Donát Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Miss, nézed a műkorit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. (szerkesztve) Köszi a kérdést, amennyit tudtam, néztem Sajnos tavaly kikerült az Eurosport a csatornák közül, az M1 meg elég mostohán bánik az EB-vel. Múlt hétvégén még fenn sem volt, hogy egyáltalán műsorban lesz. Sajnos szerdán elfelejtettem, de csüt néztem a fiúkat, pénteken lányokat meg párat a táncból, és mindezt neten angolul (sajnos sok mindent nem is értettem a dumából, pedig érdemes hallgatni, mert jó pár info elhangzik, pl. melyik versenyző miért nincs itt, stb.). Tegnap este meg az m1-en legalább a fiúk egy részét leadták este. Remélem, a VB-t valahogy jobban tudom követni, bár Japánban lesz, szóval hajnali közvetítés lesz belőle. Láttál valamennyit belőle? Szerkesztve: 2011. Január 30. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Nekem is eszembe jutottál amikor megláttam az M1 -en a jégtáncot. Gondoltam magamban: "na ezt Miss biztos nézi" Én csak egy percig bírtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Tegnap néztem, mert a barátnőm odáig van érte, és rávett. De tetszett, főleg a zenék, de azért figyelgettem az ugrásokat is. A karib-tengeres srác volt a kedvencem. Amúgy miért nem követed a Eurosporton? Én ott néztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Nálunk a kábelen most éppen nincs benne a csatornakiosztásban az Eurosport. Vagy az oldalukon a neten lehet nézni? Meg se sasoltam, hogy lehet-e.l Amúgy nem az oldalukon, de a neten máshol pont az angol ES adását néztem, már amikor el tudtam kapni. Karib-tengeres zenére Kevin van der Perrennek van egy iszonyú jó kűrje, szerintem veri a tegnapi srácot. Még a dobogóra is felkerült vele pár éve, most a 4. lett a fickó. Csípem ezt a belga fiút Néha remek zenéket raknak a műsorok alá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Nem a legjobb a videó minősége, de ez az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 2. Egy igazi profi, így csinálja http://indavideo.hu/video/Veletlen_magat_is_bezsakolta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 6. Kubica súlyos sérülést szenvedett egy raliversenyen :cry: :cry: Raliversenyen szenvedett súlyos sérüléseket a Formula–1-es lengyel pilóta, Robert Kubica. Egyes beszámolók szerint a Renault versenyzőjének több csontja is eltörött, sőt az is elképzelhető, hogy az egyik kezét nem tudja majd többé rendesen használni. http://www.nemzetisport.hu/f1/kubica-sulyos-serulest-szenvedett-egy-raliversenyen-2063439/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Ma folytatódik a Bajnokok Ligája! Meg is lepődtem, hogy csak két meccs lesz ma; már egy ideje figyelem a BL-t, azt hittem ma négy meccs, holnap négy. Ezek szerint nem. Milan - Tottenham: http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/redknapp-az-inter-utan-a-milant-is-megremisztene-2064684/ Ígéretesnek tűnik a párosítás, bár ilyenkor szokott az lenni, hogy egy dögunalmas meccsbe futok bele. Kívánom, hogy ne így legyen. Valencia - Schalke: http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/raul-hazatert-es-elkeseritene-a-valenciat-2064699/ Ez a párharc is jónak ígérkezik, de azért a fentebb említettől elmarad. Szerintem. Majd elválik. Jó estét, jó szurkolást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Már régóta vártam hogy folytatódjon de sajnos a kedvenc csapatom(MAN UTD) csak jövő héten lép majd pályára. Neked is jó szurkolást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Hajrá Bayern. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 16. Na, a Milan - Tottenham nem lett unalmas, sőt! Főleg a második félidő volt ami az átlag fölé emelte. Nagyon nagy volt, ahogy Gattuso a gyepet püfölte. És még a másodedzőnek is nekiment. Igazi Rhino Ma Arsenal - Barcelona és Roma - Sahtar. A favorit egyértelműen az első. Egyrészt a nagyobb nevek miatt, másrészt mert a Barcának szurkolok. Nem szabad kikapni Londonban és akkor otthon kiharcolhatják a továbbjutást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 16. Szerencsére az Arsenal megfordította a meccset. