Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Le kell-e váltani a jelenlegi Dvd formátumot? 50 felhasználó szavazott

1. 1. Le kell-e váltani a jelenlegi Dvd formátumot?

• igen
      15
    • nem
      23
    • nem tudom eldönteni
      10

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Így neveld sárkányodat? ;)

Haha... nem. Talán majd egyszer...

Írtam neked privátban. ;)

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:

Igen, és gyönyörű kiadvány. Már azért megérte megvenni, hogy felrakhassam a polcra. :D

Gratulálok kolmilan. :)

Én még vacilálok, hogy 2016 körül vegyem e meg immár mindhárom rész brutál extra változatát díszdobozban, és természetesen 3D-s Ultra HD felbontásban :yes: :yes: :D

Mivel ugye 2014-2015-ben jön a két befejező rész :)

Számítok arra, hogy akkor tehát 6 év múlva Cameron meglepi a rajongókkal egy díszdobozzal benne most már a kész trilógiával.

Benne extraként Jake Sully nigériai és egyéb harci bevetései animációs film formájában amolyan prequel sztoriként :D

Pluszba az új generációs konzolokra kiadott 3D-s Avatar FPS és RPG játékok sohasem látott játékmenettel és grafikával , Kinect Xbox 460-as Reloaded Ultra Move kiegészítő felszereléssel :yes: :yes:

Valamint Cameron és társ szerzőjével megírt Prequel, Mozis könyv változatok, Avatar 1000 oldalas tudományos enciklopédia sok szép színes ábrával... :yes:

ISTENEM, de szép is lesz 2016 vége fele...Én erre gyúrok most már tudjátok!!! :lol::D :D :yes:

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

ISTENEM, de szép is lesz 2016 vége fele...Én erre gyúrok most már tudjátok!!! :lol::D :D :yes:

Na neked se lesz meg sose ez a film. :lol: Vagy mint most, diszkontból. :P Emlékszem még nem is olyan régen a kibővített extra izére vártál. Most már ez sem kell, hanem majd 2125 -ben kijövő extra izé, na az lesz a zsír. :D De majd 2125 -ben meg a 2546 -ban megjelenő, még tutibb extra zsír, élőben is eljátszható Avatarra fogsz várni. :lol:

Hozzászólás ideje:

Amennyire szárnyal a magyar ember jóléte, őrülhetünk ha majd 2016-ban kirándulást tehetünk egy sor kirakat előtt, ahol megcsodálhatjuk a készülékeket, melyek természetesen a még akkor is jelen lévő gazdasági válság következményeként, csupán kikapcsolt állapotban lesznek kiállítva :D

Hozzászólás ideje:

Amennyire szárnyal a magyar ember jóléte, őrülhetünk ha majd 2016-ban kirándulást tehetünk egy sor kirakat előtt, ahol megcsodálhatjuk a készülékeket, melyek természetesen a még akkor is jelen lévő gazdasági válság következményeként, csupán kikapcsolt állapotban lesznek kiállítva :D

Ugyan már. Ilyen sose lesz. Gazdagok mindig voltak és lesznek.

"Ne szólj hozzám, csótány" :lol:

Hozzászólás ideje:

Meg szerintem 2016-ra egy 3Ds tévé ára már 90 ezer forint is lesz egy Tescoba kb. 6 év az sok idő.

Hat éve egy Hd readys tv volt 200-300 között, most meg 90 körül szintén ;)

Hozzászólás ideje:

Na igen, de akkorra már kijön az új technológia és már nem veszitek meg a TV-t, hanem majd azt várjátok, hogy annak menjen le az ára és ez így tovább. :)

Hozzászólás ideje:

Na igen, de akkorra már kijön az új technológia és már nem veszitek meg a TV-t, hanem majd azt várjátok, hogy annak menjen le az ára és ez így tovább. :)

Ezért csinálják szerintem rosszul az elektronikai fejlesztők ezt a mértéktelen fejlesztést...

A magnós kazetta 30 évig uralkodott, a videó magnó meg jó 20 évig...

