Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Azt egyébként még mindig nem értem, miért nem akkor robbantott Tamson, amikor már a hajón voltak Lee-Char -ék? Mert Lee-Char-nak nyilvános kivégzést szánt, hogy megfélemlítse a népet Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Jó volt magyarul. Fisto és Ackbar hangja más volt az előző részhez képest. Ezt leszámítva nagyszerű lett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Mert Lee-Char-nak nyilvános kivégzést szánt, hogy megfélemlítse a népet Ja, tényleg. Pedig ezt mintha anno meg is beszéltük volna. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Jó volt magyarul. Fisto és Ackbar hangja más volt az előző részhez képest. Ezt leszámítva nagyszerű lett. Ez miért van??! Miért kíséri ilyen hihetetlen nagy fokú hanyagság kedvencünket? Örüljünk, hogy van mi? Áhh...köszönjük.. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Ez miért van??! Miért kíséri ilyen hihetetlen nagy fokú hanyagság kedvencünket? Örüljünk, hogy van mi? Áhh...köszönjük.. Gyanítom, hogy az egész évad szinkronját 1-2 nap alatt csinálták meg. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Gyanítom, hogy az egész évad szinkronját 1-2 nap alatt csinálták meg. Ha így van, akkor még érthetetlenebb, hogy miért más egy karakter hangja két egymást követő részben. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. (szerkesztve) Ha így van, akkor még érthetetlenebb, hogy miért más egy karakter hangja két egymást követő részben. Talán olcsóbb minden epizódra egy másik színészt szerződtetni, mint egy színészt háromra. Szerkesztve: 2012. Április 10. - Werebazs Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Talán olcsóbb minden epizódra egy másik színészt szerződtetni, mint egy színészt háromra. Ez lenne ám az üzletpolitika. Fordított arányosság... Szerintem egyszerűbb a képlet: gépiesség, dilettantizmus, hanyagság, időhiány. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Na, lassan megtekintem én is. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Megnéztem, azért az meglepett, hogy a fél szereplőgárda szinkronhangja lecserélődött, de javarészt pozitív irányba. Kit Fistóé sokkal jobb lett, Ackbaré pedig... Akármennyire szeretem Rosta Sándort, Ackbar nem az ő karaktere. Nossor Ri is más volt, mint az előzőben, de ez a hang sokkal közelebb áll az eredetihez. Lee-Char pedig valahogy fiatalosabbnak tűnt, mint az első részben. Kíváncsi vagyok, hogy a harmadik részre mi lesz a szinkronokkal. Egyébként csak most vettem észre, hogy egyes Tridentek sokkal nagyobbak a többinél. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Nem csak az a "keverő" volt speciálisan nagy? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. (szerkesztve) Nem csak az a "keverő" volt speciálisan nagy? De igen, arra gondoltam. Szerk.: Állítólag már a Kamino óta többféle méretben fordulnak elő. Ott nem volt ennyire szembetűnő. Szerkesztve: 2012. Április 10. - KisKósa Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Ha így van, akkor még érthetetlenebb, hogy miért más egy karakter hangja két egymást követő részben. Szerintem meg így érthető. Az adott színésznek vannak más elfoglaltságai is egyéb stúdiókban, színházakban. Nincs ideje egész nap ott ülni és megvárni, hogy az adott karakter, akinek a hangját kölcsönzi. Lehet, hogy egyes színészeknek csak 1-2 epizód erejéig van idejük ott maradni. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Ha már Jar Jarnak is eredeti... Eperjes Károly egész jó Maul lenne, igaz, nem olyan a hangszíne, de elég rosszfiús. Tényleg, Jar Jar-nak is megmaradt az eredeti hangja. Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. A Water War-t még nem láttam magyarul, de ebben a részben szerintem Lee-Char, Fisto és Nossor Ri hangja is rendben volt, Ackbar viszont már csak az elmegy kategória. Viszont Tamsonnak nem sikerült jó hangot választani, az eredetire egy szemernyit sem hasonlít. Gary Anthony Williams az évad egyik legjobb szinkronhangja volt szerintem, kár hogy a szavazáson nem került be a legjobb hatba. Hála a tervezőnek, hogy a főszereplők hangjai megmaradtak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Május 28. Itt is megszületett a full guide. Kellemes csemegézést. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 29. A quarrenek belső terei, ajtai csak engem emlékeztetnek kísértetiesen az Umbarai belső terekre? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 1. Igen, valóban hasonlítanak egymásra egy kicsit. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.