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Mekkora meccs volt már az Arsenal-Barca! Végre meglőtték a világ legjobbját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Az utolsó gólnál majd kibújtam a bőrömből örömömben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. (szerkesztve) Hihetetlen ahogyan a Bayern búcsúzott... Az első félidőben megfordítja a meccset, összesítésben már 3-1-re megy. Kihagy két óriási helyzetet...Aztán visszavesz a tempóból, kap egy gólt így az olaszok visszajönnek a meccsbe, és a 88. percben újabb kapott gól és máris az Inter a továbbjutó... A két meccs alapján a Bayern jobb volt az Intenél, de kihagytak két helyzetet, azt hitték (gondolom) már megvan a továbbjutó és ez lett a végzetük. Szerkesztve: 2011. Március 15. - danityu Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Hihetetlen ahogyan a Bayern búcsúzott... Az első félidőben megfordítja a meccset, összesítésben már 3-1-re megy. Kihagy két óriási helyzetet...Aztán visszavesz a tempóból, kap egy gólt így az olaszok visszajönnek a meccsbe, és a 88. percben újabb kapott gól és máris az Inter a továbbjutó... A két meccs alapján a Bayern jobb volt az Intenél, de kihagytak két helyzetet, azt hitték (gondolom) már megvan a továbbjutó és ez lett a végzetük. Vicc volt az egész.... Az inter megy kalap kaki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Emlékeztető: Holnap 6:40-kor Ausztrál Forma-1-es Nagydíj! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Rettenetesen szánalmas. Minek lépnek egyáltalán pályára? http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20110325-magyarorszag-hollandia-elo-tudositas.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Rettenetesen szánalmas. Minek lépnek egyáltalán pályára? http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20110325-magyarorszag-hollandia-elo-tudositas.html Szerintem nem szánalmas. Ne felejtsük el, hogy a vb döntőssel játszottunk. Egyszerűen ennyivel jobbak nálunk. Sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Vettel nem kímélte a mezőnyt, basszus. Remélem, hogy tényleg nagyobb szerepe lesz a stratégiázásnak és kisebb a pole pozíciónak, mert ha nem, elég unalmas verseny elé nézünk holnap reggel... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Nagyon lejátszott évadnak nézzünk elébe. A Red Bull verhetetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 26. Emlékeztető: Holnap 6:40-kor Ausztrál Forma-1-es Nagydíj! Szerintem kihagyom a futam nagy részét. Mivel óraállítás miatt úgyis veszítünk egy órát, ma meg hajnalban keltem, így majd akkor kapcsolódom be, ha már magamhoz tértem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Nem volt egy új izgalmas futam a mai Többet vártam volna a szárnyállítgatástól, hogy ne cak a KERS-szel együtt működjön... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. (szerkesztve) Nagyon lejátszott évadnak nézzünk elébe. A Red Bull verhetetlen. Ne légy pesszimista. 2 éve is így kezdődött a Brawnokkal, aztán befogták őket. Lehet, hogy végig lépéselőnyben lesznek, de szerintem csökkenni fog az előnyük. Szerkesztve: 2011. Március 27. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Ki fog ez forrni, főleg ha több helyütt is engedik használni a szárnyállítást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Áh, szerintem a szárnynak csak akkor lenne szerepe, ha korlátoznák a védekező autó KERS használatát. Szélárnyékban az auto aerodinamikája megváltozik, kisebb a tapadás, ezért hiába nyitják ki a hátsó szárnyat, nem hoz eleget, pláne, ha az elöl haladó még rákapcsol a KERS-re is. Persze előfordulhat, hogy a támadó is használja a KERS-t, de alapesetben én úgy gondolom, hogy a KERS inkább a védekező autókat, és ezáltal a kevesebb előzést "szolgálja", semmint a támadásokat és a látványt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Mondjuk én alapból hülyeségnek tartom ezeket. Nincs még egy ilyen versenyszéria amiben ennyi szabályozás van mint a Forma 1-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Azt kell mondjam, hogy a magyar fiúk jól fociztak a hollandok ellen. Kár, hogy kikaptunk, a meccs képe alapján nem ezt érdemeltük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Így kell emelt fővel veszteni! Szép volt Fiúk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.