Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Köszi a kérdést, amennyit tudtam, néztem :) Sajnos tavaly kikerült az Eurosport a csatornák közül, az M1 meg elég mostohán bánik az EB-vel. Múlt hétvégén még fenn sem volt, hogy egyáltalán műsorban lesz. Sajnos szerdán elfelejtettem, de csüt néztem a fiúkat, pénteken lányokat meg párat a táncból, és mindezt neten angolul (sajnos sok mindent nem is értettem a dumából, pedig érdemes hallgatni, mert jó pár info elhangzik, pl. melyik versenyző miért nincs itt, stb.). Tegnap este meg az m1-en legalább a fiúk egy részét leadták este.

Remélem, a VB-t valahogy jobban tudom követni, bár Japánban lesz, szóval hajnali közvetítés lesz belőle.

Láttál valamennyit belőle?

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Nálunk a kábelen most éppen nincs benne a csatornakiosztásban az Eurosport. Vagy az oldalukon a neten lehet nézni? Meg se sasoltam, hogy lehet-e.l Amúgy nem az oldalukon, de a neten máshol pont az angol ES adását néztem, már amikor el tudtam kapni.

Karib-tengeres zenére Kevin van der Perrennek van egy iszonyú jó kűrje, szerintem veri a tegnapi srácot. Még a dobogóra is felkerült vele pár éve, most a 4. lett a fickó. Csípem ezt a belga fiút :)

Néha remek zenéket raknak a műsorok alá :)

Hozzászólás ideje:

Kubica súlyos sérülést szenvedett egy raliversenyen :cry: :cry: :cry: :cry:

Raliversenyen szenvedett súlyos sérüléseket a Formula–1-es lengyel pilóta, Robert Kubica. Egyes beszámolók szerint a Renault versenyzőjének több csontja is eltörött, sőt az is elképzelhető, hogy az egyik kezét nem tudja majd többé rendesen használni.

http://www.nemzetisport.hu/f1/kubica-sulyos-serulest-szenvedett-egy-raliversenyen-2063439/

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ma folytatódik a Bajnokok Ligája! Meg is lepődtem, hogy csak két meccs lesz ma; már egy ideje figyelem a BL-t, azt hittem ma négy meccs, holnap négy. Ezek szerint nem.

Milan - Tottenham: http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/redknapp-az-inter-utan-a-milant-is-megremisztene-2064684/

Ígéretesnek tűnik a párosítás, bár ilyenkor szokott az lenni, hogy egy dögunalmas meccsbe futok bele. Kívánom, hogy ne így legyen.

Valencia - Schalke: http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/raul-hazatert-es-elkeseritene-a-valenciat-2064699/

Ez a párharc is jónak ígérkezik, de azért a fentebb említettől elmarad. Szerintem. Majd elválik.

Jó estét, jó szurkolást! :D

Hozzászólás ideje:

Na, a Milan - Tottenham nem lett unalmas, sőt! Főleg a második félidő volt ami az átlag fölé emelte. Nagyon nagy volt, ahogy Gattuso a gyepet püfölte. És még a másodedzőnek is nekiment. Igazi Rhino :D

Ma Arsenal - Barcelona és Roma - Sahtar. A favorit egyértelműen az első. Egyrészt a nagyobb nevek miatt, másrészt mert a Barcának szurkolok. :) Nem szabad kikapni Londonban és akkor otthon kiharcolhatják a továbbjutást.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Hihetetlen ahogyan a Bayern búcsúzott...

Az első félidőben megfordítja a meccset, összesítésben már 3-1-re megy. Kihagy két óriási helyzetet...Aztán visszavesz a tempóból, kap egy gólt így az olaszok visszajönnek a meccsbe, és a 88. percben újabb kapott gól és máris az Inter a továbbjutó...

A két meccs alapján a Bayern jobb volt az Intenél, de kihagytak két helyzetet, azt hitték (gondolom) már megvan a továbbjutó és ez lett a végzetük.

Szerkesztve: - danityu

Hozzászólás ideje:

Hihetetlen ahogyan a Bayern búcsúzott...

Az első félidőben megfordítja a meccset, összesítésben már 3-1-re megy. Kihagy két óriási helyzetet...Aztán visszavesz a tempóból, kap egy gólt így az olaszok visszajönnek a meccsbe, és a 88. percben újabb kapott gól és máris az Inter a továbbjutó...

A két meccs alapján a Bayern jobb volt az Intenél, de kihagytak két helyzetet, azt hitték (gondolom) már megvan a továbbjutó és ez lett a végzetük.

Vicc volt az egész.... Az inter megy kalap kaki.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Emlékeztető: Holnap 6:40-kor Ausztrál Forma-1-es Nagydíj!

Szerintem kihagyom a futam nagy részét. Mivel óraállítás miatt úgyis veszítünk egy órát, ma meg hajnalban keltem, így majd akkor kapcsolódom be, ha már magamhoz tértem :)

Hozzászólás ideje:

Nagyon lejátszott évadnak nézzünk elébe. A Red Bull verhetetlen.

Ne légy pesszimista. 2 éve is így kezdődött a Brawnokkal, aztán befogták őket. Lehet, hogy végig lépéselőnyben lesznek, de szerintem csökkenni fog az előnyük.

Szerkesztve: - Donát

Hozzászólás ideje:

Áh, szerintem a szárnynak csak akkor lenne szerepe, ha korlátoznák a védekező autó KERS használatát. Szélárnyékban az auto aerodinamikája megváltozik, kisebb a tapadás, ezért hiába nyitják ki a hátsó szárnyat, nem hoz eleget, pláne, ha az elöl haladó még rákapcsol a KERS-re is. Persze előfordulhat, hogy a támadó is használja a KERS-t, de alapesetben én úgy gondolom, hogy a KERS inkább a védekező autókat, és ezáltal a kevesebb előzést "szolgálja", semmint a támadásokat és a látványt.

Hozzászólás ideje:

Azt kell mondjam, hogy a magyar fiúk jól fociztak a hollandok ellen. Kár, hogy kikaptunk, a meccs képe alapján nem ezt érdemeltük. :(

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.