Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Amúgy a görögök leverték a norvégokat 1-0-ra... pedig ez a görög csapat aztán nem egy acélos gárda (én legalábbis nem tudok velük szimpatizálni, illetve a VB óta nem érzem, hogy lenne "erejük" [A mieinket és épphogy megverték 2-1-re a 90. percben rúgott góllal])... Közben látom, Nute már említett. Sorry, ezzel csak azt akartam kiemelni, hogy simán verhetőek lettek volna a norvégok Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. máig az az elméletem, hogy Görögország csak a szerencsének köszönheti, hogy 2004-ben Európa-bajnok lett. A cseheknek és a portugáloknak is csak egy gólt lőtt az utolsó percekben... Amúgy a norvégok nem alakítottak ki maguktól helyzetet, hanem szinte mi rúgtuk a gólokat. nagyon görcsösen játszottunk, legalább a Törökország elleni meccs egy fokkal jobb volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. A cseheknek és a portugáloknak is csak egy gólt lőtt az utolsó percekben... Eb döntőben az 57. percben szerezték meg a vezetést. Szerintem a görögök nem jobbak, nem rosszabbak, mint akkoriban. Csak akkor jó formában feldobottan tudtak játszani, az esélytelenek nyugalmával. Azóta pedig az esélyesség terhével kell játszaniuk, annyira meg nem "nagy" játékosok, hogy ezt elbírják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. Így igaz, és hozzátenném a szubjektív véleményem: A görögök elmennek a p*csába a bunkerfocijukkal. Undorító, a játék megcsúfolása az egész. Fujj... 2004 óta utálom az összes görög futballistát Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. Én ennyire nem bántom a görögöket, mert imádom, az ilyen övékhez hasonló tündérmeséket, mint amilyen az EB-jük volt. Dánokéhoz hasonló sztori. Nagyon tetszett az eb-n hogy megismétlődött a nyitómeccs, keretbe zárták a tornát. Szeitaridisz azóta az egyik kedvenc jobbhátvédem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Égünk Máltán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Jah Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Jah Donát Ebben az a legszomorúbb, hogy nem érzek semmit. Már végérvényesen kihalt belőlem minden....vagyis egy kis örömet azért érzek, mert talán Bozsik megbukik így. Sajnos még ez a gyenge magyar válogatott is túl nagy falat volt neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Nekem tetszett a meccs, és én is hasonlókat éreztem mint Ody. Máltát minden körülmények között gólokkal kell verni még idegenben is! Most örülhetünk, hogy ennyivel megúsztuk, ha néggyel kikapunk egy szót sem szólhatunk. Igazából ez a Málta sokkal jobban játszott, mint az angolok ellenünk májusban. Kész röhej, hogy ilyen neveket kell "megtanulnunk", hogy Nedzsipi (Rabotnicski), Schembri vagy Mifsud. Amit műveltek a kemény légiós védelmünkkel (Dárdai, Juhász) a bal sarokban, az Grúziát idézte. Az is érdekes, hogy A csatársorunk az elmúlt egy évben összesen nem játszott 10 meccset. Ennyi erővel valamelyik magyar bajnoki menő is kiküldhette volna a pályára. Czvitkovics azért mutatott valamit, ismét egy kritika, hogy csak most próbálja ki, ember és eredmény hátrányban Máltán, neki semmi összeszokottsága nem lehet a többiekkel fordításra pedig esélytelen csere. Bozsik második újonca. Remélem az utolsó volt! Bozsik takarodj! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. MTK most kezd nagy csapattá érni. Megverték az idén teljesen kiégettnek tűnő Debrecent. Bár a színvonal nagyon alacsony volt, de 1 11-essel győztek. Tavaly pont az ilyen eredmények hiányoztak belőlük, hogy előrébb végezzenek. Igazából a remény hal meg utoljára, és most bennük van a reményünk. Remélem inkább ők nyerik a bajnokságot, mint a vén már leszerepelt csatalovakból álló zte, vagy a kiégett DVSC, az új edzővel egyáltalán nem tapasztalható látványos javulás/romlás. Többi üldözőből még nem látszik, hogy ki szólhat itt még bele a dolgokba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Így van! A fiataloké a jövő, ráadásul Garami Józsi bácsi az egyik legszimpatikusabb edző a honi mezőnyben! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Így van! A fiataloké a jövő, ráadásul Garami Józsi bácsi az egyik legszimpatikusabb edző a honi mezőnyben! Donát Az hagyján, hogy a garami szimpatikus, de ő legalább ért hozzá, akár hol volt, voltak azonnali eredményei. