül az egyik karéjba az mit élvez? De nyilván azért nem vagyok ott, mert nem értem, ők meg azért, mert élvezik. Szerkesztve: 2010. Június 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Pedig jó most ez a roncsderbiszerű futam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Most is olyan volt, hogy hajaj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Végre pályára lépnek a németek! Örök kedvencek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Pedig jó most ez a roncsderbiszerű futam Ha az a jó, hogy roncsderbi szerű, akkor miért nem roncsderbit néztek? De tényleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Mit keres ott Beckham ha nem játszik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Ha az a jó, hogy roncsderbi szerű, akkor miért nem roncsderbit néztek? De tényleg. Nem az a jó benne, hogy kicsit olyan volt az eleje Ez csak egy jelző volt Jó a futam, mert nem nyúlik ez a mezőny, ott loholnak egymás kerekében, stb. Szóval jó és kész, bár nem biztos, hogy mindenki ezt mondja majd a mai futamról. Nekem tetszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Pont rosszkor mondjátok, most nagyon izgalmas az F1. Ody: Én sem emlékszem olyan hű de nagy taktikázásokra 4 évvel ezelőttről. Frenkie: Beckham pedig az edzői stáb tagjaként van ott, mert az egész ország szívügye, hogy jelen legyen a tornán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Nagyon jó és szórakoztató futamon vagyunk túl Nagy kár, hogy a lekörözöttek nem tudnak mindig viselkedni a pályán, Alonso akár nyerhetett is volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. A Forma 1 első kétharmada remek volt Jól elszámolták magukat ezzel az időjárással meg a gumikkal. Főleg a Red Bull. Szoros volt a futam. Grat a McLareneknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Mindjárt kezdődik a meccs,én a Németeknek szurkolok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Főleg azt nem értem, hogy aki kimegy rá és beül az egyik karéjba az mit élvez?Sokat nem, az biztos. Már 3x voltam kint. Egyedül a csütörtöki box utca látogatás a jó, de azt bármilyen jeggyel meg lehet nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Nyomi angolok. Elszurtak a tippemet. Holnap jönnek az örök kedvenceim: hollandok. Hollandia-Dania 2-0 Japan-Kamerun 1-2 Olaszo.-Paraguay 1-0 Bocs az ekezetert, nemet billentyüzet. Sracok, mi van itt Potzdamban! Pont melletünk nem sokkal szurkoloi nagykivetitös sörsatoros tömeg. Ha nyernek a nemetek nem alszunk, ha nem akkor sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Az angolok ne szúrják el. Bennük van a pénzem. Hollandia-Dania 0-0 Japan-Kamerun 2-3 Olaszo.-Paraguay 2-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. 3:0-s német győzelmet tippeltem, remélem bejön a tippem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! Ez az! Ezért drukkolok a németeknek! Mennek, mennek, mennek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Jó nézni a németek játékát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Kettő-null. Mi lesz itt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Kettő-null. Mi lesz itt? 3:0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. ÍGY VAN DRÁGÁIM!!!! LUCAAAAAAASSS!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Így kell egy VB -n játszani! Nem tökölni, hogy "jaj csak ki ne kapjunk" felkiáltással.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Özil....Özil.....erőből bakker! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Ody hány sört ittál eddig? :D Pörögsz rendesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Nah, valahogy így kell hozzáállni egy VB mérkőzéshez Még egy gól rúgjanak aztán taps. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Ody hány sört ittál eddig? :D Pörögsz rendesen A németeknek drukkolok jó ember. Kb. 86 óta. Nem kell ehhez sör. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. A németeknek drukkolok jó ember. Kb. 86 óta. Nem kell ehhez sör. Viccelsz? Német meccs alatt pont hogy sört kell írni, jó bajor sört :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.