Nem kéne ennyire rohanó tempóval fejleszteni :para::P

Hozzászólás ideje:

Ezért csinálják szerintem rosszul az elektronikai fejlesztők ezt a mértéktelen fejlesztést...

A magnós kazetta 30 évig uralkodott, a videó magnó meg jó 20 évig...

Nem kéne ennyire rohanó tempóval fejleszteni :para::P

Épp ugyanerre a konklúzióra gondoltam. Manapság legyártanak egy bizonyos szériaszámot és annyi. Igazán nem is tud lemenni az ár odáig, amit a mezei tv néző ki is fizetne egy készülékért. Az új típusszámokat mindig úgy adják el, melyben az ilyen-olyan technikai újdonságért felárat kérnek el. Több százezer forintot azért egy tv se ér meg.
Hozzászólás ideje:

2016 nem is lesz... 2012-ben úgyis világvége... ;)

Amúgy meg van TV ami megér 200 ezer forintot. A GOOGLE TV. (Nem, tudom milyen lesz, de ha Google, akkor 100%, hogy megér 200 ezret, és mégsem fognak annyit kérni érte! :yeah: )

Hozzászólás ideje:

OMG! A mai nap élesben teszteltem a TV-t, összekötve a számítógéppel és hát.... feledhetetlen nap volt.

Eddig azt hittem, hogy 720p és 1080p között nem is olyan nagy a különbség. Hát egy 21"-os monitoron nem volt. De 37"-nál már ehem-ehem :lol:

A teszt alanya a TCW mozifilm volt először. Betettem a DVD-t, aztán 720p-ben, majd 1080p-ben :o Érezhetően más volt :D

A csúcs pedig a TOR videók voltak. Már monitoron is nagyon bejövős volt, de ekkorában :yes:

Hozzászólás ideje:

Hát igen :D De ezt a TV-t nem fogom olyan 10-15 évig lecserélni, az már biztos :D

Ne mondj ilyet. A matekosok rohadt sokat kereshetnek, 6 év múlva már simán kicsengetsz egy új 3Ds tévére valót. Plusz lehet akkor már saját házadat rendezed be vele :);)

Hozzászólás ideje:
A matekosok rohadt sokat kereshetnek, 6 év múlva már simán kicsengetsz egy új 3Ds tévére valót.

OFF

:lol: :lol: el kell keserítenelek, nem igazán keresnek sokat. Legalábbis ott ahol most vagyok (és nyártól majd leszek főállásban) nem sokat, ahhoz képest, milyen munkát is végünk :lol:

ON

3D tévét meg főleg nem veszek, hisz bajok vannak a térlátásommal :(

Hozzászólás ideje:

Gratulálok Phobos a tv-hez.

Én most jelenleg a full hd-s 3d-s tv-knek várom hogy lemenjen az ára,de azokét melyhez nem kell szemüveg, bármely szögből ugyanúgy élvezhető a 3d és természetesen a sima 2D-s blue-ray is gyönyörű legyen, na és a dvd se legyen csúnya a tv-adások pedig tűélesek legyenek. Legyen benne az összes digitális adáshoz a dekóder. Csupán ennyi. :D

Hozzászólás ideje:

Gratulálok Phobos a tv-hez.

Én most jelenleg a full hd-s 3d-s tv-knek várom hogy lemenjen az ára,de azokét melyhez nem kell szemüveg, bármely szögből ugyanúgy élvezhető a 3d és természetesen a sima 2D-s blue-ray is gyönyörű legyen, na és a dvd se legyen csúnya a tv-adások pedig tűélesek legyenek. Legyen benne az összes digitális adáshoz a dekóder. Csupán ennyi. :D

Jelenleg én is ezt a tévét várom :) Utána jöhet az Avatar díszdobozban meg a többi film :yes:

Hozzászólás ideje:

Jelenleg én is ezt a tévét várom :) Utána jöhet az Avatar díszdobozban meg a többi film :yes:

Hát egy darabig várhatunk. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.