Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 21. Ma kezdődik a March Madness! Let the Game begin http://www.youtube.com/watch?v=aH6ePqVtCxk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. 1-0 Eddig! Gyerünk srácok, üres stadionban kettőzött erővel mutassuk meg, hogy ki az úr a háznál!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Mondjuk eddig eléggé rezeg a léc, nem ártana egy második a 2. félidő elején, hogy lelombozza a szomszédainkat. Hajrá Magyarok!!! :rock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Bizony, hátul "hozzuk a formánkat". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. (szerkesztve) A gól után majdnem kitéptem a hajam. Akkora fatális hibát Nagyon örülhetünk hogy megúsztuk. Szerkesztve: 2013. Március 22. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Ezt nem hiszem el... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Pedig megérdemeltük volna, csak az a gond, hogyha sportról beszélünk a feltételes módnak nem sok értelme van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Szerintem az a csapat amelyik két perccel a vége előtt nem tud megtartani egy vele azonos erősségű ellenféllel szemben egy előnyt... az nem érdemel győzelmet! Csak el kellett volna folyamatosan rugdosni a labdát! Láttam ilyet már januárba az Afrika Kupán, hogy 93. percben egyenlített egy csapat, de mondtam akkor, hogy jó de ez Afrika... nah tessék tudnak ilyet a magyarok is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. (szerkesztve) B*zdmeg. Ennyit a pénzemről. Szerkesztve: 2013. Március 22. - Nute Gunray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. . nah tessék tudnak ilyet a magyarok is Csak ilyet tudnak. Én nem láttam a meccset, csak az eredmény néztem meg. Magyar meccseket már évek óta nem nézek, nincs értelme. Ráadásul egészségkárosító hatású is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Én sem néztem meg a meccset, pontosan az általad említett ok miatt. De azért amikor fb-n láttam, hogy 2-1... hát örültem. No, legalább nem vereség. De eladtunk két pontot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. B*zdmeg. Ennyit a pénzemről. Magyarokra én nem szabad tenni én ezt már rég megtanultam. Mondjuk az a baj, hogy ellenük se, mert volt hogy megtettem hogy nah akkor most jól kikapnak aztán erre meg pont nyertek... Csak ilyet tudnak. Én nem láttam a meccset, csak az eredmény néztem meg. Magyar meccseket már évek óta nem nézek, nincs értelme. Ráadásul egészségkárosító hatású is. Én is jobban tettem volna, ha inkább nem nézem meg (annyi jó kosármeccs ment most például), de hát ilyen az emberi természet... mindig reménykedik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Én a magyarok ellen elvből nem teszek. De legközelebb tényleg kerülöm a magyar vonatkozású focimeccseket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 22. Én is jobban tettem volna, ha inkább nem nézem meg (annyi jó kosármeccs ment most például), de hát ilyen az emberi természet... mindig reménykedik Én már nem. Tudni kell helyén kezelni már ezt a dolgot. Nem fogunk kijutni a VB -re sem. A nyakamat ráteszem, hogy a törökök megvernek majd minket kedden. Mindig így szokott lenni. A sorozat végére leeresztenek. Annyira örülök, hogy már nem tud érdekelni. Teljesen kikerült belőlem ez az egész futball dolog. Az egész úgy is csak a pénzről és a bundáról szól, nézze akinek ez kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Jó volt a mai időmérő fórumos szemmel? Sajnos nem láttam, de holnap a futamot már nézni fogom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Én néztem, szerintem nem volt valami nagy szám. Izgalmasnak legalábbis nem mondható Az történt, amire számítani lehetett. Vettel egy körön megint nagyon gyors volt, egy kis eső is befigyelt, de annyira azért nem volt komoly, a végeredményt érdemben nem befolyásolta. Azon a logikai síkon haladva, amit az első futam alapján várhatunk, viszont egy nagyon jó futam vár ránk holnap. Tekintve, hogy a versenykörülmények között nem valószínű, hogy tudja ezt a tempót majd hozni a Red Bull ezen a gumigyilkos pályán. A két Ferrari (meg én reménykedek benne, hogy mercik is) ott lesznek a közelébe! Abban az esetben meg ha esik az eső, akkor bármi megtörténhet Jah és a lényeg(!): 1. Vettel, 2. Massa, 3. Alonso, 4. Hamilton (a többire nem emlékszek), Raikkonen meg 7. lett, de egy feltartás