Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Portugália - Brazília: 2-1 Észak-Korea - Elefántcsontpart: 2-2 Chile - Spanyolország: 3-1 Svájc - Honduras: 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Közben nem tudom, ki mennyire figyeli a tenisz világát, de amit Isner és Mahut műveltek Wimbledonban, az nem volt semmi. Nem igazán követem, de erről én is olvastam a hírekben, elképesztő Portugália - Brazília: 1-2 Észak-Korea - Elefántcsontpart: 1-1 Chile - Spanyolország: 1-2 Svájc - Honduras: 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Portugália-brazília:0-1 Észak-Kórea-Elefántcsontpart:0-2 Chile-Spanyolország:1-2 Svájc-Honduras:1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Portugália-Brazília:1-2 Észak-Korea-Elefántcsontpart: 0-2 Chile-Spanyolország: 1-2 Svájc-Honduras: 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Portugália-Brazília: 1-1 Észak-Korea-Elefántcsontpart: 0-1 Chile-Spanyolország: 0-2 Svájc-Honduras: 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Portugal-Brasil 1-2 North-Korea-Ivory Coast 1-1 Chile-Spain 0-2 Switzerland-Honduras 1-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Portugália-Brazília:1-2 Észak-Korea-Elefántcsontpart: 0-2 Chile-Spanyolország: 2-2 Svájc-Honduras: 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Portugália-Brazília:1-2 Észak-Korea-Elefántcsontpart: 0-3 Chile-Spanyolország: 1-3 Svájc-Honduras: 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Portugália - Brazília: 0-0Észak-Korea - Elefántcsontpart: 0-3 Volt egy kutyám úgy hívták, hogy.....BINGÓ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Azért jó lett volna, ha látunk gólt, de remélem, este már lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Azért jó lett volna, ha látunk gólt, de remélem, este már lesz.A spanyol meccs óriási lesz. A németek után a spanyoloknak drukkolok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Jó lenne, ha remek meccset láthatnánk tőlük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Jó lenne, ha remek meccset láthatnánk tőlük Nyerniük kell, mert különben ki fognak esni. Amúgy nem irigylem őket, mert vagy a portugálokkal vagy a brazilokkal játszanak legközelebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Volt egy kutyám úgy hívták, hogy.....BINGÓ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. A portugál meccsre a nyakamat mertem volna tenni, hogy 0-0 lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. A koreai meccset többen is eltaláltuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Micsoda gól ba'meg! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Micsoda gól ba'meg! Hát nem volt semmi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. És kettő nulla:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Ezt a kiállítást nem értem. Szerintem véletlen volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Ezt a kiállítást nem értem. Szerintem véletlen volt. Sztem is. Kár, hogy ilyenkor nem lehet visszanézni. De ezt már írtam korábban is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Eddig nem rossz Egyébként nem azért volt piros, mert már a második sárga lapja lett volna a fickónak? Egyébként totál nem figyelt, de úgy látszik, ez nem számított a játékvezetőnél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Ezt a meccset kivételesen telibe találtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. (szerkesztve) Ezt a meccset kivételesen telibe találtam Örvendezek én is, mert a négyből hármat telibe találtam. Szerkesztve: 2010. Június 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Aki a Spanyol - portugál meccsen továbbjut, az játssza a VB döntőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Hogyan tovább? Holnap milyen meccsek lesznek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Hogyan tovább? Holnap milyen meccsek lesznek?A mai meccsek már egyenes kiesése rendszerben zajlanak. 16:00 Uruguay - Dél-Korea 20:30 USA - Ghána Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Uruguay - Dél-Korea: 1-2 USA - Ghána: 2-2, tizenegyesekkel USA jut tovább Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Aki a Spanyol - portugál meccsen továbbjut, az játssza a VB döntőt. A portugáloknak is szoktam időnként szurkolni, de most nem nekik fogok Remélem, a spanyolok jutnak tovább! Uruguay - Dél-Korea: 1-0 USA - Ghána: 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Uruguay - Dél-Korea: 2-1 USA - Ghána: 2-3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.