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Az hagyján, hogy a garami szimpatikus, de ő legalább ért hozzá, akár hol volt, voltak azonnali eredményei. Igen. Emlékezzünk csak, amikor szöv. kap. volt. A görögökkel nyomtuk, és az első negyedóra végén 3-0 -ra vezettünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Most Supka megmutathatja, hogy tényleg jó edző-e, vagy csak a legjobb kerettel rendelkező Debrecentől senki nem tudta elvenni azokat a győzelmeket. Most rúgták ki Dolcettit mikor két győzelme volt az utolsó 2 meccsén. Drukkolok a Honvédnak mióta odament ez a "Hemingvéj", van pénze lelkes is, focihoz nem sokat ért, de értelmesen gondolkodik. Nem hiába lett minden üzlete eddig nyereséges. Azt mondta akár 10 évig is hajlandó maradni, és várja, hogy egyszer csak nyereséget termeljen a honvéd. Remélem Supka jó edző. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Supka...felkötheted a gatyád! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Igen. Emlékezzünk csak, amikor szöv. kap. volt. A görögökkel nyomtuk, és az első negyedóra végén 3-0 -ra vezettünk. Ez mikor volt? Én erre nem emlékszem (mármint amikor Garami volt a szövetségi kapitány). Mikor váltották le? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. (szerkesztve) Asszem a nyolcvanas évek végén volt...89-90 táján. Nem sokáig volt kapitány, kb. egy évig. Szerkesztve: 2006. Október 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Akkor értem már, miért nem emlékszem. Akkor születtem Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Akkor értem már, miért nem emlékszem. Akkor születtem Donát Knézy azt mondta élő adásban, hogy aki teheti menjen ki a meccsre, annyira jól játszunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Szivesen kitotyogtam volna Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Szivesen kitotyogtam volna Donát Akkoriban én is, pedig már leszállóágba kerültünk. Mindig egy havernál néztük a válogatott meccseket a faterjával. Igazi rituálé volt. Akkoriban voltak nyílék a csúcson. Régi szép idők...akkor lettem fradista is érdekes mód, pedig a kiesés ellen küzdöttek Ebedliék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Asszem a nyolcvanas évek végén volt...89-90 táján. Nem sokáig volt kapitány, kb. egy évig. Korábban volt, 87-ben. Garami csak néhány meccsre volt kapitány ha jól emlékszem. Megnéztem, csak 5 meccse volt a válogatottal. Abba az időben 2 év alatt 5 kapitányunk volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Nem akkortájt volt Puskás is kapitány? Aztán Izland elleni x után menesztették, nem? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. (szerkesztve) Puskás egy hasonlóan kaotikus időszakban volt a 94-es vb selejtező alatt 4 meccs erejéig 1993-ban. Izlandtól azon a vb selejtezőn mind a kétszer kikaptunk. Szerkesztve: 2006. Október 17. - lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Szóval mindent eltévesztettem, amit lehetett, de nem baj Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Tegnap elfelejtettem beírni: Sportban a Chelsea-Barcelona felvezetésénél, ajánlgatja a Képes Sportot ilyen címmel: Csillagok Háborúja, 3. rész. Nem is olyan régen egy nem is olyan messzi bolygón, amelyet úgy hívnak, hogy Föld, a planéta legnépszerűbb, labdarúgásnak nevezett játékában kétszer vagy inkább négyszer összecsapott már két gigász, José "Darth Vader" Mutinho és Frank "Obi-Wan Kenobi" Rijkaard alakulata. Hát legalább a megszemélyesítés a belső tulajdonságokban passzol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 21. Schumi a 10, Alonso a 4. helyen futott be az időmérőn. Még az a kicsi esélye is elszállt MS-nek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. (szerkesztve) Olvastam a neten. Mintha a váltóval történt volna valami a Ferrariban. Még van egy hangyányi remény, mert Alonso még mindig kieshet, és 10.helyről nem a világ 8.csodája nyerni Szerkesztve: 2006. Október 22. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Mindenesetre izgi lesz.... bár azért Schuminak nem jöhet össze ennyire minden... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Na retkes barátaink voltak olyan kedvesek, és élőben hajlandóak közvetíteni a futamot. Pedig helyette nyugodtan adhatnának valami B kategóriás akciófilmet főműsor időben, nem is értem mi történt velük... Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.