Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Frenkie: Ahogy lentebb is elhangzott, a hollandok 100%-osan vették a selejtezőt, plussz évek óta jól teljesítettek válogatott szinten, viszont a gond az volt, hogy szépen játszottak inkább, semmint eredményesen. Most ez megváltozott, hatékonyak lettek a nagy tornán, teljes joggal kerültek be a döntőbe. A spanyolokat pedig eleve odavárta mindenki Úgyhogy nem egy nagy papírforma borulás ez, max azok számára, akik azt várták, hogy majd dél-amerikai csapat nyer: pl. én is ezt tippeltem, de nem vagyok azért olyan nagyon meglepődve ezen a döntőn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Donát! Egy állást is berakhatnál a helyosztók előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Frenkie: Ahogy lentebb is elhangzott, a hollandok 100%-osan vették a selejtezőt, plussz évek óta jól teljesítettek válogatott szinten, viszont a gond az volt, hogy szépen játszottak inkább, semmint eredményesen. Most ez megváltozott, hatékonyak lettek a nagy tornán, teljes joggal kerültek be a döntőbe. A spanyolokat pedig eleve odavárta mindenki Úgyhogy nem egy nagy papírforma borulás ez, max azok számára, akik azt várták, hogy majd dél-amerikai csapat nyer: pl. én is ezt tippeltem, de nem vagyok azért olyan nagyon meglepődve ezen a döntőn Hát meg az állandóan papírformát várok ,és laikusok mint én. Ebből látszik, hogy nem vagyok nagy focirajongó, mert én a hollandokat az utolsók közé raktam volna világszinten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Befogok, ígérem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Ugyan. A spanyolok 80% -ban nagyon szép focit játszottak. Imádom nézni a játékukat. A 80 nem 100 De egyébként én is szeretem nézni őket Szerintem ezen a vb-n minden ppapírforma rombadölt. Ennek hatására 4 év múlva akár Észak-Korea is döntőt játszhat. Mint ahogy Donát is írta, a spanyolokat ide várták, szóval ez a része papírforma (ha visszaolvasol régebbre a topikban, mi is írtunk ilyesmit) Meg aztán a hollandok sem nagy meglepetést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. A hollandok 40 éve ott vannak a foci élvonalában. Csak elég szerencsétlenek. Ezért sokan csípőből lesöprik őket a nagy tornák előtt. Pedig nem egy nagycsapat akadt már fenn rajtuk a nagy tornákon. 74, 78 vb-ezüst érmek, 88-ban Európa-bajnok, 90-ben a világbajnok németektől, 94-ben és 98-ban a vb-döntős braziloktól kaptak ki, 2006-ban a 4 közé jutó portugáloktól. Érdekes lesz a döntő. A spanyolok hasonlóan a sokpasszos játékot preferálják. A Xavi-van Bommel párharc érdekesnek tűnik. Az Elia-Robben szélsők gyorsaságának kiiktatása lesz a spanyolok fő feladata szerintem. A hollandoknak pedig a Xavi-Iniesta-Pedro hármast kell megoldaniuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Ody, a sör megvan már vasárnapra? Én vettem már egy üveggel, nekem az elég Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Ody, a sör megvan már vasárnapra? Én vettem már egy üveggel, nekem az elég Ejj ráérünk arra még. Viszont mindjárt nézem az Indiana Jones 4-et. Arra is kell valami. Hajrá spanyolok amúgy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Jaja, van két nap, csak nincs kedvem bebicajozni a város közepéig, ezért előre készültem A hajrá innen is megy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Így megizzasztani az emberfiát! Szörnyű. http://www.origo.hu/foci-vb-2010/20100709-...egversenye.html Iker Casillasnak fene mód jó ízlése van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Ez bunda, Yolanthe Cabau-ra nem lehet szavazni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 9. A sör nálam is bekészítve. Igaz most is fogyasztom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Iker Casillasnak fene mód jó ízlése van. Mivel a világ egyik legjobb pasija, bárkit megkaphat, úgy könnyű jó ízlésűnek lenni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Uruguay - Németország: 1-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Uruguay-Germany 3-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Uruguay-Germany 2-2 11-es Uruguay nyer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Uruguay-Németország:1-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Uruguay-Németország 0-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Uruguay - Németország 0-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Uruguay-Németország: 1-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Uruguay - Németország: 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Nem volt rossz az időmérő, remélem, jó lesz a futam holnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Unalmas lesz a holnapi futam. A Red Bull fene mód jól össze van rakva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Uruguay - Németország: 1-1 (hosszabbításban 1-2) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Uruguay - Németország: 1-1 (hosszabbításban 1-2)Akkor Uruguay - Németország 1-2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Akkor Uruguay - Németország 1-2. Pontosan, csak próbáltam úgy írni, ahogy az eredményjelzők. Várom már a meccset, sör(ök) behűtve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Uruguay - Németország: 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Jó a meccs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. (szerkesztve) Tényleg jó, csak most éppen pár percig nem figyelem Remélem, az előbbi gólok után nem most lőnek még egyet Szerkesztve: 2010. Július 10. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Ha a holnapi meccs fele ilyen jó lesz, már jól járunk Sajnálom egy kicsit az uruguayiakat, szimpi csapat, ők is nagyon jók voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.