Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. A fenébe már, hogy nem vagyok képes eltalálni semmit... Pedig ismerem az erőviszonyokat, sokat nézek focit... Na látod, mekkora előny, ha egyik csapatot sem ismered igazán? Így akár második helyet is elérheti az ember! :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Donát engem le is húzhatsz azt hiszem a listáról. Így egy hét kihagyás után már fölösleges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. (szerkesztve) Szlovákia - Paraguay: 0:1 Olaszország - Új-Zéland: 0:0 Brazília - Elefántcsontpart: 2:1 Kudar: inkább tippelj, és szállj harca Szerkesztve: 2010. Június 20. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Szlovákia - Paraguay: 0-1 Olaszország - Új-Zéland: 3-0 Brazília - Elefántcsontpart: 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Szlovákia - Paraguay: 2-0 Olaszország - Új-Zéland: 2-0 Brazília - Elefántcsontpart: 1-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Szlovákia-Paraguay : 0-1 Olaszország-Új-Zéland:2-0 Brazília-Elefántcsontpart:2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Úgy látom többen is bíznak az elefántcsontparti csapatban. A múltkori szégyenteljes játékuk után remélem, agyonverik őket a brazilok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Asszem ma csak az esti meccs fog érdekelni komolyabban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Asszem ma csak az esti meccs fog érdekelni komolyabban. Engem azért az olaszok is érdekelnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Engem azért az olaszok is érdekelnek. Talán majd belenézek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Nem rosszak ezek a paraguayi-ak. Egész jó meccs volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Nem rosszak ezek a paraguayi-ak. Egész jó meccs volt!A szlovákok borzalmas gyengék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. (szerkesztve) Góóóóól! Vezetnek az Új-Zélandiak! Szerkesztve: 2010. Június 20. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Hehhe, vezet Zéland! Kamate, kamate! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Góóóóól! Vezetnek a "maurik" Az nem Maori? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Szipp! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Donát engem le is húzhatsz azt hiszem a listáról. Így egy hét kihagyás után már fölösleges. Már én sem tippeltem napok óta, nem is követem az eredményeket sem, ide nem kerül fel semmiféle pár soros összefoglaló, máshova most meg lusta vagyok felmenni csak ezért. Valahogy elveszett az érdeklődés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Góóóóól! Vezetnek az Új-Zélandiak! Les után... Nem szimpik egyébként, sokat könyökölnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. A büdösk'rva életbe... Csak az utolsó 20 percet tudtam nézni sajnos, de annyira undorító volt az fÚj-Zélandi játék, hogy áááááá. 12-en védekeztek, az 5ösön belül... ÁÁáááá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. SZÉGYEN amit az európai csapatok művelnek ezen a VB-n! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Akkor én jártam jól, hogy elkezdtem Queen koncertet nézni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. (szerkesztve) Akkor én jártam jól, hogy elkezdtem Queen koncertet nézni? Azzal mindig! Szerkesztve: 2010. Június 20. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Italy-New-Zealand 1-1 Bejött a tippem Az Új-Zélandiak azt csinálták amit kell: gyorsan vezetést szerezni és kivédekezni a meccset. Szégyen hogy az(ok a mocskos) olaszok csak egy ilyen alibi 11-esből tudtak csak egyenlíteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Bejött a tippem Az Új-Zélandiak azt csinálták amit kell: gyorsan vezetést szerezni és kivédekezni a meccset. Szégyen hogy az(ok a mocskos) olaszok csak egy ilyen alibi 11-esből tudtak csak egyenlíteni. Az a szégyen, hogy ilyen alibi futballal lehet pontot szerezni. Ez az olaszokra nézve tragédia... komolyan mondom, ha a magyar csapat kint lenne a VB-n simán benne lennénk a nyolcban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Az európai csapatoknál egy apróságra fel hívnám a figyelmet: lehet, hogy nincs kint meleg, viszont sok esetben magasan a tengerszint felett játszanak, amihez nehéz hozzászokni az európai csapatoknak. Ez komoly előnyt jelenthet a dél-amerikai gárdák számára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Jaj szegények, még mindjárt sajnálni kezdem őket Annak idején az Inter csapatát "vascsizmában" futtatták a tengerparton. A pályán ezek után repültek. Most a legtöbbjük azzal van elfoglalva, hogy hogy áll a sérójuk. Pfff...... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Hány meccs is van a lábukban idén? 38 bajnoki 8 kupa (átlagosan) 8 nemzetközi 6 egyéb Azaz átlagosan olyan 60 meccs. Én elhiszem, hogy fáradtak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Azaz átlagosan olyan 60 meccs. Én elhiszem, hogy fáradtak...Épp ezért nincs már akkora presztízse a VB -nek mint régen. Túlzsúfolt a versenynaptár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Ez tény. De én a hangulatáért nézem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. A hangulat az még édeskevés. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.