Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Le kell-e váltani a jelenlegi Dvd formátumot? 50 felhasználó szavazott

1. 1. Le kell-e váltani a jelenlegi Dvd formátumot?

• igen
      15
    • nem
      23
    • nem tudom eldönteni
      10

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Phobos, Száz körül csak ilyen méretben, Full HD-ben, ehhez hasonló LCD tv-ket kapsz :D

Szerintem 82 cm-es átlónál nem feltűnő a különbség HD Ready és Full HD között, főleg ha nem az orrod hegyén ül a tv :D

Hozzászólás ideje:

Ha az ár a szempont, akkor jó ez is. Állítólag a Sharp TV-k nem rosszak. A felbontással van a bibi, sajnos ennek közel sem olyan a képe mint egy full HD-s TV -nek. Meg kell nézni és ha neked tetszik, vagy elég, akkor vedd meg. Mikorra tervezed a vételt? Esetleg először nézd meg nálam milyen a FULL-HD, és aztán majd tudsz viszonyítani, hogy mit nyújt egy 1366*768 -as felbontás.

Hozzászólás ideje:

Azt kell, hogy mondjam 81-82 centis tévék között HD ready és Full HD között olyan durván szembetűnő különbség nem vehető észre. Legalábbis az én Panasonic Wiera 82centis LCD-m HD ready és totálisan meg vagyok vele elégedve.... bár a (jelenlegi!!!) TV adásokat igazából egy Plazma vagy LCD vagy LED tv sem adja vissza olyan jól, mint egy 4:3-as képarányú szabvány CRT (képcsöves TV) ... mert még nem álltak át az új szabványra.

Ody ... mekkora a képátmérőd?

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Persze, majd megnézem nálad Ody, a vásárlás késő nyáron, kora ősszel lesz kb. Csak most mérem fel a terepet, hogy kb. mi mennyibe fog kerülni.

A tiéd hány centis?

Hozzászólás ideje:
Persze, majd megnézem nálad Ody, a vásárlás késő nyáron, kora ősszel lesz kb. Csak most mérem fel a terepet, hogy kb. mi mennyibe fog kerülni.

Phobos... addig még új akciók / árak / készülékek is lehetnek, az sok idő, sok minden változhat addig. Ergo amit most nézel nem hiszem, hogy ugyan annyi lesz nyár vége - ősz eleje környékén is.

Hozzászólás ideje:

A tiéd hány centis?

107 centis. Én is 82 -est akartam, de óriási hiba lett volna! Áldom oldit, hogy rábeszélt a nagyobbra. :D
Hozzászólás ideje:

Nyilvánvaló, hogy jobb a nagyobb képátmérő, de nem mindegy milyen méretű a szoba/nappali, amiben használod a TV-t. Nálunk a 82 centis az ideális.

107 centis TV-n már nagyon durván látni azért a 720p és az 1080p közötti külömbséget, persze a 720p továbbra is gyönyörű a nagy képátmérőjű tv-ken is, de a Full HD mégiscsak jobban mutat rajtuk.... ez a különbség 82 centinél nincs meg.

Hozzászólás ideje:
107 centis. Én is 82 -est akartam, de óriási hiba lett volna! Áldom oldit, hogy rábeszélt a nagyobbra. :D
Én is ilyet vennék, hiába kicsi a szobám. Full HD-nál már lehet nagyobb képátlós készüléket is venni, nem fogja a szemet se rontani, se pedig érezhető képpontok közti maszkolást mutatni.

Az áldás meg jön ezerrel, mert ma végre kiderült, hogy hová lett az előlegem. A régi címemre küldte a Nyfolyósító, hogy r****na meg. Szóval éhen halni már nem fogok :D

Hozzászólás ideje:

Rendben... de ha egyszerűen nem tudsz hová rakni egy 107 centis tv-t ... akkor megfelel a 82-es is. Mindegy ez sok mindentől függ ki milyen képátmérőjűt vesz, én is vettem volna nagyobbat szívesen, de nem volt kivitelezhető, (illetve nem csak az én beleszólásom volt) és végülis a 82centis is remek. Én nagyon örülök, hogy sikerült egyáltalán egy ilyenre is beruházni... és teljesen ámulatba ejt a képminősége, pedig csak HD ready.