miatt megbüntették, így csak a 10. helyről indulhat majd holnap... onnan, ha megnyeri akkor le a kalappal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Köszi, remélem, izgalmas futam lesz holnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Jó látni egy olyan F1-es futamot, aminek a végén mindenki boldog és önfeledten nevetgél De a mai nagyon nem ilyen volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Én utálom a Vettelt, de most nem értem a balhét körülötte. Ezt a csapatutasításos dolgot mindig is elítéltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Én Webber helyében egy ütésből kiütöttem volna Vettelt! Akkor mikor álltak egymás mellett a dobogón akkor lett volna a legalkalmasabb pillanat ott mindenki szeme láttára Annak viszont örültem, hogy Webber nem volt punci és nem úgy állt oda, hogy nagyon jó volt minden, hanem legalább valamelyest felvállalta a konfliktust... Hamilton dobogójának sem örülök, mert ugyan neki szurkolok, de nekem így nem kéne a 3. hely. Úgy nyerjen, hogy saját maga szerzi meg azt nem pedig a csapat adja neki, Rosberg megérdemelte volna! Az a kiállása Hamiltonnak meg részben aranyos volt, de azért Vettelről meg még annyit, hogy én azért eddig sem utáltam, mert sokat nyert, hanem amikor ilyeneket leművel, mint itt, hogy ez jár neki! Tavaly, ha valaki egy picit is beragadt elé már egyből elkezdett picsogni, meg itt is először elkezdte mondani, hogy hozzátok ki előlem Markot Néztem is, hogy mivan... Erre miután nem kapta meg apuci pici fia amit kért, erre bedühödött és szerintem egyáltalán nem sportszerűen terelte ki Webbert (Wéber Gabi a "pálya ördöge" megmondta a tutit, hogy ez mennyire fasza volt, megnézném ezt a nagy szakembert mire menne egy ilyen autóval, kb. 1 körön 3at vernének rá, mint Baumgartner Zsoltikára, bár mondjuk ezek a tv-s megmondóemberek mindig ahhoz csapódnak akinek éppen jól megy)! Ezzel van a gond! Nem azzal, hogy megelőzte, mert előzze is meg, ne a csapattól várja a segítséget. Csak Vettel már annyira el van szállva, hogy azt hiszi, hogy neki minden jár, Webber meg csak azért van ott neki, hogy védje a seggét! Sajnáltam Webbert, mert jó volt a tempója... de ez van, úgyis majd szépen elsimítják Vettel kihisztizi magának, hogy ő itt az igazi áldozat aztán ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Na mondjuk ez gusztustalan hogy "hozzátok ki előlem Markot"... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Annak viszont örültem, hogy Webber nem volt punci és nem úgy állt oda, hogy nagyon jó volt minden, hanem legalább valamelyest felvállalta a konfliktust... Webber nem is az a fajta... sajnáltam, hogy Vettelnek végül sikerült megelőznie A lent említett pedig valóban gusztustalan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Én Alonso -t sajnálom kicsit, hogy ilyen felelőtlen volt. Bár ez az ő hibája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Nagyon sajnálom, de ebben valóban ő is benne volt, bár nem tudjuk, mit látott és érzékelt a kormány mögött az egészből. Eleinte úgy tűnt, hogy tartani tudja magát. Sokszor kockáztatnak a pilóták, mikor ki, és nem mindig jön be. Az viszont minimum felelőtlen volt, hogy balesetet is okozhatott volna vele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Így van. Remélem tanult az esetből. Pedig nem tejfeles szájú már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. (szerkesztve) Webber igazi úriemberként kezelte ezt, annak ellenére, hogy Vettel korábban azt mondta, hogy takarítsátok el az útból Markot, mert túl lassú! http://www.youtube.com/watch?v=JwffgWRvAtc&feature Azért volt itt egy pont amikor azt hittem neki megy, de valószínű mérlegelt, hogy nem éri meg Szerkesztve: 2013. Március 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Remélem holnap nem lesz ilyenben részünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Az évszázad egyik legnagyobb csalása volt. Tudni kell erről a majomról, hogy ez volt az utolsó nemzetközi meccse, utána nyugdíjba vonult. Tehát eleve úgy ment oda, hogy gyakorlatilag bármit csinálhat. A törökök megvették kilóra. Ráadásul hírhedt volt bundagyanús meccsek miatt is, és ilyet engedtek válogatott meccseken fújni. Rothadt az egész futball. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 25. Rothadt az egész futball. És sajnos a Forma1 is az lett.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.