Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Frenkie: Ahogy lentebb is elhangzott, a hollandok 100%-osan vették a selejtezőt, plussz évek óta jól teljesítettek válogatott szinten, viszont a gond az volt, hogy szépen játszottak inkább, semmint eredményesen. Most ez megváltozott, hatékonyak lettek a nagy tornán, teljes joggal kerültek be a döntőbe.

A spanyolokat pedig eleve odavárta mindenki :) Úgyhogy nem egy nagy papírforma borulás ez, max azok számára, akik azt várták, hogy majd dél-amerikai csapat nyer: pl. én is ezt tippeltem, de nem vagyok azért olyan nagyon meglepődve ezen a döntőn :)

Hozzászólás ideje:
Frenkie: Ahogy lentebb is elhangzott, a hollandok 100%-osan vették a selejtezőt, plussz évek óta jól teljesítettek válogatott szinten, viszont a gond az volt, hogy szépen játszottak inkább, semmint eredményesen. Most ez megváltozott, hatékonyak lettek a nagy tornán, teljes joggal kerültek be a döntőbe.

A spanyolokat pedig eleve odavárta mindenki :) Úgyhogy nem egy nagy papírforma borulás ez, max azok számára, akik azt várták, hogy majd dél-amerikai csapat nyer: pl. én is ezt tippeltem, de nem vagyok azért olyan nagyon meglepődve ezen a döntőn :)

Hát meg az állandóan papírformát várok ,és laikusok mint én. :D Ebből látszik, hogy nem vagyok nagy focirajongó, mert én a hollandokat az utolsók közé raktam volna világszinten. :D

Hozzászólás ideje:
Ugyan. A spanyolok 80% -ban nagyon szép focit játszottak. Imádom nézni a játékukat. :)

A 80 nem 100 :D De egyébként én is szeretem nézni őket :)

Szerintem ezen a vb-n minden ppapírforma rombadölt. Ennek hatására 4 év múlva akár Észak-Korea is döntőt játszhat.

Mint ahogy Donát is írta, a spanyolokat ide várták, szóval ez a része papírforma (ha visszaolvasol régebbre a topikban, mi is írtunk ilyesmit) :D Meg aztán a hollandok sem nagy meglepetést.

Hozzászólás ideje:

A hollandok 40 éve ott vannak a foci élvonalában. Csak elég szerencsétlenek. Ezért sokan csípőből lesöprik őket a nagy tornák előtt. Pedig nem egy nagycsapat akadt már fenn rajtuk a nagy tornákon. 74, 78 vb-ezüst érmek, 88-ban Európa-bajnok, 90-ben a világbajnok németektől, 94-ben és 98-ban a vb-döntős braziloktól kaptak ki, 2006-ban a 4 közé jutó portugáloktól.

Érdekes lesz a döntő. A spanyolok hasonlóan a sokpasszos játékot preferálják. A Xavi-van Bommel párharc érdekesnek tűnik. Az Elia-Robben szélsők gyorsaságának kiiktatása lesz a spanyolok fő feladata szerintem. A hollandoknak pedig a Xavi-Iniesta-Pedro hármast kell megoldaniuk.

Hozzászólás ideje:
Akkor Uruguay - Németország 1-2. :D

Pontosan, csak próbáltam úgy írni, ahogy az eredményjelzők. :D Várom már a meccset, sör(ök) behűtve. :)

Hozzászólás ideje:

Tényleg jó, csak most éppen pár percig nem figyelem :) Remélem, az előbbi gólok után nem most lőnek még egyet :D

Szerkesztve: - MissKarrde

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.