Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve A fenébe már, hogy nem vagyok képes eltalálni semmit... Pedig ismerem az erőviszonyokat, sokat nézek focit... Na látod, mekkora előny, ha egyik csapatot sem ismered igazán? Így akár második helyet is elérheti az ember! :)
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Donát engem le is húzhatsz azt hiszem a listáról. Így egy hét kihagyás után már fölösleges.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Szlovákia - Paraguay: 0:1 Olaszország - Új-Zéland: 0:0 Brazília - Elefántcsontpart: 2:1 Kudar: inkább tippelj, és szállj harca Szerkesztve: 2010. Június 20.15 éve - Donát
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Szlovákia - Paraguay: 0-1 Olaszország - Új-Zéland: 3-0 Brazília - Elefántcsontpart: 2-1
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Szlovákia - Paraguay: 2-0 Olaszország - Új-Zéland: 2-0 Brazília - Elefántcsontpart: 1-2
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Szlovákia-Paraguay : 0-1 Olaszország-Új-Zéland:2-0 Brazília-Elefántcsontpart:2-1
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Úgy látom többen is bíznak az elefántcsontparti csapatban. A múltkori szégyenteljes játékuk után remélem, agyonverik őket a brazilok!
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Asszem ma csak az esti meccs fog érdekelni komolyabban. Engem azért az olaszok is érdekelnek.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Engem azért az olaszok is érdekelnek. Talán majd belenézek.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Nem rosszak ezek a paraguayi-ak. Egész jó meccs volt!A szlovákok borzalmas gyengék.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Góóóóól! Vezetnek az Új-Zélandiak! Szerkesztve: 2010. Június 20.15 éve - barnez
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Donát engem le is húzhatsz azt hiszem a listáról. Így egy hét kihagyás után már fölösleges. Már én sem tippeltem napok óta, nem is követem az eredményeket sem, ide nem kerül fel semmiféle pár soros összefoglaló, máshova most meg lusta vagyok felmenni csak ezért. Valahogy elveszett az érdeklődés.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Góóóóól! Vezetnek az Új-Zélandiak! Les után... Nem szimpik egyébként, sokat könyökölnek.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve A büdösk'rva életbe... Csak az utolsó 20 percet tudtam nézni sajnos, de annyira undorító volt az fÚj-Zélandi játék, hogy áááááá. 12-en védekeztek, az 5ösön belül... ÁÁáááá!
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Akkor én jártam jól, hogy elkezdtem Queen koncertet nézni? Azzal mindig! Szerkesztve: 2010. Június 20.15 éve - Jinx Lumos Joke
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Italy-New-Zealand 1-1 Bejött a tippem Az Új-Zélandiak azt csinálták amit kell: gyorsan vezetést szerezni és kivédekezni a meccset. Szégyen hogy az(ok a mocskos) olaszok csak egy ilyen alibi 11-esből tudtak csak egyenlíteni.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Bejött a tippem Az Új-Zélandiak azt csinálták amit kell: gyorsan vezetést szerezni és kivédekezni a meccset. Szégyen hogy az(ok a mocskos) olaszok csak egy ilyen alibi 11-esből tudtak csak egyenlíteni. Az a szégyen, hogy ilyen alibi futballal lehet pontot szerezni. Ez az olaszokra nézve tragédia... komolyan mondom, ha a magyar csapat kint lenne a VB-n simán benne lennénk a nyolcban.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Az európai csapatoknál egy apróságra fel hívnám a figyelmet: lehet, hogy nincs kint meleg, viszont sok esetben magasan a tengerszint felett játszanak, amihez nehéz hozzászokni az európai csapatoknak. Ez komoly előnyt jelenthet a dél-amerikai gárdák számára.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Jaj szegények, még mindjárt sajnálni kezdem őket Annak idején az Inter csapatát "vascsizmában" futtatták a tengerparton. A pályán ezek után repültek. Most a legtöbbjük azzal van elfoglalva, hogy hogy áll a sérójuk. Pfff......
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Hány meccs is van a lábukban idén? 38 bajnoki 8 kupa (átlagosan) 8 nemzetközi 6 egyéb Azaz átlagosan olyan 60 meccs. Én elhiszem, hogy fáradtak...
Hozzászólás ideje: 2010. Június 20.15 éve Azaz átlagosan olyan 60 meccs. Én elhiszem, hogy fáradtak...Épp ezért nincs már akkora presztízse a VB -nek mint régen. Túlzsúfolt a versenynaptár.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.