Hozzászólás ideje:
Rendben... de ha egyszerűen nem tudsz hová rakni egy 107 centis tv-t ... akkor megfelel a 82-es is. Mindegy ez sok mindentől függ ki milyen képátmérőjűt vesz, én is vettem volna nagyobbat szívesen, de nem volt kivitelezhető, (illetve nem csak az én beleszólásom volt) és végülis a 82centis is remek. Én nagyon örülök, hogy sikerült egyáltalán egy ilyenre is beruházni... és teljesen ámulatba ejt a képminősége, pedig csak HD ready.
Akkor képzeld el milyen egy full HD-s százas. :D Egyébként nincs azzal baj, mert ha az fér el, akkor az fér el. Ezen nem lehet segíteni. :D
Hozzászólás ideje:

A mi tévénk is "csak" HD Ready, 94 cm-s Philips, és nagyon szép képe van. :D Főleg a régi 51 cm-es Sony után. :D

Hozzászólás ideje:

Nálam is inkább a hely ami problémásabb, de majd Odynál megnézem milyen is a nagyobb. Mert haveromnak van olyan Sharp TV-je és azzal teljesen meg vagyok elégedve, de nincs még Blu-Ray lejátszója, így az 1080p-t nem tudtuk rajta megnézni, viszont a sima TV adások meg a 720p-s ripek (gépre rákötötte) olyan szépek hogy ihaj :D

Másrészt mind az Auchanba, mind az Electro Worldben olyan kockásak a nagy TV-ken a csatornák, hogy nem bírom őket nézni.

Hozzászólás ideje:

Oldie: Akkor a TV csatornákat nézzem ezután a gépen? :D

Frenkie: NatGeo, RTL Klub is szokott menni és a sima verziójuk, nem a HD. Éppen ezért kíváncsi vagyok milyenek ezek Ody-nál, mert ahány TV, annyi megjelenítés

Hozzászólás ideje:
Oldie: Akkor a TV csatornákat nézzem ezután a gépen? :D

Frenkie: NatGeo, RTL Klub is szokott menni és a sima verziójuk, nem a HD. Éppen ezért kíváncsi vagyok milyenek ezek Ody-nál, mert ahány TV, annyi megjelenítés

Nálam csak azt tudod meg, milyen a helyi kábel TV adása. :D Ezt csak otthon lehet tesztelni.
Hozzászólás ideje:
:D Nem kell, csak add lentebb az igényedet amikor azokat nézed.
Én finnyás vagyok ezekre, nem adom alább az igényeimet. Akkor inkább várok a vásárlással x hónapot, mint hogy élvezhetetlent vegyek :D
Hozzászólás ideje:
Én finnyás vagyok ezekre, nem adom alább az igényeimet. Akkor inkább várok a vásárlással x hónapot, mint hogy élvezhetetlent vegyek :D
Nem kell várni, már ha nincs akadálya annak, hogy előfizess a HD csomagra :D
Hozzászólás ideje:
Nem kell várni, már ha nincs akadálya annak, hogy előfizess a HD csomagra :D
Az lesz betervezve, de mint mondtam akadnak jó TV-k is, amiken nem kocka az adás. Na olyat akarok venni. :D

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:
Az lesz betervezve, de mint mondtam akadnak jó TV-k is, amiken nem kocka az adás. Na olyat akarok venni. :D
Kicsit vicces, de ez nem TV függő. :D Túl jók ezek a készülékek a földi szórású gány adásokhoz. De ha ennyire fontos a TV adók minősége, akkor szerintem kár venned ilyen TV-t, mert a crt -nél csak akkor lesz jobb az anyag, ha előfizetsz HD adásra. Én havonta 2-3 órát TV -zek.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.